Συνάντηση ΕΠΟ με Χίντινκ

Συνάντηση με τον 69χρονο Ολλανδό προπονητή, Γκους Χίντινκ, φέρεται να είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκριτζίκης στην Τουρκία, ωστόσο η περίπτωση του για τον πάγκο της Εθνικής φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Συνάντηση ΕΠΟ με Χίντινκ

Τον αντικαταστάτη του Σέρχιο Μαρκαριάν αναζητούν το τελευταίο διάστημα στην ΕΠΟ. Μετά τη συμφωνία με τον Μπερντ Σούσερ που "χάλασε" την τελευταία στιγμή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης και οι συνεργάτες του εξετάζουν τις υπάρχουσες επιλογές.

Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα "Live Sport", ο Γκιρτζίκης μετέβη στην Κωνσταντινούπολη, όπου εκεί είχε συνάντηση με τον πρώην εκλέκτορα της εθνικής Ολλανδίας, Γκους Χίντινκ. Ο 69χρονος κόουτς με το πλούσιο βιογραφικό παραμένει χωρίς ομάδα και φέρεται να είναι στα υπόψιν της ΕΠΟ.

Ωστόσο η περίπτωσή του φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη, μιας και το κασέ του είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα της Εθνικής.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν ολοκλήρωσαν την προπόνηση οι Φορτούνης και Παπασταθόπουλος

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ