Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1

Γκολ και βαθμό μοιράστηκαν στη Λιβαδειά ο τοπικός Λεβαδειακός και ο Ατρόμητος, σε μία χορταστική αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον έως τέλους.

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εικόνα αγώνα:

Επιτέλους είδαμε ποδόσφαιρο ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά τις αναβολές λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Μάλιστα, είδαμε και ωραίο ποδόσφαιρο, αφού τόσο ο Λεβαδειακός όσο και ο Ατρόμητος έβγαλαν διάθεση στο χορτάρι και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε ρυθμό, είχε φάσεις, όμως του έλειπε το γκολ. Καλύτερος ο Ατρόμητος, όμως κι ο Λεβαδειακός είχε δύο καλές στιγμές με κύριο εκφραστή τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν, αφού το γρήγορο 0-1 των φιλοξενούμενων άλλαξε τη ροή του αγώνα. Στο 51ο λεπτό ο Φυτανίδης με κεφαλιά, μετά από κόρνερ, άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά αργότερα θα μπορούσε να γίνει το 2-0 αν η κεφαλιά του Στόιτσεφ δεν κατέληγε στο δοκάρι.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Ατρόμητος το πέτυχε ο Λεβαδειακός στο επόμενο λεπτό. Ο Μερεμπασβίλι κέρδισε πέναλτι, ο Μάντζιος το εκτέλεσε εύκολα και το ματς επέστρεψε στη θέση εκκίνησης.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να είναι καλύτερος και να πιέζει, ενώ στα τελευταία λεπτά δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για να φύγει με το διπλό. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις βρήκε το γκολ, αλλά οι πανηγυρισμοί τερμάτισαν άδοξα, αφού ο σκόρερ, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ήταν οφσάιντ.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Ατζαγκούν είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Βασικά, τον έχει ξεχάσει. Ακόμη ένα κακό παιχνίδι, από τα συνεχόμενα που έχει κάνει από τότε που πήγε στον Λεβαδειακό.

MVP:

Ο Βερέμκο ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε. Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού ήταν αυτός που κράτησε τον βαθμό τις κρίσιμες στιγμές που ο Ατρόμητος απείλησε.

Σχόλιο:

Καλύτερος ο Ατρόμητος, πέταξε την ευκαιρία να πάρει τρεις βαθμούς κόντρα σε έναν Λεβαδειακό που έδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι όλος ένας Μάντζιος.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός:Βερέμκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μπεν (68' Μπελγκαζουανί), Μεντί, Ατζαγκούν (60' Καψάσκης), Ντομοβτσίσκι (46' Τόπι), Μάντζιος, Μερεμπασβίλι, Μαχαμάτ

Ατρόμητος:Μπάρκας, Κοντοές (87' Λημνιός), Φυτανίδης, Μπρίτο, Ματέι (68' Γροντής), Ούμπιδες, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ (80' Παπαδόπουλος), Μπίτολο, Λαζαρίδης, Κεϊτά

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK