Παπαδόπουλος: "Πάθος και θέληση για τη νίκη"

Σύνθημα νίκης έστειλαν για ακόμα μία φορά οι διεθνείς μας για τον αγώνα απέναντι στα Νησιά Φερόε. Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα.

Παπαδόπουλος: "Πάθος και θέληση για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Τις δηλώσεις ξεκίνησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος:

"Το ξεκίνημα που έχουνε κάνει δεν είναι το ιδανικότερο. Έχουμε δείξει τα προηγούμενα χρόνια πως μπορούμε να πάμε ψηλά. Από το επόμενο ματς και σε όλα που ακολουθούν οφείλουμε να δείξουμε το πραγματικό πρόσωπο".

Τι στοιχεία πρέπει να δείξει η εθνική στον αγώνα κόντρα στα Νησιά Φερόε: "Αποφασιστικότητα, πάθος, θέληση, αγωνιστικότητα, αυτά οφείλουμε να δείξουμε σε αυτό το παιχνίδι".

Για το αν επηρεάζουν οι πολλοί τραυματισμοί την Εθνική, σχολίασε: "Μας επηρεάζει σε ένα βαθμό αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Όποιος καλείται στην Εθνική οφείλει να δίνει το 100%".

Για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε: "Είναι παιχνίδι χωρίς αύριο και κρύβει παγίδες. Ο καθένας θα προετοιμάσει τον εαυτό του όσο καλύτερα μπορεί γιατί χρειαζόμαστε τους 3 πόντους".

Για το σύστημα που πρέπει να χρησιμοποιήσει η Εθνική: "Τα συστήματα είναι για τον προπονητή. Εμείς με όποιον και να παίζουμε πρέπει να παρουσιάζουμε θέληση και αποφασιστικότητα. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν".

Για το πάθος που πρέπει να δείξουν οι διεθνείς: "Ο προπονητής δεν μπορεί να επιβάλλει σε κάποιον να παίζει με πάθος. Ή το έχεις ή δεν το έχεις. Μας επηρέασαν τα άσχημα αποτελέσματα. Έχουν γίνει αλλαγές, με πολλά νέα παιδιά και αυτό είναι θετικό. Η φιλοσοφία όμως θα πρέπει να μείνει η ίδια. Δεν μπορούμε ξαφνικά να κερδίζουμε 4 και 5-0. Στα στοιχεία που μας πήγαν στις προηγούμενες διοργανώσεις, εκεί πρέπει να βασιστούμε. Να έχουμε πάθος, θέληση και επιμονή".

Από την πλευρά του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε: "Έχουμε ένα πρόγραμμα που πρέπει να βγάλουμε μόνο με νίκες. Στο παρελθόν τα έχουμε καταφέρει, ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτό που πρέπει σαν ομάδα".

"Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Τακτικά υπάρχει πειθαρχία στα Ν. Φερόε. Δεν θα είναι εύκολο το ματς, αλλά μια νίκη θα δώσει το έναυσμα για καλύτερη συνέχεια"

Σε ερώτηση για τους τραυματισμούς απάντησε: "Υπάρχουν τραυματισμοί αλλά τι να κάνουμε; Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο αυτά. Μακάρι να τους είχαμε όλους μαζί μας. Είναι ατυχία και ελπίζουμε να μην το αντιμετωπίσουμε ξανά στο μέλλον".

Για τον στόχο της Εθνικής: "Σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε σε ότι κατάσταση και αν βρισκόμαστε".

"Είμαστε σε ένα σημείο που δεν υπάρχει γυρισμός. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Αν θέλουμε να βρεθούμε στα τελικά της διοργάνωσης πρέπει να το δείξουμε τώρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK