Αναστόπουλος: "Δίκαιη νίκη" Καρύδας: "Δίκαιη ήττα"

Δίκαιο χαρακτήρισαν το αποτέλεσμα τόσο ο Νόκος Αναστόπουλος όσο και ο Νίκος Καρύδας.

Αναστόπουλος: "Δίκαιη νίκη" Καρύδας: "Δίκαιη ήττα"

"Από τα τελευταία παιχνίδια που έχουμε παίξει, ήταν η πιο δίκαιη ήττα που κάναμε. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλά οργανωμένος και εμείς δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει το πρώτο γκολ όμως για εμάς είναι αρνητικό ότι κάθε φορά κυνηγάμε το γκολ. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και τους παίκτες μου και ότι θα ανακάμψουμε γρήγορα", τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Βέροιας και πρόσθεσε:

"Εύχομαι στον ΟΦΗ καλή συνέχεια και στον φίλο μου, το Νίκο Αναστόπουλο να χιλιάσει τις παρουσίες του στους πάγκους των ελληνικών γηπέδων".

Από την πλευρά του, ο προπονητής των νικητών, Νίκος Αναστόπουλος, είπε: " Είναι μια δίκαιη και σημαντική νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ όσον αφορά την βαθμολογία. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει, ξέχωρα από το βαθμολογικό και το ψυχολογικό κομμάτι. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όμως αν έχουμε μια απόδοση όπως η σημερινή και ειδικά στο γήπεδο του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Μπράβο στα παιδιά για την διάθεση και την προσπάθεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK