Καλλονή-Πανιώνιος 3-2

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε δύο φορές στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αλλά η Καλλονή απάντησε ισάριθμες και με τον Γκαρσία ανέτρεψε το σκορ παίρνοντας τη νίκη με 3-2. Νίκη μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες για την ομάδα του Μαντζουράκη.

Καλλονή-Πανιώνιος 3-2

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Η Καλλονή ήταν αυτή που μπήκε στο ματς δυνατά και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις, ο Πανιώνιος όμως ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του επίθεση στο ματς. Συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό ο Γιάννου νίκησε με πλασέ τον Σιδεράκη μετά από πάσα του Ντούνη και άνοιξε το σκορ στο Βικελίδης.

Η Καλλονή δεν το έβαλε κάτω και -σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια- πάλεψε για να ανατρέψει τα δεδομένα. Δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες και τελικά δικαιώθηκε στο 24ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Ποντάνι, ο Μαρσέλο σκόραρε με κεφαλιά και έφερε το ματς στα ίσια.

Το γκολ αυτό έδωσε κι άλλον αέρα στους (τυπικά) γηπεδούχους που έπαιξαν μονότερμα τον βραχυκυκλωμένο Πανιώνιο, αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Γιαννακόπουλο που κρατούσε το 1-1. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό ο Αραβίδης εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Σιδεράκη και σε κενή εστία "πάγωσε" την Καλλονή, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους "κυανέρυθρους".

Κι όμως, η Καλλονή δεν το παράτησε, όπως έγινε -για παράδειγμα- με την Ξάνθη. Αφού πρώτα στάθηκε τυχερή στη μεγάλη ευκαιρία του Πανιωνίου στο 69ο λεπτό, ο Λεοζίνιο με εξαιρετική προσπάθεια έκανε το 2-2 στο 75ο λεπτό για να έρθει ο Γκαρσία τέσσερα λεπτά αργότερα να "γράψει" τη μεγάλη νίκη της ΑΕΛ.

MVP:

Θα είναι άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον στον θρίαμβο της Καλλονής, ειδικά όπως εξελίχθηκε το ματς.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Πανιώνιος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Κι όμως, βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη. Κι όμως, κατάφερε -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να μην πάρει ούτε την ισοπαλία.

Σχόλιο:

Η Καλλονή κέρδισε χρόνο και ηρεμία. Ο Πανιώνιος δεν υπέστη τεράστια ζημιά, αλλά βάσει εξέλιξης είναι ένα κακό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Κριπιντίρης, Ποντάνι, Μαρσέλο (84' Σιλιγαρδάκης), Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία (80' Γκάτσιτς), Μανούσος, Περόνε (88' Γάκας).

Πανιώνιος (Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Παντίδος, Μητρόπουλος (39' Παναγιωτούδης), Μενδρινός (81' Καμπάνταης), Ντούνης, Αραβίδης, Γιάννου (72' Λάσνικ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK