ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-1

Την πρώτη του νίκη μετά από δύο ανεπιτυχή αποτέλεσμα πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Με γκολ των Λίνο, Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη ο Δικέφαλος νίκησε 3-1 τον Ατρόμητο, ο οποίος μείωσε με τον Μπρίτο. Αποθεώθηκε από τους φιλάθλους ο Σαλπιγγίδης. Δείτε το live του αγώνα (videos).

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-1

Μετά από τρεις αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες πιάνοντας καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο σκόραρε δύο γκολ. Ο Ατρόμητος δεν πήγε στην Τούμπα για να κλειστεί και να παίξει στην κόντρα, και αυτό οπωσδήποτε ευνόησε τα πλάνα του Μπόλονι που είδε Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια να βρίσκουν χώρους και να δημιουργούν ρήγματα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ εγκαταστάθηκε στην περιοχή του Ιτάνζ και οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης έκαναν τα πρώτα σουτ προς την εστία του Ατρόμητου, χωρίς όμως να βρίσκουν στόχο. Ο Ατρόμητος πάτησε για πρώτη φορά την αντίπαλη περιοχή χάρη στην ταχύτητα του Επστάιν. Ο Γερμανός έφτασε απέναντι από τον Κρέσιτς αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε.

Η φάση με τον Επστάιν ήταν μια παρένθεση στην επιθετική κυριαρχία του ''Δικέφαλου του Βορρά''. Απόδειξη το σουτ του Γκαρσία στο 14' και η πρώτη μεγάλη επέμβαση στη βραδιά από τον Ιτάνζ. Στην επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ κέρδισε φάουλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο Λίνο πήρε λίγα βήματα φόρα και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δίχτυα του Ατρόμητου για το 1-0.

Στο 22' ήταν η σειρά του Φωτάκη να απειλήσει, το σουτ που έκανε όμως σταμάτησε στον Ιτάνζ. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Βιεϊρίνια στο 29ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο υπέδειξε ο βοηθός και καταλόγισε καθυστερημένα ο Τριτσώνης.

Κάπου εκεί η ένταση των επιθέσεων και των ευκαιριών κόπασε για να ξεκινήσει και πάλι στο 60ο λεπτό με το γκολ του Ατρόμητου που έβαλε... φωτιές στην Τούμπα. Ο Μπρίτο σήκωσε το κεφάλι, είδε τη δεξιά γωνία του Κρέσιτς, σημάδεψε και σκόραρε. Το 2-1 αφύπνισε τον ΠΑΟΚ που έφτασε κοντά στο γκολ με τον Γεωργιάδη αλλά ο Ιτάνζ έκανε ακόμα μία εξαιρετική απόκρουση.

Δύο λεπτά πριν από το φινάλε του ματς ο Ατρόμητος πήγε να ''κλέψει'' τον βαθμό αλλά ο Κρέσιτς, παρά την περίεργη τροχιά που πήρε η μπάλα στο φάουλ του Επστάιν δεν αιφνιδιάστηκε και απομάκρυνε.

Η επέμβαση του Κροάτη έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του ΠΑΟΚ οι οποίοι μέχρι να τελειώσει ο αγώνας δημιούργησαν μία ευκαιρία με τον Αρίας, και σκόραραν το 3-1 με τον Αθανασιάδη έπειτα από ασίστ του Ίβιτς.

Κλειδί αγώνα

Τα γρήγορα γκολ του ΠΑΟΚ. Στο 29ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0 κάτι που ανάγκασε το Δώνη να ρισκάρει δίνοντας χώρο στους παίκτες του ''Δικέφαλου του Βορρά''.

MVP

Ο Ντάριο Κρέσιτς με τρομερή απόκρουση στο 88' κράτησε το 2-1 και έδωσε τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ.

Αδύναμος κρίκος

Ο Σκόνδρας. Η δεξιά πλευρά της άμυνας του Ατρόμητου ήταν η αχίλλειος πτέρνα για την ομάδα του Περιστερίου και από εκεί δημιούργησε τις περισσότερες επιθέσεις ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK