ΟΦΗ-Αρης 0-1

Ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες, ο Αρης πήρε το διπλό. Με τέρμα του Γιαννιωτά, οι "κίτρινοι" έφυγαν με το τρίποντο από το "Γεντί Κουλέ" (1-0) και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Με 9 παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, με 10 οι Θεσσαλονικείς. Τραγική η διαιτησία του Μήτσιου, άφησε με δικαιολογημένα παράπονα τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ-Αρης 0-1

Η εικόνα του αγώνα:

Αν και έχει παίξει καλύτερα , ο Άρης κατάφερε σε αυτό το παινχίδι που ήταν μέτριος να δραπετεύσει από το Γεντί Κουλέ με το πρώτο τρίποντο της χρονιάς υποχρεώνοντας παράλληλα τον ΟΦΗ στην πρώτη του εντός έδρας ήττα.

Οι Κρητικοί που φάνηκαν υπνωτισμένοι στο πρώτο 45λεπτο σε σχέση με άλλα εντός έδρα παιχνίδια που έχουν δώσει βρέθηκαν στο 31ο λεπτό πίσω στο σκορ από το τέρμα του νεαρού Γιαννιώτα.

Ένα γκολ που δεν κατάφεραν να ανταποδώσουν στα λίγα λεπτά που απέμειναν για το ημίχρονο αλλά ούτε και στο δεύτερο ημίχρονο που ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν τουλάχιστον δυο ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν με τον Βελλίδη να λέει όχι στις προσπάθειες των Μάντζιου και Μπουλούτ αντίστοιχα.

Δικαιούνται ωστόσο να διαμαρτύρονται για τη φάση του 79΄όταν ο Σανκαρέ ξάπλωσε στο χόρτο τον Μάντζιο και ο Μήτσιος έδειξε "παίζεται" όπως και ο Άρης διατηρεί ορθώς τις ενστάσεις του για την δεύτερη κίτρινη κάρτα και κόκκινη στη συνέχεια που δέχθηκε ο Ούμπιντες σε μαρκάρισμα πάνω στον Παπουλή.

Οι Κρητικοί εκτός απο την ήττα έχασαν και τους Μάντζιο, Ταυλαρίδη που αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη, για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, η κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) του Μάντζιου προήλθε μετά από διαμαρτυρία για τον μη καταλογισμό νέου πέναλτι υπέρ του. Ο διαιτητής θεώρησε ότι ο επιθετικός του ΟΦΗ έκανε θέατρο, αν και το ριπλέι δεν φαίνεται να τον δικαιώνει.

Το κλειδί του αγώνα:

Η αντίδραση του ΟΦΗ στον γκολ του Γιαννιώτα δεν ήταν αυτή που είχαν συνηθίσει οι φίλοι του ΟΦΗ και οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να προστατεύσουν αυτή τη διαφορά και να πάρουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς

O MVP:

Μπορεί ο Γιάννης Γιαννιώτας να πέτυχε το "χρυσό γκολ" για τον Άρη , ωστόσο αυτός που φρόντισε να το προστατεύσει με εκπληκτικές αποκρούσεις δεν ήταν άλλος απο ον Μάρκο Βελλίδη που δίκαια μοιράζεται τον τίτλο του πολυτιμότερου με τον νεαρό σκόρερ

Ο αδύναμος κρίκος:

Το δίχως άλλο ο Μήτσιος ήταν ο αρνητικό πρωταγωνιστής της αναμέτρησης , με την λανθασμένη απόφαση στην φάση του πέναλτι που υπέπεσε ο Σανκαρέ στον Μάντζιο αλλά και την αμφισβητούμενη κόκκινη κάρτα που έδειξε στον Ούμπιντες.

Κοκκινη: Ούμπιντες , Μάντζιος, Ταυλαρίδης

Κίτρινες: Γεωρίου, Κάλατζιτς, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης (ΟΦΗ), Ιάκομπ ,Καστίγιο (Αρης)

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Κάλατζιτς, Γεωργίου, Σίσιτς (66' Παπουλής), Χόρχε Λόπεθ, Σουμπίνιο, Ζόρντι Λόπεθ, Μάντζιος.

Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Ντίκο, Μίτσελ, Τόχα, Φατί, Σολτάνι (64' Ιάκομπ), Καστίγιο, Ουμπίντες, Γιαννώτας (64' Ακόστα).

TO LIVE TOY ΑΓΩΝΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK