ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στην 3η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες για τη 12η αγωνιστική της Super League. Παιχνίδι με 2 διαφορετικές εικόνες σε κάθε ημίχρονο, που κρίθηκε με ένα όμορφο γκολ του Τόμας ντε Βινσέντι στο 37'.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-0

Μη χάσετε την Κυριακή στις 21:45 την εκπομπή SUPER BALL με πλούσια ρεπορτάζ από τη 12η αγωνιστική της Super League και δη το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Οι Κώστας Πετρωτός, Δημήτρης Χριστοφιδέλλης και Παντελής Διαμαντόπουλος σχολιάζουν και μεταφέρουν ρεπορτάζ από την Τούμπα, ενώ ο πρώην διαιτητής Κωνσταντίνος Παπασταμάτης σχολιάζει όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις. Παρουσιάζουν οι Θέμης Καίσαρης και Παντελής Βλαχόπουλος. Και αυτή την Κυριακή όλη η μπάλα στη SUPER BALL!

Εικόνα αγώνα

Οι 2 ομάδες μοίρασαν τα ημίχρονα της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στο 1ο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους στο 2ο μέρος της συνάντησης. Παίρνοντας τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, όπου οι Κρητικοί δεν άσκησαν καμία πίεση, οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου βρέθηκαν στο προσκήνιο σε όλο το πρ΄το 45λεπτο, χωρίς να απειληθούν ουσιαστικά. Ο Νίκος Κοροβέσης δύο φορές και ο Θέμης Τζημόπουλο είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, κάτι που έκανε ο Τόμας ντε Βινσέντι με το 3ο φετινό τέρμα, ένα ωραίο, μακρινό σουτ που έσκασε μπροστά στον Στέφανο Γουναρίδη και κατέληξε στα δίχτυα του.

Η είσοδος του Γιάννη Βιτώρου στο ημίχρονο μεταμόρφωσε τους φιλοξενούμενους, αφού ενίσχυσαν την παρουσία τους στο κέντρο και αποκόμισαν άμεσα οφέλη. Ο Καρίμ Φεγκρούς είπε "όχι" 2 φορές στην ίδια φάση στους Μίρνες Σίσιτς και Θανάση Παπάζογλου, ενώ λίγο αργότερα ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος είχε ένα καλό σουτ δίπλα από το δοκάρι. Το μομέντουμ ήταν με τους Κρητικούς, με τον Φεγκρούς να καλείται συχνά - πυκνά σε διάσωση της ασταθούς άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο οι αλλαγές των 2 προπονητών έριξαν το ρυθμό και ουσιαστικά λειτούργησαν εις βάρος του ΟΦΗ. Η αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Ματίας Βερόν ήταν το τελευταίο "χτύπημα" στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, με τον ΠΑΣ να φτάνει στη νίκη και να ανεβαίνει στην 6η θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Το live της αναμέτρησης

Κλειδί

Ο Νίκος Αναστόπουλος διέγνωσε το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή στο 1ο ημίχρονο και έριξε στο ματς τον Βιτώρο, ο οποίος συμμάζεψε την κατάσταση και έβγαλε μπροστά τους Κρητικούς. Το πρόβλημα ήταν, όμως, ακριβώς αυτό, ότι άργησε ένα ημίχρονο...

MVP

Οι 2 τερματοφύλακες ξεχώρισαν με τις επεμβάσεις τους όταν ο αντίπαλος είχε το καλό ημίχρονό του. Παρ' όλα αυτά, εκείνες του διεθνή Μαροκινού του ΠΑΣ, Καρίμ Φεγκρούς, ήταν και πιο δύσκολες και είχαν αποτέλεσμα, αφού οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν το "τρίποντο".

Αδύναμος κρίκος

Η εμφάνιση του ΟΦΗ στο 1ο ημίχρονο ήταν άκρως απογοητευτική, από τις χειρότερες στη φετινή σεζόν. Κανένα επιθετικό πλάνο, καμία αμυντική παρουσία, κανένα ψυχικό απόθεμα. Σε αυτό το χρονικό σημείο επετεύχθη το τέρμα που έκρινε το ματς, σε αυτό το πεταμένο ημίχρονο πρέπει να αναζητηθούν οι λόγοι της ήττας.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK