Βρείτε στο Stoiximan τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ελλάδος

Από τον Τιμούρ Κετσπάγια και τον Γιώργο Δώνη, μέχρι τον Τάκη Λεμονή και τον Τζενάρο Γκατούζο. Το Stoiximan.gr δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να βρουν τον επόμενο εκλέκτορα της Εθνικής. Αναλυτικά τα ονόματα και οι αποδόσεις.

Βρείτε στο Stoiximan τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ελλάδος

Ο Ρανιέρι βρίσκεται σε "άδεια" και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει να φάει... κουραμπιέ.

Η "προπονητολογία" γύρω από την διαδοχή του στον πάγκο της εθνικής έχει ήδη ξεκινήσει και το site του Stoiximan.gr έβγαλε τις αποδόσεις με τους επικρατέστερους αντικαταστάτες...

Φαβορί για το τιμόνι της επίσημης αγαπημένης εμφανίζεται ο Τιμούρ Κετσπάγια (3.00), ενώ για όσους πιστεύουν ότι το μέλλον της Εθνικής βρίσκεται στη χρυσή συνταγή του 2004 υπάρχουν οι επιλογές του Τοπαλίδη (9.00) και του Καραγκούνη (13.00). Το "σενάριο" Τραπατόνι (15.00) βρίσκεται και αυτό στη λίστα.

Από τα φαβορί λογίζονται και οι Τάκης Λεμονής (7.00) και Νίκος Αναστόπουλος (8.00), ενώ παίζουν και ονόματα όπως αυτά του Καραγκούνη, του Γκατούζο και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής; Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων σύμφωνα με το site και όλες οι αποδόσεις του stoiximan.gr: http://goo.gl/GXXnaC

News 24/7

24MEDIA NETWORK