Με Κατσουράνη η αποστολή της Εθνικής

Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το ματς με την Ουγγαρία ανακοίνωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, με τον Κώστα Κατσουράνη να επιστρέφει. Δείτε ποιοι είναι οι "εκλεκτοί" του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Με Κατσουράνη η αποστολή της Εθνικής
INTIME SPORTS

Εκπλήξεις επιφύλασσε η πρώτη ανακοίνωση αποστολής επί ημερών Σέρχιο Μαρκαριάν στην Εθνική Ελλάδας για το κρίσιμο ματς με την Ουγγαρία (29/3). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να επαναφέρει τον Κώστα Κατσουράνη στην Εθνική ομάδα, καθώς και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ενώ αρκετά νέα πρόσωπα κλήθηκαν για πρώτη φορά. Ο Μάρκος Βελλίδης, όπως και οι Γιάννης Γιαννιώτας και Τάσος Λαγός θα ενσωματωθούν για πρώτη φορά στην αποστολή της "γαλανόλευκης".

Να σημειώσουμε πως εκτός Εθνικής λόγω τραυματισμού βρίσκονται οι Μανιάτης και Μάνταλος, ενώ ο Μαρκαριάν αποφάσισε να αφήσει εκτός και τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Φάνη Γκέκα που βρίσκονταν στην αποστολή του αγώνα με τα Νησιά Φερόε.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς κόντρα στην Ουγγαρία (29/3):

Τερματοφύλακες:

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Αμυντικοί:

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα), Δημήτρης Σιόβας (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Βαγγέλης Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ), Μιχάλης Μπακάκης (ΑΕΚ)

Μέσοι:

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο), Γιάννης Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (Ατρόμητος), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα)

Επιθετικοί:

Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός, Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

Με Κατσουράνη η αποστολή της Εθνικής

Σημειώνουμε ότι η Εθνική βρίσκεται στην 6η και τελευταία θέση του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2016. Σε 4 παιχνίδια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει υποστεί 3 ήττες (με Ρουμανία, Β. Ιρλανδία και Νησιά Φερόε), ενώ έχει έρθει ισόπαλη με την Φινλανδία.

Το παιχνίδι κόντρα στην Ουγγαρία εκτός έδρας (29/3) είναι ζωτικής σημασίας, μιας και σε ενδεχόμενο νέας απώλειας βαθμών, το όνειρο της κατάληψης κάποιας θέσης που οδηγεί στο Euro 2016, θα σβήσει οριστικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής στον 6ο όμιλο:

29/3: Ουγγαρία - Ελλάδα

13/6: Νησιά Φαρόε - Ελλάδα

4/9: Ελλάδα - Φινλανδία

7/9: Ρουμανία - Ελλάδα

8/10: Β. Ιρλανδία - Ελλάδα

11/10: Ελλάδα - Ουγγαρία

News 24/7

24MEDIA NETWORK