Σαρρής: "Θα ψάξουμε πολύ καλά για τον επόμενο προπονητή"

Χωρίς βιασύνη θα επιλεγεί ο διάδοχος του Κλαούντιο Ρανιέρι στον εθνικό πάγκο, όπως δήλωσε ο Γιώργος Σαρρής μετά τη φιλική ήττα από τη Σερβία. Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΠΟ διέψευσε ότι σκοπεύει να παραιτηθεί.

Σαρρής: "Θα ψάξουμε πολύ καλά για τον επόμενο προπονητή"

Αναλυτικά είπε στη NOVA: " Ευχαριστώ πρώτα απ' όλα τον κόσμο για τη στήριξη. Τα παιδιά προσπάθησαν σε σχέση τουλάχιστον με τα προηγούμενα παιχνίδια. Μέχρι το επόμενο ματς μεσολαβεί μεγάλο διάστημα και πρέπει να σκύψουμε πάνω στο πρόβλημα για να επανέλθει η εθνική στο δρόμο που της αξίζει.

Στο ποδόσφαιρο όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αποδείχθηκε ότι η επιλογή Ρανιέρι δεν ήταν η σωστότερη και πρέπει να μας προβληματίσει. Για συγκεκριμένους λόγους δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί στην ελληνική πραγματικότητα και εμείς στη δική του φιλοσοφία. Δεν έχουμε ασχοληθεί με το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής, έχουμε καιρό και θα ψάξουμε πολύ καλά.

Και ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΟ εκλέγονται από τις ενώσεις με συγκεκριμένη διαδικασία και δεν έχουμε μηνύματα ή ενδείξεις για πρόωρες εκλογές. Όλες οι αποφάσεις δεν θα παρθούν εν θερμώ. Εγώ είπα ότι αναλαμβάνω την ευθύνη της επιλογής του Ρανιέρι. Όλα θα εξηγηθούν στο ΔΣ της ΕΠΟ. Δεν υπάρχει θέμα εκλογών, αυτές είναι προγραμματισμένες για το 2016. Τα σενάρια είναι επιστημονικής φαντασίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK