Μαρκαριάν: "Τέσσερις μέρες για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που έπρεπε"

Με δηλώσεις του στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ αμέσως μετά από τη λήξη του ματς με την Ουγγαρία, ο Σέρχιο Μαρκαριάν υπογράμμισε ότι η Εθνική χρειάστηκε μόλις τέσσερις ημέρες για να παίξει σωστό ποδόσφαιρο, ωστόσο παραδέχθηκε ότι το έργο της για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016 έχει γίνει πολύ δύσκολο.

Μαρκαριάν: "Τέσσερις μέρες για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που έπρεπε"
INTIME SPORTS

"Πιστεύω ότι έπρεπε να βάλουμε μίνιμουμ δύο γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το καλό για εμάς είναι ότι τα παιδιά έδειξαν καθαρά τι μπορούν να κάνουν. Στα πρώτα 15 λεπτά συναντήσαμε δυσκολίες, αλλά μετά αρχίσαμε να κοντρολάρουμε τον αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε έξι ευκαιρίες σε 8-9 λεπτά. Εκεί κρίθηκε το ματς.

Στο τέλος ήμασταν λίγο ανοργάνωτοι, δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να κάνουν ευκαιρίες και περάσαμε μερικές κακές στιγμές, αλλά πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Εσείς πρέπει να απαντήσετε γιατί η Ελλάδα με τέσσερις μέρες τακτική και προπόνηση έπαιξε το ποδόσφαιρο που έπρεπε", είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Αναφορικά με το μέλλον της Εθνικής στην προκριματική φάση τόνισε: "Το καλό είναι βρήκαμε το δρόμο μας. Πρέπει να βαδίσουμε έτσι. Δεν πρέπει όμως να χάσουμε. Σίγουρα δεν είναι εύκολο και πρέπει να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια".

Διαβάστε ακόμη:

Ουγγαρία - Ελλάδα 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK