Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 4-3 (VIDEO)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος έβαλε τρία γκολ, ο Ατρόμητος επικράτησε 4-3 του Αστέρα Τρίπολης στο τρομερό ματς του Περιστερίου και τον έπιασε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 4-3 (VIDEO)

Το live του αγώνα

Εικόνα αγώνα:

Ο Ατρόμητος έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα και πριν τη συμπλήρωση του μισάωρου να προηγηθεί 2-0 με γκολ των Καραμάνου και Ναπολεόνι.

Οι παίκτες του Βεργέτη έδειξαν να αντιδρούν μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πάρα και το 2-1, αλλά ο Ατρόμητος δεν έδειχνε διατεθειμένος να αφήσει το παιχνίδι στη μοίρα του. Ειδικά ο Ναπολεόνι που ήταν... σεληνιασμένος και σκόραρε ξανά, λίγο πριν το ημίχρονο, κάνοντας το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό ο Ναπολεόνι και πάλι, θύμισε Φαν Πέρσι και με απίστευτη κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 (δείτε τα σχετικά GIF).

Αν ήταν μάλιστα λίγο πιο ψύχραιμος, θα μπορούσε να φτάσει στο καρέ, αστοχώντας σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ στο 59', ενώ στο 70' νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Αστέρα, ο οποίος περνούσε μια εφιαλτική βραδιά στο Περιστέρι. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να "χρυσώσουν το χάπι" πρώτα στο 80', με τον Καραμάνο να κάνει τραγικό λάθος, τον Φερνάντες να δίνει στον Μπαράλες και εκείνος σε άδεια εστία να διαμορφώνει το 4-2, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φερνάντες άγχωσε για λίγο τους γηπεδούχους, μειώνοντας στο γκολ με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή.

MVP:

Δεν γεννάται ζήτημα, Στέφανο Ναπολεόνι ... δαγκωτό. Ο Ιταλός φορ νίκησε την γκίνια του πετυχαίνοντας τρία γκολ εκ των οποίων το τρίτο ήταν μοναδικής ομορφιάς. Εχασε ακόμη δύο ευκαιρίες για να φτάσει τα...πέντε σε ένα ματς.

Αδύναμος Κρίκος:

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Αστέρα αλλού πατούσε αλλού βρισκόταν. Ειδικά ο Σανκαρέ θα πρέπει να ξεχάσει πολύ σύντομα αυτήν την αναμέτρηση κατά την οποία έκανε ουκ ολίγα σοβαρά λάθη.

Σχόλιο:

Ο καλύτερος Ατρόμητος της σεζόν ξέσπασε. Πετυχαίνοντας όσα σχεδόν γκολ είχε πετύχει στους προηγούμενους 8 αγώνες της, η ομάδα του Σα Πίντο έδειξε μετά από πολύ καιρό να λύνεται επιθετικά. Ο Αστέρας παρουσιάστηκε τρομερά κουρασμένος, χωρίς ανάσες αλλά και χωρίς βοήθεια από τον προπονητή του.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Τσέναμο, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ταυλαρίδης (38' Λαζαρίδης), Φυτανίδης, Πίτου Γκαρσία (58' Δημούτσος), Αγκουαζί (66' Μπάλλας), Καραμάνος, Ούμπιδες, Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοζίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Ουσέρο (75' Τσοκάνης), Μουνάφο, Γιαννιώτας, Ρόλε (79' Μπακασέτας), Πάρα (67' Φερνάντες), Μπαράλες.

Διαβάστε ακόμη:

Κάταγμα στα πλευρά ο Ταυλαρίδης (PHOTOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK