Λίνεν: "Μου το είπε ο Χολέμπας"

Ο Έβαλντ Λίνεν χαρακτήρισε βαρύ το 4-0 από τον Ολυμπιακό, μίλησε για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, τη συνομιλία με τον Χολέμπας και τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Λίνεν: "Μου το είπε ο Χολέμπας"

Ο Γερμανός προπονητής δήλωσε: " Το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο για εμάς, αλλά ειλικρινά μιλώντας είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι για να βελτιωθούμε και να μάθουμε από αυτό έτσι ώστε στα επόμενα να πάρουμε οπωσδήποτε βαθμούς που χρειαζόμαστε.

Στο πρώτο μισάωρο τους πιέσαμε, δεν είχαν καμία ευκαιρία. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε καλή κυκλοφορία, παρότι δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε.

Παρά το ηλίθιο λάθος (πέναλτι), το οποίο μας άλλαξε τα σχέδια, χάθηκε μια ευκαιρία για ένα πέναλτι το οποίο όλοι είπαν ότι ήταν ακόμα και ο Χολέμπας. Θα άλλαζε η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας εάν γινόταν εκεί το 1-1.

Μετά το δεύτερο γκολ του Μήτρογλου, η ψυχολογία έπεσε και ήταν πολύ δύσκολο να ανταποκριθούμε. Τα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά ήταν αχρείαστα. Το 2-0 θα ήταν ενα αποδεκτό αποτέλεσμα, αλλά το 4-0 είναι βαρύ, ειδικά για την προσπάθεια που κάναμε και τη διαφορά γκολ που χρειαζόμαστε.

Δεν θέλω να μιλάω για το διαιτητή, στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλός, έκανε καταπληκτική δουλειά, αλλά στο σημερινό παιχνίδι κάποιες αποφάσεις δεν τις κατάλαβα. Στο δεύτερο ημίχρονο άκουσα τους βοηθούς να μιλούν στον διαιτητή να δώσει το φάουλ, αλλά ο διαιτητής δεν το έκανε. Ο ίδιος ο Χολέμπας μου είπε ότι έκανε χέρι και ο διαιτητής είπε πως ήταν ακούσιο. Είναι κρίμα για την ομάδα, γιατί άξιζε κάτι καλύτερο".

- Για το αν καταφέρει η ΑΕΚ, λόγω του νεαρού της ηλικίας, να ξεπεράσει το βαρύ αποτέλεσμα

" Θεωρώ πως η ομάδα θα αποβάλλει σύντομα την απογοήτευση. Δεν ωφελεί να κοιτάμε το παρελθόν, αλλά το παρόν και το μέλλον. Θέλω να δω την ομάδα να δουλεύει και είναι δική μου δουλειά να κοιτάω μπροστά και να βοηθάω τους παίκτες μου".

- Για το αν ήταν ανώφελο μετά το 2-0 να παίξει η ΑΕΚ τόσο ανοιχτά.

" Είπα ότι με το 0-2 είναι ανόητο να ανοιχτούμε, αλλά οι παίκτες θέλανε να βγούνε μπροστά. Μου έδειξαν ένα πείσμα που μου άρεσε. Μια σωστή νοοτροπία. Ο Κατίδης ήθελε να πιέσει και να τρέξει μπροστά. Από εκεί και πέρα, δεν είχαμε ευκαιρίες, αλλά αν παίζαμε κανονικά με 11 παίκτες σε όλο το ματς θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κινδύνους και να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK