Πρώτο μίτινγκ της εποχής Μαρκαριάν, δεν πάει στο ντέρμπι ο Ουρουγουανός

Tην πρώτη συνεργασία με τους συνεργάτες του είχε την Τετάρτη ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Πρώτο μίτινγκ της εποχής Μαρκαριάν, δεν πάει στο ντέρμπι ο Ουρουγουανός

Στο μίτινγκ που έγινε στο το ξενοδοχείο «Σουίτες Βουλιαγμένης» συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι κ. Μαρσενάρο, Κωστένουγλου, Πανταζής (γυμναστής), Κατεργιαννάκης (προπονητής τερματοφυλάκων), Κωτσής (εργοφυσιολόγος-διατροφολόγος), Αντωνίου (αναλυτής).

Στη διάρκεια της τετράωρης σύσκεψης, ο κ. Μαρκαριάν εξήγησε στους παρευρισκόμενους συνεργάτες του τη φιλοσοφία του, ανέπτυξε το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της Εθνικής Ομάδας και προέβη σε κατανομή συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων, βάσει του σχεδιασμού που είχε ήδη εκπονήσει.

Στη συνάντηση ως επί το πλείστον τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που σχετίζονται με την, επί αυστριακού εδάφους, καλύτερη δυνατή προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ενόψει του αγώνα της με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου στη Βουδαπέστη.

Αντίστοιχες συσκέψεις με λεπτομερέστερο περιεχόμενο θα πραγματοποιούνται πλέον σε καθημερινή βάση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, τις οποίες ο κ. Μαρκαριάν επισκέφθηκε χτες λίγη ώρα μετά το 24ωρης διάρκειας ταξίδι του από το Μοντεβιδέο με προορισμό την Αθήνα.

Τέλος, οι κ. Μαρκαριάν, Καραγκούνης θα παρακολουθήσουν την Κυριακή 22/2/2015 τον αγώνα Βερόνα-Ρόμα και την ίδια ημέρα οι κ. Κωστένογλου, Μαρσενάρο τους αγώνες Πανιώνιος-Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK