Παντελή: "Ο κόσμος δεν πρέπει να παίρνει αποφάσεις"

Την πικρία του αλλά και την απορία του για όλα όσα συνέβησαν στον Ηρακλή τις τελευταίες μέρες εξέφρασε ε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό Αντρέας Παντελή.

Παντελή: "Ο κόσμος δεν πρέπει να παίρνει αποφάσεις"

Ο Κύπριος επιχειρηματίας, μιλώντας στο NOVA Sport FM, αναφέρθηκε σε ανεξήγητες καταστάσεις και τις δικές του προσπάθειες που ορισμένοι δεν εκτίμησαν:

" Ήταν κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούσα να τις εξηγήσω. Καλούνταν να πάρουν θέση κάποιοι που –κατά τη γνώμη μου- δεν έπρεπε να έχουν πάρει. Ο Ηρακλής έπρεπε να πάρει σοβαρές αποφάσεις και εγώ άκουγα ότι ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει. Εγώ αυτό δεν το καταλάβαινα.

Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος παίρνει αποφάσεις. Στον Ηρακλή επικρατούν κάποιες καταστάσεις και δεν είναι σωστό αυτοί που επικρατούν να είναι και η μάζα. Θεωρώ ότι η απόφαση έπρεπε να είναι πιο εύκολη. Έπρεπε να απαντήσουν τι θέλουν. Έναν Ηρακλή που σύντομα θα επέστρεφε στις μεγάλες κατηγορίες ή έναν Ηρακλή που είναι άγνωστο αν θα επιβιώσει. Μέσα στους 2,5 μήνες και μετά από τον οικονομικό έλεγχο που έγινε, αντιλήφθηκα ότι ήταν πολύ δύσκολο να συμμετάσχει στη Σούπερ Λίγκα. Βγήκαν εκκρεμότητες που δεν ήταν γνωστές.

Οικονομικά κατάλαβα τότε ότι δεν είναι βιώσιμος. Ήταν μια σειρά από αμαρτήματα που ήταν παλιά και σε αυτά προστέθηκαν και άλλα καινούργια. Έφτασα στο συμπέρασμα ότι λανθασμένα πίστευα ότι θα μπορούσαν και αγωνιζόμενος στην Football League να λυθούν και να μπουν σε μια σειρά τα προβλήματα. Με τα δεδομένα αυτά ήταν πολύ δύσκολο να είναι αντιστρέψιμη η κατάσταση. Έκανα προσπάθειες, έκανα συμφωνίες και για νέο ΑΦΜ που θα έπρεπε να γίνει με σωστό τρόπο και όχι με ψηφοφορίες και διαβουλεύσεις. Αυτό κάνει γενικά κακό στις κινήσεις που προσπαθούσαμε να κάνουμε για να πετύχουμε στο σκοπό μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK