Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0

Το γκολ του Ροτζέριο Μάρτινς έκανε τη διαφορά και ο Πανθρακικός νίκησε 1-0 τον απογοητευτικό Παναθηναϊκό στην πρώτη εφετινή επιτυχία του στην Κομοτηνή. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες.

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0
Πανθρακικός Παναθηναϊκός

Η εικόνα του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός ήταν βέβαιο πως θα βρει απέναντί του έναν Πανθρακικό "χτισμένο" πίσω από την μπάλα, πολλές φορές δε με έντεκα πίσω από το κέντρο. Για τη διάσπαση της πολυπρόσωπης άμυνας των γηπεδούχων ο Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε να "χτυπήσει" από τα άκρα με στόχο να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα και το "ένας μ' έναν" του Καλτσά (από δεξιά) - Κλωναρίδη (από αριστερά) με τον έναν εκ των δύο να γίνεται δεύτερος φορ δίπλα στον Καρέλη.

Η φάση του 8', με τον Αθανασιάδη να σώζει στο εξ επαφής πλασέ του Καλτσά ήταν αποτέλεσμα αυτής ακριβώς της επιλογής. Όπως και η επόμενη μεγάλη στιγμή του "τριφυλλιού" στο 41', με τον Βέμερ να φτιάχνει για τον Καρέλη και αυτός ν' αστοχεί δις, σημαδεύοντας την πρώτη φορά το αριστερό δοκάρι.

Στο μεσοδιάστημα ωστόσο η ομάδα του Ιταλού δεινοπάθησε στην προσπάθειά της ν' αναπτυχθεί. Ο Εσιέν έκανε τα απολύτως απαραίτητα, τίποτα περισσότερο, και οι Ζέκα-Πράνιτς που έπαιζαν στο πλάι του δεν τον βοήθησαν υποπίπτοντας σε αρκετά λάθη. Μέσα σ' όλα ο Παναθηναϊκός είχε ν' αντιπαρέλθει και το γκολ που σημείωσε ο Μάρτινς στο 26'. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο τελικός αποδέκτης μιας εξαιρετικής προσπάθειας, στην οποία οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων απέτυχαν ν' ανακόψουν είτε τον Χασομέρη είτε τον Ντιγκινί από τα πόδια των οποίων πέρασε άψογα η μπάλα.

Ο Πανθρακικός δεν είχε λόγο ν' αλλάξει ρότα από τη στιγμή που όλα κυλούσαν ιδανικά. Αυτός που ψαχνόταν ήταν ο Παναθηναϊκός και μαζί ο Στραματσόνι. Η φούρια στο πρώτο κομμάτι του δεύτερου ημιχρόνου μεταφράστηκε σε στημένες φάσεις (κόρνερ ή φάουλ) χωρίς η αθηναϊκή ομάδα να βρει ευκαιρίες. Ούτε καν όταν στο 63' ο Καρέλης άδειασε δύο αντιπάλους και αντί να σουτάρει έστειλε την μπάλα πλάγιο!

Η είσοδος του Ατζαγκούν (αντί του Νάνο) και το "φρέσκο" 4-4-2 περισσότερο ωφέλησε τους Θρακιώτες παρά τους φιλοξενούμενους. Ο Πράνιτς που έγινε αριστερό μπακ δεν είχε τη συμμετοχή του Νάνο στο παιχνίδι και οι Κλωναρίδης - Καλτσάς χάθηκαν στο χορτάρι. Μάλιστα ο Πανθρακικός, μολονότι έχασε με τραυματισμό στον στιβαρό Σερφά, ανακτώντας μπάλες στη μεσαία γραμμή έβγαινε με προϋποθέσεις στο ανοικτό γήπεδο. Στο 70' ο Χρήστου ανάγκασε τον Σάντσεθ σε αυτοδοκάρι, ενώ ο (εκτεθειμένος) Μάρτινς έφτιαξε την ευκαιρία του Ντιγκινί στο 74'.

Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε φάσεις υπό κανονικές συνθήκες, υπό πίεση χρόνου δυσκολεύτηκε ακόμη περισσότερο. Η αποβολή του Κουτρουμπή με δεύτερη κίτρινη στο 84' (αμφότερες για τράβηγμα αντιπάλου) έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα για το "τριφύλλι" και στο σουτ του Καρέλη στο 92' ξοδεύτηκε η τελευταία ελπίδα για το 1-1. Ο καλοστημένος Πανθρακικός του Ελευθερόπουλου άντεξε και πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα.

MVP

Το δίδυμο των Λαδάκη - Μεχία λειτούργησε υποδειγματικά μπροστά από την τετράδα της άμυνας του Πανθρακικού. Ήταν ένα σώμα - μια ψυχή οι δυο τους σταματώντας κάθε προσπάθεια που γινόταν από τον άξονα και ανοίγοντας παράλληλα τις επιθέσεις προς τα πλάγια. Φάνηκε η εμπειρία αμφότερων στην προσπάθεια να προστατευτεί η περιοχή και ο Αθανασιάδης.

Αδύναμος κρίκος

Ο Σάντσεθ για τη νευρικότητά του, ο Ζέκα για τα λάθη του, ο Πράνιτς για τη νωχελικότητά του, ο Κλωναρίδης για την αστάθειά του, αλλά και ο Νίκος Καρέλης για το γεγονός ότι ήταν μέσα στις φάσεις και σπατάλησε τις καλύτερες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού.

Σχόλιο

Η βελτίωση του Πανθρακικού από παιχνίδι σε παιχνίδι συνοδεύτηκε από την κάκιστη απόδοση του Παναθηναϊκού σε ολόκληρο το 90λεπτο. Ουδείς μπορεί να κατηγορήσει την ομάδα του Ελευθερόπουλου για την επιλογή της να παίξει πίσω από την μπάλα και να περιμένει, από τη στιγμή που και γκολ βρήκε και δοκάρι είχε και έξτρα ευκαιρία. Από την άλλη ο Στραματσόνι, παρότι δούλεψε εσωτερικά το ματς, προδόθηκε από την αλλαγή του ενεργητικού Νάνο και τη χρησιμοποίηση ενός Ατζαγκούν που δεν ήξερε που να σταθεί και πώς να βοηθήσει. Το "τριφύλλι" έκανε βήμα πίσω και κινδυνεύει να χάσει την επαφή του με την ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σερφά (56' Χρήστου), Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Μεχία, Ροτζέριο (86' Ίγκορ), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (46' Χαβίτο), Ντιγκινί

Παναθηναϊκός: Στιλ, Βέμερ, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Νάνο (64' Ατζαγκούν), Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Εσιέν, Καλτσάς (86' Αμπέντ), Καρέλης, Κλωναρίδης (88' Πέτριτς)

Το γκολ του αγώνα

Το live του αγώνα

19:09
Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Σε περίπου 20 λεπτά έχουμε σέντρα στο παιχνίδι μας. 
19:10
Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο 19/12
Ατρόμητος - Πανιώνιος 1-0
Βέροια - Αστέρας 1-0
ΑΕΛ Καλλονής - Ολυμπιακός 0-2
Κυριακή 20/12
ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 1-0
Παναιτωλικός - Ηρακλής 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 1-1
Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 19:30
Δευτέρα 21/12
ΑΕΚ - Λεβαδειακός 19:30
19:13
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων: 

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σερφά, Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Μεχία, Ροτζέριο, Μπαϊκαρά, Χασομέρης, Ντιγκινί. 

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Νάνο, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Βέμερ, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης, Καλτσάς, Καρέλης. 
19:18
Με απουσίες ταξίδεψε στον Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες: Μπεργκ, Τελάντερ, Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος και Χουχούμης. 
19:19
Λίγα αλλά εξίσου σημαντικά τα προβλήματα και για τον Πανθρακικό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν έχει στη διάθεση του τους: Ηλιάδη, Τζάνη και τον Βάλτερ. 
19:20

Η ενδεκάδα και οι αναπληρωματικοί της ομάδας μας.

Posted by Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός on Sunday, 20 December 2015
19:22
Μόλις μία ισοπαλία σε 11 αναμετρήσεις μεταξύ των δυο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις ανεξαρτήτου έδρας. Στην Κομοτηνή, ωστόσο, ο Πανθρακικός έχει δυο νίκες και τρεις ο Παναθηναϊκός (στο πρωτάθλημα). 
19:25
Αρκετό κρύο αυτή την ώρα στην Κομοτηνή. Μόλις 4 βαθμοί! 
19:29
Έτσι θα αγωνιστούν οι δυο ομάδες
19:30
Όλα έτοιμα για τη σέντρα του αγώνα. Οι παίκτες έχουν πάρει θέση στον αγωνιστικό χώρο. 
19:33
Τέταρτο σερί παιχνίδι στην αρχική ενδεκάδα για τον Μάικλ Εσιέν. Ο Γκανέζος είναι σε κάθε ματς και καλύτερος. 
19:33

1':

Σέντρα στο παιχνίδι μας!
19:35
Χωρίς το άλλο του μισό ο Ντιγκινί απόψε. Ο Ιγκόρ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Πάει και στα 36 σε λίγες ημέρες, οπότε είναι δύσκολο να βρει τον παλιό καλό του εαυτό. 
19:36
Ο Νίκος Καλτσάς κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αντρέα Στραματσόνι και μαζί μία θέση στο αρχικό σχήμα. Είναι παίκτης ρυθμού και όταν τον βρει, σκοράρει συχνά. 
19:36

3':

Σουτ του Χασομέρη, η μπάλα κόρνερ για τον Πανθρακικό. 
19:37

4':

Και νέο κόρνερ για τους "κροκόδειλους"
19:38
Πήγαν για κομπίνα οι γηπεδούχοι, όμως έγινε το λάθος και παραλίγο να φάνε φάση στην κόντρα. 
19:39
Μπορεί ο Πανθρακικός να βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, παρόλα αυτά παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Είναι και άτυχη η ομάδα της Κομοτηνής. 
19:40
"Απρόσωπο" ματς μέχρι στιγμής. Καμία ομάδα δεν έχει την κατοχή. Οι πράσινοι, ωστόσο, δείχνουν πιο απειλητικοί. 
19:41
Αργός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αλλάζουν τη μπάλα στα σίγουρα και ψάχνουν διαδρόμους για να περάσουν κάποια μπαλιά. Δίχως επιτυχία μέχρι στιγμής. 
19:42

8':

Τρομερή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Σέντρα του Νάνο από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε μπροστά από πολλά πόδια, με τον Καλτσά να κάνει το πλασέ και τον Αθανασιάδη να διώχνει με τα πόδια. 
19:43
Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό εδώ και λίγα λεπτά. Καλό αυτό για τη συνέχεια. 
19:44

11':

Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας. 
19:45

11':

Ο Νάνο έκανε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Εκεί ο Εσιέν έκανε το σουτ με την μία, χωρίς όμως να βρει τη μπάλα όπως θα ήθελε. 
19:45

12':

Και νέο κόρνερ για τον Παναθηναϊκό. Το κέρδισε ο Βέμερ με όμορφη ενέργεια. 
19:47
Καλό τρίλεπτο για τον Παναθηναϊκό που και ευκαιρία έκανε και πήρε μαζεμένα κόρνερ. 
19:48
Φωνές από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ζητά από τους παίκτες του να κρατήσουν τη μπάλα και να μην την χάνουν τόσο εύκολα. 
19:49

16':

Φάουλ για τον Παναθηναϊκό έξω από τη μεγάλη περιοχή και κεντρικά. Σε καλό σημείο για τους πράσινους. 
19:51
Μετά από αρκετή ώρα εκτελέστηκε το φάουλ, όμως ο Σάντσεθ την έστειλε πάνω στο τείχος. Κακή εκτέλεση. 
19:53
Μονομαχία στον αέρα μεταξύ Κλωναρίδη και Χασομέρη
19:54
Συμπληρώσαμε 20 λεπτά αγώνα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κινδυνεύσει ενώ έχει φτιάξει και δυο καλές στιγμές. 
19:55

21':

Καλό σουτ του Λαδάκη, ο Στιλ θα την πιάσει. Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. 
19:56
Ο Μάικλ Εσιέν ακόμα δεν έχει ανεβάσει στροφές. Ο Γκανέζος συνήθως στο δεύτερο μέρος παίζει καλύτερα. 
19:57
Καλή παρουσία ο Βέμερ μέχρι στιγμής. Έχει δημιουργήσει πολλές καλές στιγμές για τον Παναθηναϊκό από τα δεξιά. 
19:58
Ο Μάικλ Εσιέν έκανε επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Ροτζέριο, αλλά δεν είδε την κίτρινη κάρτα. Προειδοποίηση από τον διαιτητή. 
19:59

26':

Γκοοοοολ 1-0 ο Πανθρακικός με τον Ροτζέριο Μάρτινς!
20:00
Ο Χασομέρης από τα αριστερά έκανε τη σέντρα στον Ντιγκινί που έκανε το κοντρόλ και γύρισε όμορφα στον Ροτζέριο. Αυτός με όμορφο σουτ νίκησε τον Στιλ. 
20:02
Τρίτο γκολ φέτος για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Το ρεκόρ του στη μεγάλη κατηγορία είναι τα πέντε. Γενικότερα στην Ελλάδα υπάρχει σεζόν που σκόραρε 18 τέρματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στην Β' Εθνική! 
20:03
Για να δούμε πως θα αντιδράσει τώρα ο Παναθηναϊκός μετά το 1-0. Φωνές από τον Στραματσόνι που βλέπει τους παίκτες του να μην είναι αρκετά συγκεντρωμένοι στην άμυνα. 
20:04
Όλες οι επιθετικές ενέργειες των πράσινων από τα δεξιά. 
20:05

32':

Εντυπωσιακή ενέργεια από τον Ντιγκινί που ξεπέρασε όμορφα δυο αντιπάλους!
20:05
Το παιχνίδι έχει ανάψει για τα καλά! 
20:06
Τα λάθη είναι 42 μέχρι στιγμής. Αρκετά. 
20:07

34':

Ο Ντιγκινί έφυγε στην κόντρα μόνος, ο Στιλ τελευταία στιγμή θα προλάβει! 
20:08
Μεγάλο το πρόβλημα του Παναθηναϊκού από τα δεξιά με τον Βέμερ να χάνει τη θέση του, αφού ξεμένει μπροστά. Ο Γερμανός βοηθάει επιθετικά, όμως πίσω αφήνει πολλά κενά.
20:09
Πανικός στην άμυνα του Παναθηναϊκού που δεν μπορεί να διώξει τη μπάλα. Ο Πανθρακικός ψάχνει και δεύτερο γκολ. 
20:10

37':

Κίτρινη κάρτα στον Πράνιτς για διαμαρτυρίες. 
20:12
Μετά το δυνατό ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός δεν έχει απειλήσει τους γηπεδούχους. Ψάχνονται οι πράσινοι στον αγωνιστικό χώρο. 
20:13
Κακό ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό που ψάχνει επιθέσεις με βαθιές μπαλιές από τα άκρα της άμυνας. Οι περισσότερες πάνε στο... πουθενά. 
20:15

41':

Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό! Ο Καρέλης έκανε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Αθανασιάδη. Στη συνέχεια σούταρε με τη μπάλα να βγαίνει άουτ. 
20:16
Προβληματισμένος ο Αντρέα Στραματσόνι
20:17

44':

Φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής για τον Παναθηναϊκό. Το κέρδισε ο Νίκος Καρέλης. 
20:19

46': 

Καλή εκτέλεση από τον Σάντσεθ η μπάλα θα περάσει άουτ. 
20:20

45': 

Ημίχρονο στο παιχνίδι μας. 
20:21
Αυτή είναι η τέταρτη φορά φέτος που ο Παναθηναϊκός πάει στο ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 1-0 υπέρ της άλλης ομάδας. Στις τρεις φορές που προηγήθηκαν, οι πράσινοι έκαναν την ανατροπή με τον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική (1-2), ενώ τις άλλες δυο φορές έχασαν με 1-0 (από Ηρακλή και Πανιώνιο). 
20:24
Ο σκόρερ του πρώτου μέρους Ροτζέριο Μάρτινς, μαζί με τους Μπαϊκαρά, Σερφά και Παπαγεωργίου
20:30
Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο 19/12
Ατρόμητος - Πανιώνιος 1-0
Βέροια - Αστέρας 1-0
ΑΕΛ Καλλονής - Ολυμπιακός 0-2
Κυριακή 20/12
ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 1-0
Παναιτωλικός - Ηρακλής 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 1-1
Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0 (σε εξέλιξη)
Δευτέρα 21/12
ΑΕΚ - Λεβαδειακός 19:30
20:37
Όλα έτοιμα για το δεύτερο μέρος. 
20:38

46':

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.
20:38

46':

Χασομέρης έξω, μέσα ο Χαβίτο για τον Πανθρακικό. 
20:40
Το τρίποντο για τον Πανθρακικό είναι μονόδρομος. Οι "κροκόδειλοι" βρίσκονται στην 15η θέση και την επικίνδυνη ζώνη με 8 πόντους. Από πάνω Παναιτωλικός και Ατρόμητος με 16. 
20:40

47':

Φάουλ για τον Παναθηναϊκό. Αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και κεντρικά. 
20:41

48':

Ξανά κομπίνα μεταξύ Ζέκα - Σάντσεθ - Νάνο. Ο τελευταίος έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Αθανασιάδη. 
20:42
Ο Μάικλ Εσιέν πήγε πολύ αργά πάνω στη μπάλα με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Μπαϊκαρά. Κακή στιγμή για τον έμπειρο μέσο που μέχρι στιγμής είναι από τους χειρότερους του Παναθηναϊκού. 
20:43

50':

Κακό γύρισμα του Ποτουρίδη η μπάλα κόρνερ για τους πράσινους. 
20:46
Ο Πανθρακικός έχει μπει με περισσότερη όρεξη στο δεύτερο μέρος και πιέζει τους πράσινους. 
20:46

54':

Κίτρινη κάρτα στον Σερφά καθώς τράβηξε τη φανέλα του Καρέλη.
20:47

54':

Σέντρα του Ζέκα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Καρέλης πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ. 
20:49

56':

Σερφά έξω, μέσα ο Χρήστου για τον Πανθρακικό.
20:50

57':

Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό, το παραχώρησε ο Ποτουρίδης. 
20:50
4-3 τα κόρνερ υπέρ των πράσινων. 
20:51
Φωνάζει ο Σάντσεθ στους συμπαίκτες του να συνεργαστούν καλύτερα. 
20:51

58':

Καλή στιγμή για τον Πανθρακικό. Ο Μπαϊκαρά έκανε το σουτ, η μπάλα πάνω στον Κουτρουμπή και κόρνερ!
20:52
Περιμένει περισσότερα από τον Εσιέν ο Στραματσόνι απόψε
20:52

60':

Νέο κόρνερ στο παιχνίδι. Για τον Παναθηναϊκό.
20:53

60':

Κίτρινη κάρτα στον Κουτρουμπή για το τράβηγμα στον Χαβίτο νωρίτερα. 
20:54
Δεν έχουν τρόπο να επιτεθούν σωστά οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Σέντρες και ότι βγει. 
20:55
Ανεβαίνει αρκετά ο Εσιέν στα τελευταία λεπτά και αφήνει κενά στη μεσαία γραμμή. 
20:56

63':

Ο Καρέλης έκανε ταυτόχρονα φανταστική ντρίμπλα και κουταμάρα μαζί. Ξεπέρασε εντυπωσιακά δυο αντιπάλους και μπήκε στη μεγάλη περιοχή, όμως στη συνέχεια έκανε κάτι σαν σέντρα/γέμισμα/σουτ. 
20:57

64':

Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Έξω ο Νάνο, μέσα ο Ατζαγκούν. 
20:58
Είναι μία κίνηση που θα συζητηθεί. Ο Νάνο ήταν από τους λίγους που απειλούσαν. Πλέον στα αριστερά πέρασε ο Πράνιτς. 
20:58

65':

Καλό σουτ του Μεχία, ο Στιλ θα μαζέψει. 
20:58
Νωρίτερα ο Νίκος Καρέλης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, αλλά ήταν λάθος η απόφαση του βοηθού. 
21:00
Ο Πράνιτς στη φυσική του θέση, αυτή του αριστερού φουλ-μπακ
21:01
Ο Πανθρακικός δεν απειλείται και κρατάει μέχρι στιγμής σχετικά εύκολα το σκορ. Ο Παναθηναϊκός είναι φανερό πως δεν έχει ένα παίκτη στο κέντρο να περάσει μία μπαλιά. 
21:02
Αν παραμείνει έτσι το σκορ, η ΑΕΚ την Δευτέρα έχει την ευκαιρία να περάσει ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας αν κερδίσει τον Λεβαδειακό. 
21:03

70':

Δοκάρι για τον Πανθρακικό! 
21:03
Ο Σάντσεθ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Ωραίο το γύρισμα από τον Παπαγεωργίου.
21:05

72':

Σουτ του Μεχία η μπάλα άουτ. Δίπλα του υπήρχαν λύσεις και γι αυτό τα ακούει. 
21:07

 74':

Ο Στιλ κρατάει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι. Σουτ του Ντιγκινί, ο Άγγλος θα διώξει σε κόρνερ! 
21:07
Συμπληρώσαμε 75 λεπτά αγώνα. Ο Πανθρακικός είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα και κρατάει σχετικά άνετα το 1-0. Οι πράσινοι πάντως έχουν λίγες αλλά σημαντικές ευκαιρίες.
21:08

75':

Σουτ του Καλτσά η μπάλα κόντραρε πάνω στον Μελίσση, πήρε ύψος και πήγε στην αγκαλιά του Αθανασιάδη. 
21:10
Ο Ατζαγκούν δεν πρέπει να έχει ακουμπήσει την μπάλα ακόμα. Χρειάζεται έναν φορ ο Παναθηναϊκός και ίσως ο Πέτριτς θα ήταν μία καλή λύση. 
21:10

77':

Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό. Το κέρδισε ο Καρέλης. 
21:11
Προσπαθεί ο Νίκος Καρέλης, αλλά δεν έχει πάρει βοήθειες από Κλωναρίδη και Καλτσά
21:12
Ο Αμπέντ θα περάσει σε λίγο στον αγωνιστικό χώρο. Να δούμε σε ποιανού τι θέση θα μπει. 
21:12
Ούτε 30, ούτε 40, ούτε 80, αλλά 96 λάθη στο σημερινό παιχνίδι! 
21:13
Συμπληρώσαμε 80 λεπτά αγώνα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αντιδράσει; 
21:13

81':

Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό. 
21:15
Φτάσαμε στο 82ο λεπτό και οι πράσινοι έχουν κάνει μόλις μία αλλαγή παρότι χάνουν με 1-0. 
21:15

83':

Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό. Ο Παπαγεωργίου τελευταία στιγμή την πέταξε έξω. 
21:16
Έχει γυρίσει πίσω τώρα ο Πανθρακικός. Οι πράσινοι με σέντρες προσπαθούν να πετύχουν κάποιο γκολ. 
21:16
Έξι λεπτά ακόμα μέχρι το 90ο λεπτό. Η αγωνία στο κατακόρυφο. 
21:17
Άλλαξε γνώμη ο Στραματσόνι. Αντί για τον Αμπέντ θα περάσει ο Πέτριτς. Όλα αυτά στο 85'. 
21:18

85':

Κόκκινη κάρτα στον Κουτρουμπή! Ο Έλληνας άσος τράβηξε τον Χαβίτο και είδε την δεύτερη κίτρινη. 
21:18

86':

Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Έξω ο σκόρερ Μάρτινς, μέσα ο Ιγκόρ. 
21:19

86':

Έξω ο Καλτσάς, μέσα ο Αμπέντ. Σε λίγο και ο Πέτριτς. 
21:20
Όλα για όλα από τον Στραματσόνι που άργησε αρκετά είναι η αλήθεια να κάνει αλλαγές. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έβαλε καθαρό φορ για να κυνηγήσει ένα ακόμα γκολ στην κόντρα. 
21:21

88':

Φάουλ για τον Παναθηναϊκό. Σαν κόρνερ. 
21:21

88':

Μέσα ο Πέτριτς, έξω ο Κλωναρίδης. 
21:22
Το παιχνίδι έχει ανοίξει αρκετά. Μπράβο στον Πανθρακικό να πούμε που δεν κάνει καθυστερήσεις αν και το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. 
21:23
Κακός ο Εσιέν απόψε. Δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο παιχνίδι και είναι να απορεί κανείς γιατί παρέμεινε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. 
21:23
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων. 
21:24

91':

Φάουλ για τον Παναθηναϊκό. Κακή η εκτέλεση όμως. 
21:24
Ενάμιση λεπτό ακόμα και ο Παναθηναϊκός πιέζει! 
21:25

92':

Καλό σουτ του Καρέλη, η μπάλα έξω! Δίπλα από το δοκάρι! 
21:25
Ένα λεπτό ακόμα. Η νίκη μοιάζει να βρίσκεται σε χέρια του Πανθρακικού. 
21:25
Νίκη-ανάσα αν έρθει όπως εξηγήσαμε και νωρίτερα. 
21:26
Τέλος! Ο Πανθρακικός θα πάρει σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού. 
21:27
Ο Πανθρακικός φτάνει τους 11 βαθμούς και πλέον κρατά ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην Super League. Θυμίζουμε πως Ατρόμητος και Παναιτωλικός είναι στους 16. 
21:27
Καλό βράδυ σε όλους και όλες. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK