Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-0

Στην Τρίπολη τα πάει καλά. Ο Αστέρας με γκολ του Πιπίνη στο 35ο λεπτό νίκησε στην έδρα του 1-0 τον Παναιτωλικό, ο οποίος ηττήθηκε μετά από τρεις αγωνιστικές.

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-0

Εικόνα αγώνα:

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που είχε κακό ρυθμό και ελάχιστες φάσεις ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί με μια σέντρα του Πιπίνη από τα αριστερά και ένα λάθος του Μπλάζιτς που αντί να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού.

Οι Αρκάδες παρουσίασαν το γνωστό καλό εντός έδρας πρόσωπο τους, ενώ η ομάδα από το Αγρίνιο σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχε καλή ανασταλτική λειτουργία. Επιπρόσθετα η απουσία του Θεοδωρίδη στερούσε από την ομάδα του Τεννέ το δημιουργικό κομμάτι.

Η πρώτη ευκαιρία στον αγώνα δημιουργήθηκε από τον Μπρέσκα. Ο Σλοβάκος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής είδε τον Μπλάζιτς να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, και μέχρι το 65ο λεπτό, οι μόνες σημειώσεις που κράτησαν οι δημοσιογράφοι αφορούσαν κίτρινες κάρτες και αλλαγές, δείγμα της κακής ποιότητας του αγώνα. Εξαίρεση κάποιες κούρσες του ταχύτατου Τσίμο Ναβάρο. Από εκείνο το σημείο, ο Παναιτωλικός βγήκε ψηλά για να ισοφαρίσει αλλά η ομάδα που απείλησε ήταν ο Αστέρας στην κόντρα.

Ο τραυματισμός του Θεοδωρίδη, που πέρασε αλλαγή αλλά βγήκε λόγω ενοχλήσεων, δημιούργησε αριθμητική ανισορροπία καθώς ο Τεννές είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές.

Κλειδί αγώνα:

Ο Αστέρας δύσκολα δέχεται γκολ στην έδρα του. Από τη στιγμή που σκόραρε μετά το μισάωρο και κράτησε με άνεση το προβάδισμα.

MVP:

Ο Χρήστος Πιπίνης πέρα από το γκολ που σημείωσε -και με τη βοήθεια του Μπλάζιτς- είχε πολύ καλή παρουσία στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Μπλάζιτς έκανε κακή εκτίμηση στη σέντρα του Πίπίνη και αντί να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK