ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 1-0

Ο μέτριος ΠΑΟΚ βρήκε τη λύση από το αριστερό πόδι του Λίνο. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε με φάουλ στο 69ο λεπτό και ο Δικέφαλος νίκησε 1-0 τον αξιόμαχο Λεβαδειακό στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 1-0

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το ντέρμπι "αιωνίων" του ΟΑΚΑ και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 14η αγωνιστική της Superleague. Μη χάσετε στις 18:00 το pre game του ντέρμπι με ζωντανές συνδέσεις από το Ολυμπιακό Στάδιο, τελευταία νέα των ομάδων και συνεντεύξεις.

Η SUPER BALL δεν παίζει μπάλα μόνο στις οθόνες σας, αλλά και στα γήπεδα του PES 2013. Σας χαρίζει το απόλυτο φετίχ των ποδοσφαιρικών video games, 5 ολοκαίνουρια Pro Evolution Soccer 2013 για Playstation 3. Μπείτε και κερδίστε!

Εικόνα του αγώνα:

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ πιάνοντας τους ασπρόμαυρους στον ύπνο. Οι δύο καλές στιγμές που δημιούργησαν οι Βοιωτοί ωστόσο με τους Πόι και Μάρτινς πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Με το πέρασμα του χρόνου ο δικέφαλος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο. Παρά την υπεροχή οι παίκτες του Γιώργου Δώνη δεν έβγαλαν επικίνδυνες φάσεις και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια και να φτάσει γρήγορα στην επίτευξη ενός τέρματος.

Αν και δημιούργησε τις προϋποθέσεις να απειλήσει την αντίπαλη εστία από οργανωμένη προσπάθεια, βρήκε εν τέλει τον τρόπο να σκοράρει από στημένη φάση, λίγο πριν τη συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα. Συγκεκριμένα στο 69' ο Λίνο με εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, νίκησε τον Κυριακίδη και άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς.

Αμέσως μετά το γκολ ο Φωτάκης έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με διαγώνιο σουτ που επιχείρησε εντός της περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ και αυτόν ήταν όλο.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επικράτηση με σκορ 1-0 και το νικηφόρο σερί του Λεβαδειακού τερματίστηκε μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Κλειδί του αγώνα:

Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε από τις ανεπιτυχείς προσπάθειες να ανοίξει το σκορ και το αμυντικογενές παιχνίδι των παικτών του Παράσχου. Έψαξε και εν τέλει κατάφερε με το φάουλ του Λίνο να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.

MVP:

Ποιος άλλος από τον Λίνο ο οποίος με το δικό του στημένο λίγο έξω από την περιοχή, έλυσε τον γόρδιο δεσμό της άμυνας των Βοιωτών, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του.

Αδύναμος κρίκος:

Παρά τη νίκη, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα του, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα απέναντι στην αμυντική γραμμή των Βοιωτών. Σίγουρα οι φίλοι της ομάδας του δικεφάλου, περιμένουν περισσότερα από τον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του απέναντι σε ανντιπάλους της δυναμικότητας του Λεβαδειακού.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK