Η συζήτηση με τον Θέμη Καίσαρη

Ο Θέμης Καίσαρης συνομίλησε με τους αναγνώστες του Contra.gr για την ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδας με τη Φινλανδία, την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Βόρεια Ιρλανδία, για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, τον... Γιώργο Μπαρτζώκα και όλες τις εξελίξεις.

Η συζήτηση με τον Θέμη Καίσαρη
INTIME SPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ:

15:06
Καλησπέρα σε όλους. Το αποψινό ματς είναι πολύ κρίσιμο για την Εθνική και έχουμε πολλά θέματα συζήτησης. 
15:09
gavros : pos vlepeis tous proponites pou akougonte ston olympiako?pios sou aresei
15:11
Δεν γνωρίζω αρκετά ώστε να τους κρίνω. Καλύτερα θα είναι να αποφασίσουν οι οργανωμένοι που έκαναν την επίθεση στον Μπαρτζώκα. Φαίνεται να ξέρουν πολλά και αυτοί αποφασίζουν ποιος θα φύγει, ας αποφασίσουν και ποιος θα έρθει. 
15:11
Γιώργος : Αν παίξει σήμερα ο Κλάους θα σκοράρει σίγουρα!
15:13
Ο Κλάους θα ξεκινήσει. Απ'τη στιγμή που ο Ρανιέρι τον έβαλε εκτός έδρας, θα είναι λογικό να του δώσει φανέλα βασικού και στο εντός έδρας, εκεί που λογικά θα επιτεθούμε περισσότερο και οι φάσεις θα είναι πιο πολλές. 
15:14
MORFEAS : Κάθε φορά που βλέπω Εθνική, νυστάζω. Πρέπει να το κοιτάξω;
15:14
Νύσταζες και στο Μουντιάλ;
15:14
panatasi : θεωρω πιο ορθολογικο να ξεκινησει με τζιωλη σαν αμυντικο χαφ και μπροστα δυο πιο επιθετικογενεις παιχτες μανταλο μανιατη μιας και ο σαμαρης εδειξε πως δεν ειναι σε καλη κατασταση επισηε ποια η γνωμη σου για το σταφυλιδη σαν αντιβυντρα?
15:16
Ο Ρανιέρι δεν έμεινε ικανοποιημένος απ'τον Σάμαρη και λογικά δεν θα τον ξεκινήσει. Δοκίμασε τον Τζιόλη στις προπονήσεις και παίζει για τη θέση του Ταχτσίδη. Ο Μανιάτης θα είναι σίγουρα το 8άρι και για 10άρι έχουμε μείνει με τις επιλογές Μάνταλου-Φορτούνη, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα. Οι τραυματισμοί Κονέ-Λάζαρου και η κακή κατάσταση του Σαμαρά μας έχουν αφήσει με μετρημένα κουκιά στη δημιουργία. 
15:19
BREAKING NEWS: Ανακοίνωση των Αγγελόπουλων κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για δημοσιεύματα. "Ο εθισμός έχει παρενέργειες" είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης. 
15:20
Costantinos : Μην είσαι σίγουρος ότι θα βάλει βασικό τον Κλάους. Στον εκτός έδρας τον έβαλε γιατί παίζει και άμυνα ψηλά και μπορούσε να πιέσει. Για μένα ήταν ο καλύτερος του γηπέδου αλλά για να επιτεθεί σωστά θέλει και τροφοδότηση.
15:21
Σίγουρος δεν είμαι, αλλά μαθαίνω πως ο Ρανιέρι έμεινε πολύ ικανοποιημένος απ'τον Κλάους στη Φινλανδία, οπότε μοιάζει λογικό να του δώσει φανέλα βασικού σε 2ο σερί ματς, που θα του ταιριάζει και περισσότερο. 
15:21
nionios : Είναι λογικό να ξαναρχίσει βασικός ο Κλάους μετά από το παιχνίδι του στην Φινλανδία;
15:22
Ναι, είναι. 
15:22
πανος21 : Καλησπέρα,1 απαράδεκτο-επικίνδυνο να λέμε χρυσό βαθμό και όχι γκέλα το χ με τη Φιλανδία 2 παράλογο το ότι κάλεσε Μάνταλο Μαυρία
15:23
Συμφωνώ. Ούτε χρυσός βαθμός ήταν, ούτε λόγος για απαξίωση. Για Μάνταλο και Μαυρία θα συμφωνούσα, αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί και τα συνολικά προβλήματα. 
15:24
Γιώργος : Ο Σταφυλίδης θα είναι το επόμενο αριστερό μπακ για μια δεκαετία..θα αφήσει εποχή
15:25
Μακάρι, αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Η Championship θα είναι πολύ καλό σχολείο γι'αυτόν. 
15:25
dimitris : Θέμη, ποιός Μανιάτης για 8άρι? Ο άνθρωπος δεν ξέρει ποδόσφαιρο, είναι μόνο για να παίζει μπροστά από τα στόπερ και να μην περνάει το κέντρο... Περιμένεις από το Μανιάτη να πατήσει περιοχή και να σκοράρει? Ούτε καν...
15:27
Σύμφωνοι, δεν θα πατήσει περιοχή με τον τρόπο και την αποτελεσματικότητα που το έκανε κάποτε ο Κατσουράνης. Αλλά, το κάνει, κι ας μη σου φαίνεται στο μάτι. Και με τη Φινλανδία είχε τελείωμα απ'το ύψος του πέναλτι. Α, στο Μάλμε-Ολυμπιακός έκανε έστω ΕΝΑΣ άλλος παίκτης του Ολυμπιακού κίνηση χωρίς την μπάλα στην περιοχή; Ο Μανιάτης μόνο, στη φάση του πέναλτι. 
15:27
Ντάριλ : Γιατί ο Ρανιέρι επιμένει να χρησιμοποιει τον Σάμαρη σαν 8αρι ;
15:29
Και πως να τον χρησιμοποιήσει; Για 6άρι είναι σοφτ, δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη χωρίς μπάλα. Καλές μεταβιβάσεις έχει, το πρόβλημα ξεκινάει όταν κάνει μέτρα με την μπάλα, κάτι που δεν έχει στο ρεπερτόριό του. Ας κάνουμε υπομονή, και ο Κατσουράνης στα 24 ξεκίνησε την καριέρα του στην Εθνική. 
15:29
dimi : δν μπορω ν καταλαβω γτ ειναι κακο μια ομαδα ν εχει βετερανο στην συνθεση της..ας κανει ανανεωση αλλα αφου ο γκεκας βγαζει ματια στην τουρκια θα επρεπε οπωσδηποτε να τον καλεσει..
15:30
Ο Γκέκας πλήρωσε τις απαράδεκτες δηλώσεις του. Αλίμονο αν όποιος κάνει 1-2 καλά ματς να βγαίνει και μιλάει ειρωνικά για το αν θα κληθεί, κτλ. Καλώς έμεινε εκτός, για να πάρουν όλοι το μήνυμα. 
15:31
dimitris : Πατάει περιοχή επειδή έτσι κάνουν τα 8άρια αλλά σου λέω ότι αν ήταν άλλος παίχτης με καλύτερη τεχνική θα σκόραρε ή θα έβγαζε ασίστ... Ο Μανιάτης δεν ξέρει τι να την κάνει τη μπάλα, παρόλο που είναι φιλότιμος....
15:32
Συμφωνούμε, αυτό έγραψα κι εγώ. Δεν έχει τα τελειώματα/επιλογές που είχε ο Κατσούρ. Τι να κάνουμε, ας ελπίσουμε πως στην πορεία θα τα αποκτήσει ο Σάμαρης, που είναι πιο προικισμένος τεχνικά. Ίσως τελικά το 8άρι μας τα επόμενα χρόνια να είναι ο Κονέ, αν γίνει καλύτερος στο κομμάτι χωρίς μπάλα. 
15:33
σειντ : Λόγω ελλείψεων στο κέντρο θα θελα να δω ενα 3-5-2, με Τόρο και Γιαννούλη (Σταφυλίδη) wings, μανιατη-ταχτσιδη στα χαφ, αμυντικη 3αδα με Μόρα (βυντρα)-Παπαστ.-Μανωλα και μπροστά Σαλπι-Αθανασιάδη-Φορτούνη(εξω αριστερα, εκει επαιζε επι Ρεχαγκελ. Σαν συτημα λειτουργησε σχετικα καλα με Φινλανδία
15:34
Μάνος : Καλησπέρα,η Εθνική ομάδα αν έχει κάπου ταλέντο πιστεύω πως είναι στα στόπερ. Πιστεύεις πως θα μπορούσε η ομάδα να αφομοιώσει ένα σύστημα όπως το 3-5-2; Η ταχύτητα και το ταλέντο στα στόπερ υπάρχει και ίσως με ένα πιο γεμάτο κέντρο και δύο επιθετικούς έρθουν και τα γκολ.
15:34
Murex Pecten : Θεωρείς ότι η Ελλάδα είναι σε θέση να παίξει ενα 3-5-2; Και αν ναι,ποια πιστεύεις ότι θα ήταν η κατάλληλη τριάδα στο κέντρο,δεδομένων κάποιων στοιχείων όπως το πρόβλημα στη δημιουργία και η "έλλειψη" ταχύτητας του Ταχτσίδη,ο οποίος μπορεί να συμβάλει πρωτίστως στο ανασταλτικό κομμάτι.
15:38
Είναι λογικό να γίνεται κουβέντα για το 3-5-2, κυρίως γιατί μας λείπει η ποιότητα στα άκρα της επίθεσης και κάποιοι θέλουν να δουν Κλάους-Μήτρογλου να παίζουν μαζί. Θα ήταν ωραία να κάνουμε αυτήν την κουβέντα με υγιείς τους Σιόβα-Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος θα ήταν ιδανικός για να παίζει ένα ρόλο σαν του Χάβι Μαρτίνεθ, να λειτουργεί ως 3ος στόπερ και ως κόφτης, ανάλογα με τη φάση στη ροή του αγώνα. 
Απ'τη στιγμή που έχουμε αρκετούς τραυματίες και παίκτες χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, είναι νωρίς να συζητάμε τέτοια αλλαγή στη διάταξη. 
15:39
Zorzinio : Πότε ο Ρανιέρι θα καταλάβει το μοιραίο λάθος του και θα καλέσει τον Κώστα τον Κατσουράνη για να βγάλει τα κάστανα απο την φωτιά?
15:40
Zorzinio : Πόσο λείπει απο την Εθνική η σοβαρότητα, ο χαρακτήρας, η ποδοσφαιρική ευφυία και η ηγετική προσωπικότητα του Κώστα Κατσουράνη?
15:41
Απ'τον καλό Κατσουράνη μας λείπουν πολλά. Αλλά ο καλός Κατσουράνης δεν υπάρχει πια. 
15:41
panagiwis : pws blepeis tin xrisimopoiisi toy mantaloy?
15:42
δημητρης : ναι η αληθεια ειναι οτι εχουμε καλυτερους οργανωτεσ στην εθνικη για να σοθ φενεται παραλογο οτι καλει μανταλο...
15:45
Ο Μάνταλος κακώς είχε κληθεί και είχε ξεκινήσει βασικός στην πρεμιέρα, όταν ήταν διαθέσιμοι ο Λάζαρος με τον Κονέ. Με αυτούς τραυματίες, είναι λογικό να κληθεί και αυτός και ο Φορτούνης, όπως κλήθηκε ο Μαυρίας. Αναγκαστικές επιλογές είναι, ούτε τίποτα τρομερά ρίσκα, ούτε καμιά τάση για ανανέωση. 
15:45
Πιπης : πράγματι, γιατι δε συζηταμε καθολου την περιπτωση Φορτουνη στ αριστερα; Δε λεω για τη χρησιμοποιηση του ντε και καλα, αλλα αν παιξει, γιατι οχι στη θεση του καρελη;
15:47
Ξέρεις τι γίνεται; Μιλάμε για παίκτες χωρίς να έχουμε εικόνα για την αγωνιστική τους κατάσταση. Πως να κρίνουμε αν μπορεί να προσφέρει εκεί ο Φορτούνης; Στην επίθεση πάντως περιμένω να δω τον Σαλπιγγίδη να παίζει δεξιά και έναν εκ των Καρέλη-Μαυρία να παίζει στα αριστερά. 
15:47
Χρηστος : με ποια λογικη εμεινε ικανοποιημενος ο ρανιερι απο τον κλαους;δεν ειχε και ιδιαιτερη συμμετοχη στο παιχνιδι.
15:48
Γιατί κινήθηκε όπως του είχε ζητήσει, κατέβηκε χαμηλά, πίεσε και έκλεψε στη φάση του γκολ και δεν ήταν στατικός στην περιοχή, να περιμένει μια πάσα. 
15:48
takis : καλησπερα θεμη. θεωρω το προβλημα της εθνικης ειναι οτι δεν υπαρχει καλη διαγωνια πασα. γενικα σε ολους τους ελληνες ποδοσφαιριστες. παντως βλεπω σημερα να νικαμε η ομαδα δειχνει να ναι συνειδητοποιημενη.
15:53
Η Β. Ιρλανδία δεν είναι τίποτα τρομερό, αλλά δεν θα είναι εύκολο να τους ανοίξουμε αν δεν παίξουμε καλά. Έκανα μια ανάλυση που μπορείτε να διαβάσετε εδώ
15:53
μακης : κομβικο το σημερινο για τον ρανιερ,το παιρνει και κερδιζει χρονο γιατι σε ενα μηνα παιζουμε με τα φεροε και μετα τον μαρτιο ξανα,το χανει και βυθιζεται στην γκρινια και την εσωστρεφεια γιατι και τα φεροε να κερδιζει μεχρι τον μαρτιο θα εχει μεγαλη πιεση
15:53
Καλώς ή κακώς, έτσι είναι. 
15:54
Alemania : Καλησπέρα Θέμη. Συμφωνείς ότι πέρα από την ΓΚΟΛΑΡΑ που έβαλε ο Καρέλης, έσερνε τον ποπό του σε όλο το ματς?
15:55
Ήταν εμφανώς τρακαρισμένος, εκτός τόπου και χρόνου, μέχρι να πετύχει το γκολ. Το κακό δεν είναι πως φταίει στη φάση της ισοφάρισης, το κακό είναι πως την ίδια ολιγωρία στην κάλυψη στην άμυνα την είχε δείξει και 2-3 φορές στο πρώτο ημίχρονο. 
15:56
Πιπης : Θεμη για τον Φορτουνη ξέρουμε οτι την έχει την θέση, δεν ειναι κατι καινούριο
15:57
Ναι, την έχει, αλλά η τελευταία εικόνα που έχουμε απ'αυτόν είναι το 2012. Υπομονή. Ας παίξει στον Ολυμπιακό, ας δείξει εκεί πως κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και δεν θα χαθεί για την Εθνική. 
15:58
K.Plestis : Καλησπέρα Θέμη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το ότι πρέπει να παίξει σήμερα ο Τορο στα δεξιά και ο Σάλπι μπροστά του, έτσι ο Σαλπιγγίδης θα μπορεί να γίνεται κρυφός επιθετικός με διαγώνια κίνηση και ο Τοροσίδης να κάνει πλάτος. Το ερωτηματικό είναι από ποιον θα βρούμε τις καλές/κατάλληλες πάσες στα δεξιά ώστε να διάσπασουμε την άμυνα των Β. Ιρλαδών. Κλειδί θα είναι να έχουμε και κλεψίματα όσο πιο ψηλά γίνεται. Γενικά για μία καλή Εθνική το σημερινό παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο... αλλά δεν ξέρω αν έχουμε αυτή την στιγμή μία καλή Εθνική!
16:00
Θα δούμε τι θα μας προσφέρει όποιος εκ των Μάνταλου-Φορτούνη παίξει βασικός. Και ακριβώς επειδή δεν είμαστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητά μας απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, είναι πολύ σημαντικό να πιέσουμε. Δεν ξέρουν καμιά τρομερή μπάλα οι στόπερ και οι μέσοι της Β. Ιρλανδίας, η πίεση μπορεί να μας δώσει κλεψίματε/ευκαιρίες. 
16:00
Κώστας : Καλησπέρα Θέμη. Μητρογλου ή Κλάους? Κ θα έβαζες τν σταφυλιδη αριστερά?
16:01
mitrogoal : giati den ksekinaei ton mitroglou?
16:01
Costantinos : Γιατί δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον Σταφυλίδη; Προτίμησε να χαραμίσει τον πολύ καλό Τοροσίδη σε μια πλευρά που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Για να κάνει σέντρα έπρεπε να φτάσει στο τέρμα και να γυρίζει προς τα πίσω. Εσύ θα φορούσες ποτέ δύο δεξιά παπούτσια;
16:04
Αυτά που έκανε ο Ρανιέρι στη Φινλανδία θεωρήθηκε ρίσκα, ενώ στην ουσία ήταν ορθολογικές επιλογές. Καταλαβαίνω πως δεν ήθελε να βάλει βασικό έναν εκ των Σταφυλίδη-Γιαννούλη σε εκτός έδρας ματς, δεν τους έχει δει πως συμπεριφέρονται σε δύσκολα τεστ, κτλ. 
Απόψε ο Τοροσίδης θα πάει σίγουρα στα δεξιάμ, για να λυθεί και το πρόβλημα που όντως είχε στη Φινλανδία. 
Για τη θέση στ'αριστερά, το θέμα είναι καθαρά του Ρανιέρι. Η συντηρητική επιλογή λέει Βύντρα, έστω και με ανάποδο πόδι, το ρίσκο είναι ντεμπούτο Σταφυλίδη ή Γιαννούλη. 
16:04
Δημητρης : Είμαι 18 χρονών και θέλω να ακολουθήσω αθλητική δημοσιογραφία, μου προτείνετε να πάω μέσο πανεπηστημίου η κάποιου ιδιωτικού ΙΕΚ ? Που έχω περισσότερες πιθανότητες να διακριθώ ?
16:05
Δημήτρη μου, δεν έχω άποψη για τα ΙΕΚ. Σίγουρα δεν μπορούν να συγκριθούν με τα τμήματα ΜΜΕ του Παντείου και του Καποδιστριακού. 
16:06
Ντάριλ : Διαφωνεις πως ο Ρανιερι προσπαθει να ικανοποιοησει ολους τους μεγαλους με τις επιλογες του (Μανταλος , Διαμαντάκος Μήτρογλου , Κλάους , Καρέλης ) ;
16:06
χρηστος : πιστευεις πως ο ρανιερι ειναι προπονητης που "ακουει" τον περιγυρω του σχετικα με τις επιλογες της ενδεκαδας?και για κορυφη σημερα κλαους η μητρο?
16:07
Όλα αυτά προέκυψαν απ'τις επιλογές που έκανε στην πρεμιέρα με τη Ρουμανία και τα όσα μάθαμε για τον περίγυρό του. Στο χέρι του είναι να αποδείξει το αντίθετο με τη δουλειά του από εδώ και πέρα. 
16:07
Bill : Πιστευεις οτι ο φετινος Παο θα μπορει να διεκδικησει πρωταθλημα?
16:08
Το πιστεύεις εσύ; 
16:12
giwr : giati den ksekinaei ton mitroglou?
16:12
Γιατί αυτή τη στιγμή ο Κλάους είναι σε καλύτερη κατάσταση. 
16:13
Barney : Πως θα σου φαινοταν ενα 3-5-2 με καρνεζη,μανωλα,κατσικα,παππασταθοπουλο,τοροσιδη,σκοδρα,μανιατη,ταχτσιδη,κονε,κλαους,μητρογλου?
16:15
Ιδανικοί για τη θέση του τρίτου στόπερ θα ήταν οι υγιείς Σιόβας-Κυριάκος Παπαδόπουλος. Με Κατσικά γίνεται βαρύ και άτεχνο το σχήμα. 
16:16
Karelis13 : Σχολιαζατε για τον Καρελη οτι δεν κανει ,για αυτο κατεληξε στον Παναθηναικο ,οτι ειναι κριαρι και αλλες 100 εκφρασεις. Το παιδι μπηκε στο πρωτο παιχνιδι μεσα εβαλε γκολ και κοιταμε να δουμε που ο επιθετικος(!!!) φταιει .. Αμα ομως ηταν ο Μητρογλου ακομα θα γραφατε. Την συμπεριφορα και τα νευρα Μανιατη , Τοροσιδη και αλλων σε καθε φαση ομως δεν τα λετε, ειναι βεντετες πια αυτες....
16:17
Κανείς δεν είπε οτι δεν κάνει, οτι είναι κριάρι, κτλ. Πήγαινε να τα πεις πουθενά αλλού αυτά, θα σε αντιμετωπίσουν με συμπάθεια. Μην ασχολείσαι με την Εθνική αν το μόνο που σε νοιάζει είναι το τι κάνουν οι του Παναθηναϊκού σε σχέση μ'αυτούς του Ολυμπιακού, βρες κάτι άλλο να κάνεις. 
16:17
dimitris : Θέμη αν έβαζε τέτοιο γκολ ο Σαλπιγγίδης ή ο Σαμαράς θα τον εκθειάζατε, τώρα με τον Καρέλη λέμε για άμυνες κτλ, γιατί έτσι? Να μπει ο Φορτούνης που είναι στα τρίτα του ΟΣΦΠ προσπαθείτε?
16:21
1ον, είμαι ένας, μη χρησιμοποιείς πληθυντικό και γράφεις 'λέτε, γράφετε'. 2ον, αν θες να διαβάζεις ανθρώπους που για μια φάση βγάζουν κάποιον καλό ή για μια φάση τον βγάζουν άχρηστο, δόξα τω θεώ, υπάρχουν πολλοί άλλοι. 
Μ'αρέσει να κάνω ψύχραιμες και συνολικές κρίσεις, άσχετα αν έχω λάθος ή όχι. Δεν θα πω πως ο Καρέλης τα έκανε όλα σωστά επειδή σκόραρε, ούτε θα πω πως ο Μποτία έκλεισε στόματα επειδή ο Ολυμπιακός νίκησε την Ατλέτικο. 
Ο Καρέλης χρησιμοποιήθηκε απ'τον Ρανιέρι ακριβώς γιατί ήθελε απ'αυτόν να ντουμπλάρει στο πλάι, αφού οι μπακ των Φινλανδών έπαιζαν πολύ ψηλά.
Το έκανε όσο καλά μπορούσε; Όχι. Θα τον κρεμάσουμε γι'αυτό; Όχι. Θα το συζητήσουμε; Ναι. 
16:23
Ο Σταφυλίδης έχει 12 ματς με τη Φούλαμ, 10 στην Championshop και 2 στο League Cup. Τα έντεκα τα έχει ως βασικός. 
16:25
μανος : σου αρεσει ο τροπος που ο οσφπ σμπρωχνειτους παικτες του στην εθνικη και πιεζει καταστασεις?
16:26
Δεν μ'αρέσει τίποτα απ'τον τρόπο που φέρεται ο Ολυμπιακός σε σχέση με την Εθνική εδώ και χρόνια. Είτε μιλάμε για τον ίδιο το σύλλογο, είτε για τα οπαδικά ΜΜΕ, τους ρεπόρτερ, κτλ. 

16:26
χρηστος : φημες λενε πως ησουν παοκτσακι αρρωστο μικρος στο μπασκετ,ισχυει???
16:28
Δεν είναι φήμη. Το έχω πει στο ράδιο και το έχω γράψει και σε κείμενο. Όταν όλη η Ελλάδα έβλεπε τα Άρης-ΠΑΟΚ, εγώ διάλεξα να είμαι με τον ΠΑΟΚ. 
16:29
ΑΝΤΩΝΗΣ : ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΟΜΙΤΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ;ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!
16:30
Το βασικό είναι ν'αρέσει στους οργανωμένους, παιδιά. Αυτοί διώχνουν προπονητές, καιρός είναι να κάνουν και τις προσλήψεις. Δηλαδή, τι; Επειδή οι Αγγελόπουλοι πληρώνουν, θα έχουν και το κουμάντο; 
16:31
μπερ : Αν μπορούσες να κάνεις μεταγραφή 1 παίκτη από άλλη εθνική στη δική μας ποιον θα έπαιρνες;
16:31
Αυτόν που έπαιζε χαφ στην Ελλάδα το 2004. Καραγκούνης λεγόταν. 
16:32
Dimitris_UK : Καλησπερα Θεμη! Μονο εγω παρατηρησα οτι ο Μαυριας ηταν εξαιρετικος τακτικα στο παιχνιδι με την Φινλανδια αλλα αυτο που του ελειπε ηταν η αυτοπεποιθηση για να κανει την παραπανω ενεργεια?
16:33
Ο Ρανιέρι έμεινε ικανοποιημένος και γι'αυτό σκέφτεται ακόμα και να τον βάλει δεξιά απόψε, παρότι ο Καρέλης σκόραρε. Δεν νομίζω πως του έλειπε η αυτοπεποίθηση, αγωνιστικός ρυθμός του λείπει και γι'αυτό δεν έκανε αυτό που ήθελες να δεις. 
16:34
Θάνος : Καταρχην θα εκανα ερωτηση αλλα τελικα θα δωσω απαντηση σε μερικους εδω μεσα , η εθνικη ελλαδος ειναι μεγαλο κεφαλαιο και ειναι περηφανια μεγαλη για ολους τους ελληνες στον αθλητισμο, μην προσπαθητε καποιοι και μην μπλεκετε τον παο και τον ολυμπιακο μεσα σε αυτο μια ζωη, πηραμε το Euro λεγατε ο παναθηναικος το πηρε ολοι ηταν του παο πηγες μουντιαλ η εθνικη λεγατε περασε στους 16 επειδη ηταν οι περισσοτεροι του ολυμπιακου ξυπνηστε η εθνικη εναι εθνικη και δν εχει καμια αναμιξη με τις ελληνικες ομαδες που την απαρτιζουν ολοι ειναι ενα στην εθνικη ειτε ανηκουν στον ολυμπιακο η στον παναθηναικο η στην ΑΕΚ και παει λεγοντας....Υ.Γ. Καποιοι ας κοψουν την μιρμιρα και την γκρινια ο ρανιερι μολις ηρθε και θελει χρονο για να "στρωσει" την εθνικη. αυτα φιλικα!
16:35
Λακης : Θεμη θα ξαναεκανες ραδιοφωνο?Και ποτε θα ξανακανεις live chat?
16:36
Ναι, θα έκανα ξανά. Live chat έχουμε συνήθως μετά την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου, Δευτέρα ή Τρίτη, αλλά και μετά από ευρωπαϊκούς αγώνες. 
16:36
Γιωργος : Πιστευεις οτι ο Γκεκας αξιζει να ειναι βασικος στην Εθνικη με βαση την κατασταση που βρισκεται?
16:37
Ο Γκέκας δεν έπρεπε καν να είναι στη Βραζιλία. Καιρός να πάμε παρακάτω. Έχουμε εδώ και 2 χρόνια δύο φορ που παίζουν βασικοί σε μεγάλη ομάδα, κάτι που είχε χρόνια να συμβεί, σ'αυτούς θα πρέπει να στηριχθούμε. 
16:38
Κώστας : Πιστευεις χωράνε Κλάους- Μητρογλου στην ιδια ενδεκάδα σε ενα 4-4-2?
16:38
Και με ποια χαφ θα παίξουμε 4-4-2;
16:39
Karelis13 : Καταρχας δεν το ειπα προσωπικα για εσενα,μιλαω για την κριτικη που γινεται.Δευτερον φυσικα θα μπορουσε να παιξει πολυ καλυτερα ΟΜΩΣ βλεπω που αρχισαμε αμεσως να λεμε να μπει μεσα ο Μητρογλου κλπ. Αυτα ειναι τα ατομα που κοιτανε οπαδικα οχι εγω με αυτο που εγραψα.Η επιθεση σου στην τελευταια προταση δεν δειχνει σωστα πραγματα γιατι δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που ειπα εγω. Μακαρι να κερδισει η εθνικη και ας παιξει και ο Bong βασικος.....
16:41
1ον, τα έγραψες σ'εμένα. 
2ον, κι εσύ οπαδικά μίλησες, Αυτά τι είναι; 
"Αμα ομως ηταν ο Μητρογλου ακομα θα γραφατε. Την συμπεριφορα και τα νευρα Μανιατη , Τοροσιδη και αλλων σε καθε φαση ομως δεν τα λετε, ειναι βεντετες πια αυτες...."
16:41
Zorzinio : Για την Εθνική Πορτογαλίας τι άποψη έχεις? Μπορεί αυτό το άναρχο σύνολο να μπολιάσει το 1-0 και με την σοφή καθοδήγηση του μεγάλου Φερνάντο Σάντος να φτάσει επιτέλους σε μια κατάκτηση τροπαίου?
16:42
Να πάρει τρόπαιο η Πορτογαλία; Το πουλάκι μάλλον πέταξε το 2004 και το 2012. Και για τόσο χρόνια η Πορτογαλία πλήρωνε το γεγονός πως έβαζαν τον Ρονάλντο κορυφή και τον είχαν στο πλάι. 
16:42
Chris : Πιστευεις οτι η Εθνικη πρεπει να στηριζεται σε εναν βασικο κορμο παικτων η να παιζουν οσοι βρισκονται στην καλυτερη φορμα?
16:44
Εννοείται πως πρέπει να βασίζεται σε έναν κορμό. 
Εννοείται πως η κλήσεις θα πρέπει να γίνονται πολύ δύσκολο. 
Αλίμονο αν 1-2 καλά ματς αρκούν για να πάρεις φανέλα στην Εθνική ομάδα. 
Δυστυχώς τώρα είμαστε σχεδόν αναγκασμένοι να πάμε σε τέτοιες επιλογές, γιατί δεν έχουμε πια τις σταθερές των Καραγκούνη-Κατσουράνη, αλλά έχουμε και πολλούς τραυματίες, ανέτοιμους. 
Ελπίζω σύντομα να αποκτήσουμε πάλι τις σταθερές που πρέπει. 
16:45
nick : κυριε καισαρη γιατι τοσο μενος από καπους δημοσιογράφους για τον κλαους? λες και αυτος εφταιγε για την ολη αποδοση της εθνικης..
16:46
Απ'το καλοκαίρι κιόλας που η ομάδα ήταν στη Βραζιλία, η Εθνική έχει γίνει ξανά πεδίο συλλογικών αντιπαραθέσεων, απλό είναι. 
16:46
Γιατί δεν παίρνει τον Καραγκούνη του Ατρόμητου? Καλύτερος είναι ο Μάνταλος που πάιζει στη Β? Έχει να : Γιατί δεν παίρνει τον Καραγκούνη του Ατρόμητου? Καλύτερος είναι ο Μάνταλος που πάιζει στη Β?
16:47
Κοίτα, απ'τη στιγμή που δεν υπάρχει Καραγκούνης στον Ατρόμητο, τότε σίγουρα ο Μάνταλος είναι καλύτερος. 
16:47
George Clooney : Hi Themis, I am looking for my wife, I heard that she has gone to Greece. Have you heard anything. If yes please let me know and keep me in touch. BRING BACK SANTOS
16:48
Don't worry, George, I got this. 
16:48
babis : πραγματικα σημερα ηθελα να παρακολουθησω την ολη κουβεντα που θα γινει εδω αλλα ολοι θελουν να ασχοληθουν με ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΟΣΦΠ κ ολα τα υπολοιπα εκτος εθνικης λυπαμαι αλλα ολοι μαζι και πρωτοι πρωτοι οι συλογοι(βλ.Γιαννακοπουλος-Αντωνοπουλοι σαν παιδια δημοτικου μαλωνουν) εχουμε φερει τον αθλητισμο σε αυτη την κατασταση!πρεπει ολοι μαζι να ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ!το κειμενο γραφει συζητηση για την εθνικη κ ολοι ρωτανε τα παντα εκτος απο αυτα που πρεπει!
16:48
Μια χαρά κουβέντα για την Εθνική κάνουμε, έχουμε συζητήσει πολλά θέματα που την αφορούν. 
16:50
Κρεπατζής : Με τον Βασίλη τον Καίσαρη που γράφει στο κυνηγεσία και κυνοφιλία τι σχέση έχεις?
16:50
Καμία. 
16:50
Pgnk : Ποιον αγωνα ελληνικης ομαδας που εχεις δει στο γηπεδο δεν θα ξεχασεις ποτε?
16:52
Τον ημιτελικό με την Τσεχία και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-4, που έχω δει με τον πατέρα μου στα δημοσιογραφικά. Διακοπή, πέτρες, ξύλο στους διαιτητές, τραυματισμός Νικοπολίδη, σφαλιάρες Σαλιαρέλη, κτλ. Μιλάμε για υπερθέαμα, επιθεώρηση,. 
16:52
frank : καλησπερα σας!πρωτα απ ολα θεωρω πολυ αδικο να μην ξεκινησει παλι ο καρελης ως βασικος...πολυ καλο παιχνιδι ασχετα απο το γκολ...επισης θα ηθελα επιτελους να δω να παιξουμε το 3-5-2 με μορα-παπαστ-μανολα τορο-σταφυλιδη ολη την πλευρα και καρελη-σαπλι-αθανασιαδη μπροστα
16:54
Άδικο δεν είναι τίποτα. Είτε ξεκινήσει απόψε ο Καρέλης, είτε όχι, έχει δρόμο μπροστά του, δεν θα χαθεί. Και δεν έκανε πολύ καλό παιχνίδι άσχετά με το γκολ. 
Α, και 3-5-2 με Σάλπι, Αθανασιάδη, Καρέλη δεν γίνεται. 
16:54
Γιωργος : Πιστευεις οτι ο Γκεκας αξιζει να ειναι βασικος στην Εθνικη με βαση την κατασταση που βρισκεται?
16:55
Όχι. Δεν γίνεται να συνεχίζουμε να παίζουμε με φορ που αν δεν σκοράρει δεν προσφέρει τίποτα. Αυτό θα έπρεπε να σταματήσει εδώ και δύο χρόνια. 
16:55
Todd : Θεμη ακουγες Fight Club? Και αν ναι ποια η γνωμη σου?
16:55
Όχι, δεν έχω ακούσει ποτέ. 
16:56
Ακης : Σε αυτα τα 2 παιχνιδια ποιον θεωρεις τον mvp και ποιον τον παικτη απογοητευση?
16:57
Ο Σάμαρης είναι αυτός που είναι εμφανώς σε κακό φεγγάρι, ειδικά αν συγκριθεί με όσα έδωσε στη Βραζιλία. MVP είναι οι δύο στόπερ, οι σταθερές μας μέχρι τώρα. 
16:58
kotsero : ΘΕΜΗ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΝΙΞΕΣ...ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
16:58
Συμφωνώ κι εγώ, δεν πειράζει ;) 
16:59
Φτάσαμε στις πέντε, συμπληρώσαμε δύο ώρες. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση της Β. Ιρλανδίας, να δείτε ενδεικτικές φάσεις και τις σκέψεις για τον αποψινό αγώνα. Σας ευχαριστώ για την παρέα και τα σχόλια, καλό απόγευμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK