Σκίμπε: "Στόχος το Μουντιάλ της Ρωσίας"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου ενόψει του φιλικού της Εθνικής Ελλάδας με την Τουρκία και τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κάνει ότι χρειαστεί για να πάρει τη νίκη.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Τουρκία σε φιλική αναμέτρηση στη γειτονική χώρα. Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Μίκαελ Σκίμπε μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση, τονίζοντας πως οι διεθνείς θα κάνουν ότι χρειαστεί για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον στόχο της πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά και στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Αρχικά, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Τουρκία και πλέον ως προπονητής της Ελλάδας. Η Τουρκία θα βρίσκεται στην Γαλλία και θα ήθελα να την συγχαρώ. Ήταν μια πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα στα τελευταία τέσσερα-πέντε ματς που έδωσε. Αντιμετωπίζουμε λοιπόν με χαρά το ότι θα βρεθούμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Αύριο πιστεύω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον απόγευμα. Θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι ο τέταρτος προπονητής τα τελευταία δύο χρόνια. Ο επόμενος στόχος μας είναι να πάμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά το επόμενο διάστημα και να ανέβουμε από τα χαμηλά. Όπως έκανε και η Τουρκία".

Για την κατάσταση στην Εσκίσεχιρ: "Πλέον δεν με αφορά η Εσκίσεχιρ. Είμαι προπονητής στην εθνικής Ελλάδας. Θα ήθελα να απαντήσω μόνο σε ερωτήσεις για το αυριανό ματς και όχι για άλλες ομάδες".