Ο Σαμαράς μιλά για τον μικρό Τζέι (VIDEO)

Ο Σαμαράς μιλάει για τον μικρό Τζέι στο επίσημο κανάλι της Εθνικής Ελλάδας στο youtube. Για πρώτη φορά μιλά για την κίνησή του και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον μικρό φίλο της Σέλτικ.

Ο Σαμαράς μιλά για τον μικρό Τζέι (VIDEO)

"Τώρα πήρε μια δημοσιότητα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι ανάλογο με αυτό το παιδί. Έχουν υπάρξει κι άλλες στιγμές που δεν πήραν δημοσιότητα. Οταν κάνεις τέτοιες κινήσεις, όπως αυτή με τον Τζέι, είτε φιλανθρωπικά, είτε κοινωνικά είτε οτιδήποτε άλλο μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις τον κόσμο, δεν χρειάζεται δημοσιότητα. Αυτό που έκανα στο γήπεδο ή κάτι άλλο που έχω κάνει και δεν έχει δημοσιότητα, το έχω μέσα μου ως κάτι το ίδιο. Δεν αλλάζει κάτι για μένα επειδή πήρε δημοσιότητα, για να το ξανακάνω και να πει ο κόσμος μπράβο Γιώργο για το ανθρωπιστικό και κοινωνικό κομμάτι σου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας επιθετικός.

"Με αφήνουν τρομερά αδιάφορο τα τηλέφωνα, και τα μηνύματα. Και οι προτάσεις για συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και περιοδικά. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση σε όλη αυτή την κατάσταση, στην οποία με άγγιξε πάρα πολύ, ήταν η συνέντευξη του πατέρα του".

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ VIDEO

Διαβάστε ακόμη:

Ο μικρός φίλος του Σαμαρά (VIDEO)

"Δεν ξέρουμε πως να πούμε στον Τζέι ότι θα φύγει ο Σαμαράς!"

Γιώργο, είσαι ΑΝΔΡΑΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK