Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-0

Σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό κι έχασε την ευκαιρία να "ψαλιδίσει" τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο ο Γκάρι Ροντρίγκες, ακυρώθηκε γκολ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στις καθυστερήσεις του αγώνα για επιθετικό φάουλ.

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-0
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα

O ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κι έλεγξε το ρυθμό, αλλά ο Λεβαδειακός έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό με τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο έμπειρος επιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας του "Δικεφάλου", όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε μακριά από την εστία του Ρόμπιν Όλσεν.

Οι παίκτες του Ίγκορ Τούντορ κυκλοφόρησαν την μπάλα και προσπάθησαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των Βοιωτών με μακρινά σουτ, τα οποία δεν ανησύχησαν τον Παναγιώτη Τσιντώτα. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την απόδοσή τους κι είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές με τον Μάντζιο, οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες, αφού ο Όλσεν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Με το... καλησπέρα στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έχασε μία τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά η κεφαλιά του Στέφανου Αθανασιάδη, από το ύψος της μικρής περιοχής, πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Τσιντώτα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί κυρίως μέσω στημένων φάσεων να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων και τον ΠΑΟΚ να κυκλοφορεί με ηρεμία την μπάλα έως ότου βρεθεί μία "χαραμάδα" προς την αντίπαλη περιοχή.

Στο 68' ο Τούντορ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προκειμένου να δώσει επιθετική ώθηση στην ομάδα του. Ο "Δικέφαλος" κυνήγησε το πολυπόθητο γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους και δεν άφησαν περιθώρια... αισιοδοξίας. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπερμπάτοφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ακύρωσε το γκολ καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ του Βούλγαρου πάνω στον Τριποτσέρη.

MVP

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ήταν το "Α" και το "Ω" στην επιθετική λειτουργία του Λεβαδειακού. Ο Έλληνας άσος πάλευε, κυριολεκτικά, μόνος του απέναντι στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, ενώ δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ στους συμπαίκτες του. Ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ρόμπερτ Μακ ήταν "σκιά" του καλού εαυτού του. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός παρότι είχε την ελευθερία των κινήσεων, έχοντας στο πλάι του τον Στέφανο Αθανασιάδη, δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης την αντίπαλη εστία.

Σχόλιο

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να "εξαργυρώσει" το διπλό στο Ντόρτμουντ με μία σημαντική νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο "Δικέφαλος" δυσκολεύτηκε αφάνταστα απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Λεβαδειακού, με αποτέλεσμα να "κολλήσει" στο 0-0. Ο Άκης Μάντζιος ήταν φανερό πως ήθελε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και παράλληλα να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις με τους δραστήριους Μίνγκα, Γιακουμάκη και Μάντζιο. Ο Ιγκόρ Τούντορ τα έπαιξε "όλα για όλα" στα τελευταία λεπτά, έβαλε τον Μπερμπάτοφ, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με συνέπεια οι "ασπρόμαυροι" να χάσουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στους δύο βαθμούς από τη δεύτερη θέση.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Στάθης, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Ουόν, Νικολάου, Μουλόπουλος, Γιακουμάκης (94' Τόπι), Μίνγκας (86' Γιάχιτς), Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι (77' Καψάσκης).

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζιόλης, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Σάμπο (80' Πέλκας), Λέοβατς, Ροντρίγκες (46' Μυστακίδης), Μακ, Αθανασιάδης (68' Μπερμάτοφ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

VIDEO: Το ακυρωθέν γκολ του Μπερμπάτοφ

To live της αναμέτρησης

18:12
Καλησπέρα,μαζί θα παρακολουθήσουμε το pregame και το live της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά.
18:15
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν την βόλτα τους στον αγωνιστικό χώρο
18:29
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάθονται στην κερκίδα δίπλα στα δημοσιογραφικά, καθώς η θύρα των φιλοξενουμένων έχει κριθεί εδώ και καιρό ακατάλληλη για να φιλοξενε.ι κόσμο
18:31
Video από τη βόλτα των παικτών του ΠΑΟΚ
18:36
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε γράφημα
18:38
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζιόλης, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Σάμπο, Λέοβατς, Ροντρίγκες, Μακ, Αθανασιάδης
18:40
Η διάταξη του ΠΑΟΚ, όπως τη δίνει το γράφημα της ΠΑΕ, θέλει τον Τζιόλη στόπερ. Σκόνδρας και Κάτσε είναι οι παίκτες που έμειναν έξω με βάση την αρχική πρόβλεψη.
18:40
Προφανώς με Τζιόλη στην άμυνα θέλει να δώσει ύψος στα μετόπισθεν ο Τούντορ
18:44
Οι τερματοφύλακες του Λεβαδειακού έχουν αρχίσει το ζέσταμα, ενώ πρέπει να σημειωθεί πώς μερικά λεπτά πριν ο Γιούριτσα Βούτσκο, συνεργάτης του Τούντορ, έκανε μία βόλτα στο γήπεδο για να δει τις διαστάσεις του.
18:49
Βγηκαν και οι παίκτες του Λεβαδειακού για ζέσταμα
18:52
Η ενδεκάδα του Λεβαδειακού: Τσιντώτας, Στάθης, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Ουόν, Νικολάου, Μουλόπουλος, Γιακουμάκης, Μίνγκα, Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι.  
18:54
Ο πάγκος του ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας, Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μυστακίδης, Πέλκας.
Εκτός 18άδας έμεινε ο Αντονις  
18:56
Ο πάγκος του Λεβαδειακού: Μοσχονάς, Παππάς, Μάγκας, Τόπι, Μάρκοβιτς, Γιάχιτς, Καψάσκης   
18:56
Εχουν αρχίσει ζέσταμα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ
19:03
Η κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, σε χώρο δίπλα από τα δημοσιογραφικά.
19:08
Προθέρμανση Λεβαδειακός- ΠΑΟΚ και οι δύο ομάδες
19:19
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ. Ο Χαρίσης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση, στην ενδεκάδα ο Κάτσε.
19:21
Στην τελευταία φωτογραφία πριν ολοκληρωθεί το ζέσταμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε "συλλάβει" σε στιγμιότυπο τον Χαρίση
19:28
Αρχίζει σε λίγα λεπτά το παιχνίδι.
19:30
1' Έναρξη του αγώνα.
19:34
Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Οι παίκτες των δύο ομάδων ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους.
19:35
4' Ωραία κίνηση του Ροντρίγκες, αλλά ο Ουόν τον πρόλαβε κι έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
19:36
6' Καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό! Ο Μάντζιος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, βρέθηκε απέναντι στον Όλσεν, αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε πολλά μέτρα άουτ.
19:41
10' Λάθος γύρισμα του Τριποτσέρη στον Τσιντώτα, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ πρόλαβε τον Ροντρίγκες προτού φανεί απειλητικός.
19:42
12' Σουτ του Κάτσε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, στην αγκαλιά του Τσιντώτα.
19:43
Ο ΠΑΟΚ έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και προσπαθεί να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Λεβαδειακού.
19:44
14' Συρτό σουτ του Σάμπο, μπλόκαρε ο Τσιντώτας.
19:45
14' Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ο Ροντρίγκες μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Τσιντώτας έδιωξε την μπάλα.
19:48
18' Μακρινό σουτ του Μουλόπουλου, άστοχο.
19:50
Τελικές: 3(0) - 3(3)
19:52
21' Κίτρινη κάρτα στον Κάτσε για φάουλ στον Ντομοβτσίσκι.
19:57
Ο ΠΑΟΚ κυκλοφορεί την μπάλα και προσπαθεί να βρει τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Λεβαδειακού.
20:00
30' Ο Μίνγκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μάντζιος έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα κατέληξε πολλά μέτρα άουτ.
20:03
Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έχουν ανέβει μέτρα στο γήπεδο και πιέζουν ψηλά προκειμένου να εκμεταλλευτούν πιθανό λάθος των αμυντικών του ΠΑΟΚ.
20:07
36' Ο Μάντζιος μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Όλσεν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.
20:07
37' Παρόμοια φάση με την προηγούμενη. Ο Μάντζιος σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Όλσεν δήλωσε "παρών" και μπλόκαρε την μπάλα.
20:08
38' Κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη.
20:08
Οι Βοιωτοί προσπαθούν να "χτυπήσουν" στην κόντρα με τον δραστήριο Μάντζιο.
20:13
43' O Μάντζιος βρήκε τον Στάθη μέσα στην περιοχή, ο αμυντικός του Λεβαδειακού έκανε το σουτ με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
20:15
45' Ο Τζαβέλλας δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
20:16
45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες με 0-0.
20:32
46' Έναρξη του δεύτερου μέρους.
20:32
46' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μυστακίδης στη θέση του Ροντρίγκες.
20:35
48' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Μυστακίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσιντώτα!
20:35
Η καλύτερη ευκαιρία του "Δικεφάλου" στον αγώνα.
20:38
Ο Μυστακίδης έχει μπει ιδιαίτερα ευδιάθετος στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργεί διαρκώς προβλήματα στον Μανωλά.
20:39
Συνεχόμενα κόρνερ για τον Λεβαδειακό.
20:43
57' Ωραία συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ, η μπάλα στρώθηκε στον Λέοβατς, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Στάθης πρόλαβε κι έδιωξε σε κόρνερ.
20:51
Μέτριο θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο. Μοναδική αξιόλογη στιγμή η κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 48'.
20:52
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αλλάζουν την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, αλλά δεν βρίσκουν κενό προς την αντίπαλη περιοχή.
20:54
68' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης εκτός, ο Μπερμπάτοφ εντός.
20:57
71' Ο Τζαβέλλας "πάτησε" στον Σάμπο, αλλά το δυνατό σουτ του Σλοβάκου πέρασε άουτ.
20:57
Τελικές: 9(5) - 7(4)
21:03
77' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Καψάσκης στη θέση του Ντομοβτσίσκι.
21:06
80' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας εντός, ο Σάμπο εκτός.
21:07
81' Μακρινό σουτ του Κάτσε, άουτ.
21:12
86' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Γιάχιτς στη θέση του Μίνγκα.
21:16
Ο ΠΑΟΚ πιέζει για το πολυπόθητο γκολ, αλλά οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έχουν κλείσει τους χώρους και δεν αφήνουν περιθώρια... αισιοδοξίας.
21:16
Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.
21:20
93' Ο Μπερμπάτοφ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Αρετόπουλος ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Βούλγαρου στον Τριποτσέρη.
21:21
94' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Γιακουμάκης εκτός, ο Τόπι εντός.
21:21
95' Κίτρινη κάρτα στον Λέοβατς.
21:23
96' Τέλος του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό κι έχασε την ευκαιρία να "ψαλιδίσει" τη διαφορά από τη δεύτερη θέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK