"Βόμβα" για τον αντι-Σάντος!

Οι μέρες για την αναχώρηση της Εθνικής με τελικό προορισμό την Βραζιλία πλησιάζουν. Αυτό σημαίνει ότι φτάνει η ώρα και για τη συμφωνία με τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Φερνάντο Σάντος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

"Βόμβα" για τον αντι-Σάντος!
INTIME SPORTS

Γιόλ, Ταρντέλι και Σα Πίντο είναι τρία ονόματα που παίζουν δυνατά τούτη την ώρα, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα για όνομα έκπληξη με σπουδαίο βιογραφικό. Για παράδειγμα, ο Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο ταιριάζει στο προφίλ (έχει προταθεί από νωρίς και παραμένει στα υπ' όψιν), ενώ προσφάτως έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό κι ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Στην ΕΠΟ κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα που έχει "πέσει" τις τελευταίες ώρες στο τραπέζι, ενώ δεν αποκλείεται ο Γιώργος Σαρρής να είναι σε θέση στο συμβούλιο της Παρασκευής (30/05) να κάνει την έκπληξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, η "βόμβα" που ετοιμάζουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής προέρχεται από την Ευρώπη, έχει σπουδαίο βιογραφικό σε σημαντικά κλαμπ με τίτλους και επιτυχίες, ενώ έχει λάτιν ρίζες.

Η αγωνία για τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος μεγαλώνει, την ώρα που άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν τις εξελίξεις και τις επαφές του κ. Σαρρή για αυτό το θέμα, κάνουν λόγο για προπονητή του εύρους και της δυναμικής του Ζοσέ Μουρίνιο…

News 24/7

24MEDIA NETWORK