Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-2 (VIDEOS)

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έπαιζε μόνος του τον Ατρόμητο και ο Πανιώνιος απάντησε δύο φορές στα ισάριθμα γκολ των φιλοξενούμενων στο χορταστικό 2-2 της Ν. Σμύρνης.

Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-2 (VIDEOS)

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η εικόνα του αγώνα:

Αν και ο Πανιώνιος έκανε την πρώτη ευκαιρία του ματς και έδειχνε να πατά καλύτερα στο γήπεδο στο ξεκίνημα, ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ στο 14' με το τελείωμα του Ναπολεόνι από τη σέντρα του Ούμπιδες και την εμπλοκή στη φάση του Παπάζογλου. Το τέρμα αυτό μάλιστα βοήθησε τους φιλοξενούμενους να παίξουν με περισσότερο ηρεμία στη συνέχεια αλλά και να παραχωρήσουν γήπεδο.

Ο Πανιώνιος δυσκολευόταν αρκετά να μπει στην περιοχή αλλά η άστοχη ενέργεια του Κοντοέ στο 31 να ανατρέψει τον Μπουμάλ άνοιξε διάπλατα το δρόμο προς την ισοφάριση και άλλαξε τα αριθμητικά δεδομένα του ματς αφού ο Ελληνας αμυντικός αποβλήθηκε. Ο Κολοβός έκανε το 1-1 από τη βούλα του πέναλτι, ο Ατρόμητος όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκε αλλά κατάφερε να σκοράρει εκ νέου, έστω και με παίκτη λιγότερο, στο 39' με τον Ναπολεόνι μετά από τη σέντρα του Κούρου. Ο τελευταίος αποτέλεσε και την πρώτη πινελιά του Πίντο στο ματς από τον πάγκο.

Ο Πανιώνιος πλέον δεν είχε επιλογές, έπρεπε να πιέσει ασφυκτικά. Το γεγονός ότι κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου με τον Κολοβό μετά από έξοχη ασίστ του Ιμπαγάσα έδωσε ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Ουζουνίδη που εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημά τους, έπαιξαν τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Εκαναν ευκαιρίες με μεγαλύτερη το δοκάρι του Γιάννου σε ψαλίδι στο 51', ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν για να γυρίσουν τούμπα το ματς. Ο Ατρόμητος κράτησε με νύχια και με δόντια, και παρά τη μεγάλη κούραση των ποδοσφαιριστών του.

MVP:

Οι δύο σκόρερ του αγώνα, ο Δημήτρης Κολοβός και ο Στέφανο Ναπολεόνι, έκαναν έξοχη δουλειά για τις ομάδες τους και σίγουρα δικαιούνται τον τίτλο του πολυτιμότερου. Ενα κλικ πάνω πάντως ήταν ο άσος του Πανιωνίου που είχε μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι του Ιστορικού και δημιουργικά.

Ο αδύναμος Κρίκος:

Στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε, ο Γιάννης Κοντοές πρόλαβε να τα κάνει σχεδόν όλα λάθος. Τοποθετήσεις, πάσες, επιστροφές. Εν τέλει ανέτρεψε και τον Μπουμάλ μέσα στην περιοχή, έδωσε πέναλτι στον αντίπαλο και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα. Βατερλώ!

Σχόλιο:

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έφυγε με το χαμόγελο από το γήπεδο. Ο Πανιώνιος, αν και έπαιξε για 60 και πλέον λεπτά με παίκτη περισσότερο, δεν κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο και να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση. Ο δε Ατρόμητος ακόμα ψάχνει εκτός έδρας νίκη μετά από εκείνη που πέτυχε τρεις μήνες πριν στο Βόλο κόντρα στη Νίκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (Πάνος 85'), Σιώπης, Μητρόπουλος (Φούντας 80'), Μπουμάλ (Μασούρας 66'), Ιμπαγάσα, Κολοβός, Γιάννου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Νάστος, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία (Γεωργίου 90'), Ουμπίδες (Κούρος 39'), Μπρίτο (Δημούτσος 53'), Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK