Ηρακλής - Πανθρακικός 0-0

Ο Ηρακλής γκέλαρε με τον Πανθρακικό στο Καυτανζόγλειο κι έμεινε στο 0-0 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Ηρακλής - Πανθρακικός 0-0

Εικόνα αγώνα:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανθρακικό να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στον Νίκο Παπαδόπουλο. Μάλιστα στο 10ο λεπτό οι "κροκόδειλοι" θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του Ροτζέριο Μάρτινς πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να ισορροπήσει, το έκανε με την πάροδο του χρόνου και στα πρώτα λεπτά του β' μέρους θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Συγκεκριμένα, στο 48ο λεπτό ο Απόστολος Βέλλιος θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμα γκολ, όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη, αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

Ευκαιρία χάθηκε και με τον Ρομάνο, σε κοντινή κεφαλιά, ενώ όσο πλησιάζαμε στο τέλος ο Ηρακλής έδειχνε να βραχυκυκλώνει και σε συνδυασμό με τη σφιχτή άμυνα της ομάδας του Ελευθερόπουλου, το 0-0 έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης.

MVP:

Ο Αθανασιάδης ήταν από τους πρωταγωνιστές για τον σημαντικό βαθμό που πήρε ο Πανθρακικός στη Θεσσαλονίκη.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Βέλλιος ήταν ο μοιραίος χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης.

Σχόλιο:

Ο Πανθρακικός έδειξε ακόμα μία φορά ότι είναι σκληροτράχηλη ομάδα από τότε που ανέλαβε ο Ελευθερόπουλος. Έβαλε φρένο στον Ηρακλή που ήρθε με φόρα μετά τις δύο σπουδαίες σερί νίκες.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Καρλίτος (Κυριακίδης 55'), Ιντζόγλου, Ζαμπάζης (Πουρτουλίδης 55'), Περόνε, Ρομάνο, Χαντί (Πασάς 77'), Βέλλιος.

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Μεχία, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (Ίγκορ 81'), Ηλιάδης (Λαδάκης 46'), Χαβίτο (Χασομέρης 65'), Ντιγκινί.

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK