Δόξα-ΠΑΟΚ 0-2

Με τον Λίνο δημιουργό και καλύτερο παίκτη του γηπέδου και τους Σαλπιγγίδη και Φωτάκη να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολο απόγευμα στο Καυτανζόγλειο επικρατώντας 2-0 της αδύναμης Δόξας Δράμας.

Δόξα-ΠΑΟΚ 0-2

Η εικόνα του αγώνα:

Για μία ακόμη φορά διαπιστώσαμε το αναμενόμενο σε παιχνίδι της Δόξας. Με το συγκεκριμένο ρόστερ και την έλλειψη χημείας, οι "μαυραετοί" δεν θυμίζουν ομάδα της Super League. Εξ ου οι τόσες και τόσες τελικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος και οι ουκ ολίγες αρκετές ευκαιρίες.

Δημιουργός σχεδόν όλων των προσπαθειών των φιλοξενούμενων ήταν ο εκπληκτικός Λίνο, ίσως στο καλύτερο παιχνίδι της καριέρα του. Λες και ήταν... πλέι μέικερ ομάδας μπάσκετ, ο Βραζιλιάνος είχε τη μπάλα και την περνούσε στους συμπαίκτες του δημιουργώντας και τα δύο γκολ στο 0-2 του πρώτου μέρους.

Στο 27' έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά για να φτάσει η μπάλα στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος με πλασέ αριστερό άνοιξε το σκορ και στο 40' σέντραρε για να σκοράρει με κεφαλιά ο Φωτάκης.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη, ενώ το ανοιχτό παιχνίδι, βοήθησε ιδιαιτέρως το σκορ, έβγαλε και τη Δόξα μπροστά.

Η ομάδα του Κατσαβάκη, όμως, ήταν ανήμπορη να δημιουργήσει δείχνοντας την έλλειψη χημείας. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, αλλά τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Από την πλευρά του, ο Δικέφαλος συνέχισε με την ίδια απόδοση και αν ήταν πιο τυχερός θα έφτασε σε σκορ-ρεκόρ.

Το κλειδί του αγώνα:

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Δόξα θυμίζει ομάδα κατώτερης κατηγορίας κι αν δεν ενισχυθεί τον Γενάρη τότε δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει μία εύκολη νίκη.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ανύπαρκτη η επίθεση της Δόξας Δράμας χωρίς κάποια φάση της προκοπής.

MVP:

Λίνο... και δένει. Θαυμάσιος ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, μακράν του δεύτερου ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Δόξα-ΠΑΟΚ 0-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK