Σταθερά 44η η Εθνική, κατρακύλα για Ολλανδία

Στην 44η θέση του FIFA Ranking παρέμεινε η Εθνική για τον μήνα Αύγουστο. Αργεντινή, Βέλγιο, Γερμανία η πρώτη τριάδα. Δείτε σε ποιες θέσεις βρίσκονται οι αντίπαλοί μας στα προκριματικά του Euro 2016.

Σταθερά 44η η Εθνική, κατρακύλα για Ολλανδία

Η FIFA ανακοίνωσε την Παγκόσμια Κατάταξη για το μήνα Αύγουστο, με την Εθνική να παραμένει σταθερά στην 44η θέση της βαθμολογίας. Όσον αφορά την πρώτη τριάδα, η Αργεντινή βρίσκεται στην κορυφή, ενώ ακολουθούν το Βέλγιο και η Γερμανία. Αξιοσημείωτη είναι η... κατρακύλα της Ολλανδίας, η οποία βρίσκεται πλέον εκτός δεκάδας και συγκεκριμένα στην 12η θέση.

Όσον αφορά τις αντιπάλους μας στην προκριματική φάση του Euro 2016, η Ρουμανία ανέβηκε μία θέση (7η), όπως και η Φινλανδία (89η), ενώ η Ουγγαρία υποχώρησε τέσσερις θέσεις (35η), η Βόρεια Ιρλανδία τρεις (40ή) και τα Νησιά Φερόε μία (75η).

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ