Κράξιμο στην Καλομοίρα μέσω twitter

Η Καλομοίρα έψαλε τον Εθνικό Ύμνο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Νιγηρία, ωστόσο όπως φάνηκε, οι αντιδράσεις στο twitter δεν ήταν και οι καλύτερες για την προφορά της τραγουδίστριας. Διαβάστε τα καλύτερα σχόλια των χρηστών του κοινωνικού δικτύου.

Κράξιμο στην Καλομοίρα μέσω twitter

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α, τη Νιγηρία, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας ωστόσο, ο Εθνικός Ύμνος της χώρας μας, δεν ακούστηκε ηχογραφημένος... αλλά live. Πιο συγκεκριμένα, η Καλομοίρα ήταν αυτή που έψαλε τον Ύμνο, προτού οι παίκτες της "γαλανόλευκης" πάνε στη σέντρα, ωστόσο το αποτέλεσμα... δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό.

Λίγο η ιδιαίτερη προφορά της τραγουδίστριας, λίγο κάποια λάθη στους στίχους και το twitter πήρε φωτιά από τα σχόλια όλων όσων παρακολούθησαν την εμφάνισή της. Δείτε τα καλύτερα:

Πάντως από τη μεριά της η τραγουδίστρια, φάνηκε να είναι ενθουσιασμένη με την ευκαιρία να ψάλει τον Εθνικό Ύμνο στο παιχνίδι της εθνικής και μετά το ματς θέλησε να ευχαριστήσει όλους, για αυτή τη μοναδική στιγμή:

Διαβάστε ακόμη:

H Kαλομοίρα, ο Εθνικός ύμνος και το σούβλισμα αρνιών (PHOTOS)

Ελλάδα - Νιγηρία 0-0

Η "μαγική" ντρίμπλα του Φετφατζίδη (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK