Βέροια-Παναιτωλικός 1-0

To χρυσό γκολ του Μπεν στο 71' χάρισε την πολύ μεγάλη νίκη με 1-0 στη Βέροια επί του Παναιτωλικού. Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τους Μακεδόνες, απογοήτευση για τους Αγρινιώτες.

Βέροια-Παναιτωλικός 1-0

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Μπορεί η Βέροια να μην είχε αυτή τη φορά στην 11άδα της τον Μπρντάκοβιτς, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να παίξει επιθετικά, πάντα τηρουμένων των αναλογιών.

Η ομάδα του του Ντόστανιτς δεν έθελξε με την απόδοσή της αλλά παρόλα αυτά βρήκε τον τρόπο να απειλήσει την εστία του Μπρεκάλι ο οποίος είδε την άμυνά του να πελαγώνει χωρίς μεγάλη πίεση.

Ο Παναιτωλικός, χωρίς τον Μπόγιοβιτς αλλά χωρίς τον Μπικέι, άρχισε καλά αλλά όσο περνούσαν τα ματιά έδινε προτεραιότητα στην ανασταλτική λειτουργία και υποβάθμισε τη δημιουργία. Είχε πάντως κάποιες καλές φάσεις, κυρίως στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η Βέροια πίεσε περισσότερο ενώ διόρθωσε και την αμυντική της λειτουργία. Επειδή όμως δεν διέθετε ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο αλλά ούτε και ερείσματα στη μεγάλη περιοχή, βρήκε τη λύση από στημένο. Η ιστορία του ματς γράφτηκε στο 71' όταν ο Καλτσάς φάουλ, ο η άμυνα του Παναιτωλικού κόλλησε και ο Μπεν, μ' ένα απλό άγγιγμα στην μπάλα, διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Το ανησυχητικό για τους φιλοξενούμενους δεν είναι ότι ηττήθηκαν αλλά το ότι δεν δημιούργησαν την παραμικρή ευκαιρία μετά το γκολ που δέχθηκαν.

MVP

Εξαιρετικά δραστήριος ο Καλτσαάς ο οποίος έδωσε και την ασίστ στο γκολ αλλά ο Μπεν ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Αρα χρίζεται αυτομάτως ως ο άνθρωπος του αγώνα.

Aδύναμος Κρίκος

Η άμυνα του Παναιτωλικού χωρίς τον Μπικέι δεν έχει σωστή συμπεριφορά. Η αντίδρασή της στο γκολ της Βέροιας λογικά θα πρέπει να εξόργισε τον Μάκη Χάβο.

Σχόλιο

Πολύ σημαντικό τρίποντο για τη Βέροια που σ' ένα κρίσιμο σταυροδρόμι του πρωταθλήματος δείχνει σφρίγος και ζωντάνια. Ο Παναιτωλικός μακριά από το Αγρίνιο είναι ένας εύκολα αντιμετωπίσιμος αντίπαλος.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Σισοκό, Γεωργιάδης (89' Αποστολόπουλος), Μπεν, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Τραπ (79' Σιόντης), Ζεζίνιο (75' Παυλίδης), Καλτσάς, Όστοϊτς, Μπάρμπας.

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Γκόλιας, Καλί, Κούσας, Μουμίν (78' Μπόγιοβιτς), Καμαρά, Γοδόι, Γκάλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου (74' Θεοδωρίδης), Μπελόν (84' Μύγας).

Στιγμές από τη Βέροια

Βέροια-Παναιτωλικός 1-0
Βέροια-Παναιτωλικός 1-0
Βέροια-Παναιτωλικός 1-0
Βέροια-Παναιτωλικός 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK