Τσάνας: "Βαρύ το φορτίο της τελευταίας θέσης"

Ο Κώστας Τσάνας δεν στάθηκε τόσο στο αποτέλεσμα με τη Ρουμανία όσο στην απόδοση της Εθνικής.

Αναγνωρίζοντας το βάρος που έχουν στους ώμους τους οι διεθνείς, ο Κώστας Τσάνας χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα (0-0) στο Βουκουρέστι.

"Δίνω πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος το βάρος και το φορτίο της τελευταίας θέσης σε αυτό τον όμιλο. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς όταν έχεις μάθει τον κόσμο να είσαι σε καλύτερο επίπεδο και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Οι ποδοσφαιριστές κέρδισαν πάρα πολύ σε θέμα αυτοπεποίθησης με αυτό το αποτέλεσμα. Η προσπάθεια έδειξε πως μπορούμε να έχουμε μια υγιή αντίδραση. Δεν χαιρόμαστε, ούτε θριαμβολογούμε μετά από αυτό το αποτέλεσμα, όμως κοιτάζουμε το πρόβλημα στο βάθος του και το μέλλον με αισιοδοξία.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ικανότητα και μέλλον. Πάρα πολλοί είναι σε μικρή ηλικία και αυτό μερικοί το ξεχνούν. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα μιλήσω με τον νέο τεχνικό και θα προτείνω κάποια πράγματα για τη συνέχεια.

Αυτό που μάθαμε είναι να αντιδράμε τις δύσκολες στιγμές. Δεν έρχονται όπως τα θες πάντα τα πράγματα. Έγιναν κάποιες αλλαγές που έδειχναν να επηρεάζουν την ομάδα. Έλειπαν πολλοί ποδοσφαιριστές, παίζαμε με τη Ρουμανία που πιέζει ασφυκτικά. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα προβλήματα, αλλά και να βρίσκουμε λύσεις".

Διαβάστε ακόμη:

Ρουμανία - Ελλάδα 0-0