ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Ο Θανάσης Παπάζογλου σκόραρε στην αρχή και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στο τέλος και ο ΟΦΗ νίκησε (2-0) τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μετρά τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη.

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Εικόνα αγώνα:

Την κακή εικόνα που έχει παρουσιάσει σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του παρουσίασε και στην Κρήτη ο Αστέρας. Ο ΟΦΗ καιγόταν για βαθμούς, ήθελε περισσότερο τη νίκη και το έδειξε κόντρα σε μια ομάδα άνευρη που αναλώθηκε σε κατοχή μπάλας και σέντρες προς την περιοχή του Γουναρίδη.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι Αρκάδες έδειξαν μια επιθετική διάθεση, έψαχναν τον Ράγιος και το Ναβάρο από τα άκρα αλλά κατέληξαν να απειλούν μόνο με σέντρες οι οποίες μετά από ένα σημείο έγιναν εύκολη λεία για τους αμυντικούς του ΟΦΗ. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα ήταν ένα σουτ του Ράγιος στην κίνηση το οποίο πήγε στο κέντρο της εστίας.

Ο ΟΦΗ με τον Σίσιτς να είναι εκτός αγώνα, έπαιξε με μεγάλη προσοχή στην άμυνα και εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που έβρισκε στην προβληματική άμυνα του Αστέρα. Ο Παπάζογλου και ο Κουτσιανικούλης έπαιρναν συνεχώς προσπάθειες πάνω στον Καστέλς, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να μπορεί να καλύψει το κενό του Σανκαρέ.

Στο 14ο λεπτό ο Θανάσης Παπάζογλου με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή έπιασε με τη μία το σουτ, από το σκάψιμο του Βερόν, και νίκησε τον Φούλοπ που άργησε να πέσει προς την πορεία της μπάλας. Μετά το γρήγορο προβάδισμα ο ΟΦΗ ενδιαφέρθηκε κυρίως για τη διατήρησή του. Δεν ρίσκαρε, δεν ανέβηκε ψηλά και άφησε τον Αστέρα να έχει υπεροχή και κυκλοφορία μπάλας. Οι Αρκάδες, όμως, δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους.

Προς τα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Αστέρας έψαξε το γκολ αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να δώσει χώρους στον ΟΦΗ για αντεπιθέσεις. Οι Κρητικοί στις περιπτώσεις που έφτασαν απέναντι από τον Φούλοπ δεν κατάφεραν να τελειώσουν με αποτελεσματικότητα τις φάσεις.

Στις καθυστερήσεις τελικά, ο Κουτσιανικούλης βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα και με ωραίο δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Φούλοπ για το 2-0.

Κλειδί αγώνα:

Το γρήγορο γκολ του ΟΦΗ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Καστέλς. Ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα δεν έχει ακόμη τα πατήματα του πλάι στον Μπαρτολίνι και αποτέλεσε τον αδύναμο κρίκο στην άμυνα των Αρκάδων.

MVP:

Ο Θανάσης Παπάζογλου έβαλε το χρυσό γκολ του ΟΦΗ και το πανηγύρισε διπλά μιας και ήταν κόντρα σε μια ομάδα από την οποία πέρασε, δεν μπόρεσε να προσφέρει και αμφισβητήθηκε.

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Δείτε αυτή την Κυριακή (21:45) την εκπομπή SUPER BALL με όλα τα ρεπορτάζ από τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής της Super League. Καλεσμένος στο studio ο Γιάννης Μώραλης απαντά ζωντανά στις ερωτήσεις των φιλάθλων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK