Ρανιέρι: "Δεν παραιτούμαι"

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ξεκαθάρισε πως δεν παραιτείται μετά από την ήττα της Εθνικής με την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τα Νησιά Φαρόε.

Ρανιέρι: "Δεν παραιτούμαι"
INTIME SPORTS

Λίγο νωρίτερα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ και του OTE SPORT: "Είναι πολύ δύσκολο να αναζητήσουμε τώρα τις αιτίες της ήττας. Παίξαμε άσχημα, αυτοί ήταν σίγουρα καλύτεροι από εμάς κι έκαναν ευκαιρίες. Εγώ είμαι υπεύθυνος γι' αυτήν την ήττα, όπως και για τα αποτελέσματα των προηγούμενων τριών αγώνων".

Ερωτηθείς αν θα υποβάλλει την παραίτησή του, ο Κλαούντιο Ρανιέρι απάντησε: "Είναι πολύ νωρίς για να αξιολογήσουμε όλα αυτά τα δεδομένα. Εγώ είμαι προπονητής, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι άλλο αυτήν τη στιγμή".

Και προσέθεσε: "Από την εποχή που έπαιζα ποδόσφαιρο πίστευα ότι υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής. Δεν έχουμε σημειώσει ούτε γκολ εντός έδρας και γι' αυτό ευθύνομαι εγώ. Δεν νομίζω ότι πρέπει να παίρνονται εν θερμώ αποφάσεις".

Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: "Σίγουρα δεν ήταν θετική εξέλιξη. Σαφώς είχαμε θέληση να κερδίσουμε και να κάνουμε την πρώτη νίκη. Είχαμε και οι δύο ομάδες τις ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη αλλά πιστεύω ότι ο αντίπαλος σήμερα την άξιζε περισσότερο".

Για την καταστροφή του αποκλεισμού: "Νομίζω ότι μόνη απάντηση είναι ότι τα πάντα μπορούν να διορθωθούν μέσα από δουλειά. Μόνο αυτή μπορεί να μας βγάλει από το σημείο που βρισκόμαστε. Κάναμε το λάθος να θεωρούμε ότι είμαστε σε εύκολο όμιλο. Κανέναν παιχνίδι φαίνεται ότι δεν είναι".

Για το αν είναι η πιο ντροπιαστική: "Όλες οι ήττες είναι το ίδιο κακές. Όπως πιστεύω ότι όλες τις νίκες αλλά και της ήττες πρέπει να τις αφήνεις στο παρελθόν".

Για το πώς θα συνεχίσει μετά από αυτή την πορεία: "Θα συνεχίσω δουλεύοντας".

Για το αν υπάρχει χρόνος: "Δεν μπορώ να απαντήσω αν υπάρχει χρόνος. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω για να διορθώσω τα πράγματα".

Για το τι έφταιξε: "Είμαστε τελευταίοι γιατί αυτή η θέση μας αξίζει. Και γι' αυτό υπεύθυνος είναι ο προπονητής".

Για το αν μίλησε με τον Σαρρή: "Δεν έχω μιλήσει με κανέναν μετά το τέλος της αναμέτρησης".

Για το τι είπε στους παίκτες: "Δεν έχω μιλήσει στους παίκτες, θα τους δω στην προπόνηση και εκεί θα πούμε τι πήγε στραβά. Στο πρώτο ματς είδα ότι αρκετοί παίκτες εκτός φόρμας. Αυτή την εβδομάδα είδα ομάδα σε φόρμα. Η ήττα ήταν έκπληξη για μένα".

Για το αν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα: "Γνωρίζω τέσσερις μήνες τους παίκτες. Είναι μαχητές και έχουν καρδιά. Ανταποκρίνονται όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Ελπίζω να βγάλουν αυτό στο γήπεδο στην συνέχεια και ναι τότε έχουμε ελπίδες να πάμε στην Γαλλία".

Για την ήττα: "Πιστεύω ότι αυτή η ήττα ήταν πολύ οδυνηρή. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι φτωχά. Δεν σκέφτομαι την δική μου καριέρα αλλά την ομάδα. Και σκέφτομαι τον κόσμο που ήταν καταπληκτικός σήμερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK