Σταθερά 44η η Εθνική, κατρακύλα για Ολλανδία

Στην 44η θέση του FIFA Ranking παρέμεινε η Εθνική για τον μήνα Αύγουστο. Αργεντινή, Βέλγιο, Γερμανία η πρώτη τριάδα. Δείτε σε ποιες θέσεις βρίσκονται οι αντίπαλοί μας στα προκριματικά του Euro 2016.

Σταθερά 44η η Εθνική, κατρακύλα για Ολλανδία

Η FIFA ανακοίνωσε την Παγκόσμια Κατάταξη για το μήνα Αύγουστο, με την Εθνική να παραμένει σταθερά στην 44η θέση της βαθμολογίας. Όσον αφορά την πρώτη τριάδα, η Αργεντινή βρίσκεται στην κορυφή, ενώ ακολουθούν το Βέλγιο και η Γερμανία. Αξιοσημείωτη είναι η... κατρακύλα της Ολλανδίας, η οποία βρίσκεται πλέον εκτός δεκάδας και συγκεκριμένα στην 12η θέση.

Όσον αφορά τις αντιπάλους μας στην προκριματική φάση του Euro 2016, η Ρουμανία ανέβηκε μία θέση (7η), όπως και η Φινλανδία (89η), ενώ η Ουγγαρία υποχώρησε τέσσερις θέσεις (35η), η Βόρεια Ιρλανδία τρεις (40ή) και τα Νησιά Φερόε μία (75η).

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα