ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0

Ακόμα μία γκέλα για τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά ο Δικέφαλος έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0
INTIME SPORTS

Εικόνα αγώνα:

O ΠΑΟΚ ήταν αναγκασμένος να κατέβει στο ματς με συγκεκριμένα αμυντικά προβλήματα, εξ ου το γεγονός πως ο Τζιόλης βρέθηκε στην άμυνα μαζί με Σκόνδρα και Μαλεζά σε αυτό το ιδιότυπο 3-4-2-1 του Τούντορ (με τους Μακ-Αθανασιάδη να πλαισιώνουν μπροστά τον Μπερμπάτοφ).

Όπως γίνεται αντιληπτό, περιθώριο για γκέλα δεν υπήρχε γι' αυτό και οι γηπεδούχοι μπήκαν εξ αρχής με επιθετικές διαθέσεις στο ματς, θέλοντας να αξιοποιήσουν στο έπακρο την επιθετική τους γραμμή. Φάσεις έβγαλαν, ευκαιρίες χάθηκαν, αλλά όλα αυτά στην αρχή. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού η κυκλοφορία της μπάλας έβγαλε προβλήματα και τα πρώτα "ου" από τον κόσμο έκαναν την εμφάνισή τους.

Η φάση του πρώτου μέρους καταγράφησε στο 38' όταν ο Μύγας έδιωξε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του και αυτή πήρε απίστευτη τροχιά και δύναμη λόγω του ανέμου με αποτέλεσμα ο Γλύκος να διώξει με υπερένταση προτού γίνει άθελά του ο πρωταγωνιστής στο γκολ της χρονιάς!

Αφού, λοιπόν, ο Τούντορ είδε να μην υπάρχει κυκλοφορία της μπάλας, αποφάσισε να ρίξει στο δεύτερο ημίχρονο τον Πέλκα στη θέση του Αθανασιάδη μήπως και δει προκοπή. Αυτό που λίγο έλειψε να δει είναι τον Παναιτωλικό να ανοίγει το σκορ στις όσες φορές βγήκε στην κόντρα. Τη μία ένα γλίστρημα, την άλλη ένα κόψιμο του Πέλκα και την τρίτη ένα σουτ στα... πουλιά έσωσαν τον Δικέφαλο.

Η είσοδος του Μυστακίδη έκανε τον ΠΑΟΚ πιο πιεστικό και τον έφερε περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή, εκεί όπου στο 80ο λεπτό ο Μπερμπάτοφ έχασε την ευκαιρία του ματς, πλασάροντας άουτ μόνος απέναντι από τον Κυριακίδη.

Η πίεση συνεχίστηκε, την ίδια ώρα που ο Παναιτωλικός ήταν επικίνδυνος στην κόντρα (χάνοντας απίστευτη ευκαιρία όταν βγήκαν τρεις εναντίον ενός), αλλά το 0-0 δεν άλλαξε. Έγραψε την ιστορία του αγώνα και οι αποδοκιμασίες του κόσμου έγραψαν την ιστορία ακόμα μίας αντίδρασης...

Αδύναμος κρίκος:

Ό,τι μπορούσε έκανε ο άνθρωπος. Φώναζε, έδινε οδηγίες, προσπαθούσε, αλλά αυτή η φάση του 80' ήταν καθοριστική. Ο λόγος για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος έχασε το άχαστο!

MVP:

Ο Μύγας πήγε πολύ καλά πάνω στον Ροντρίγκες. Γενικά ήταν ο καλύτερος και πιο σταθερός παίκτης του Παναιτωλικού.

Σχόλιο:

Υπάρχει πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να νικήσει είτε σκοράρει είτε όχι. Η ομάδα επέστρεψε από τη διακοπή και δεν είδαμε κάτι καινούργιο. Οσον αφορά στον Παναιτωλικό, αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια θα έφευγε με ένα μεγάλο διπλό.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Γκολάσα (Ζάιρο 85'), Κάτσε, Κίτσιου (Μυστακίδης 71'), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (Πέλκας 54'), Μακ και Μπερμπάτοφ

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κέβιν, Μύγας, Πάουλο, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Κούσας, Παπουτσογιαννόπουλος (Ρουσκουγιέδα 32', τον αντικατέστησε ο Κόρσιενς στο 91'), Μάκος, Ουαρντά και Μαρκόφσκι

TΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK