Πανιώνιος - Ολυμπιακός 1-3

Ούτε στη Νέα Σμύρνη "λύγισε" ο Ολυμπιακός. Χάρη σε γκολ των Ντομίνγκες, Πάρντο και Ιντέγε οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν του μαχητικού Πανιωνίου με 3-1 και συνεχίζουν χωρίς απώλειες στην κορυφή της Super League.

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 1-3
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Ο Μάρκο Σίλβα δεν άλλαξε το αγαπημένο του 4-2-3-1 για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο, δίνοντας φανέλα βασικού τόσο στον Κώστα Φορτούνη, όσο και στον Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτίμησε ένα αμυντικογενές 4-4-1-1 με οδηγίας προς τους παίκτες του να περιμένουν και να "χτυπούν" σε αντεπιθέσεις.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 8' με τον Κασάμι να σουτάρει, αλλά τη μπάλα να φεύγει άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ντομίνγκες έπεσε μέσα στην περιοχή, ζητώντας πέναλτι, με τον διαιτητή της αναμέτρησης ωστόσο να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά. Ο Ιντέγε στο 18' απείλησε εκ νέου την εστία του Διούδη χωρίς αποτέλεσμα, ενώ η πρώτη φάση για τον Πανιώνιο κατεγράφη στο 19' με τον Βιγιάλμπα να φεύγει ταχύτατα στην αντεπίθεση, αλλά να μην τελειώνει σωστά τη φάση.

Ο Ολυμπιακός είχε κλείσει στα καρέ τους, τους γηπεδούχους, ενώ στο 39' είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Κασάμι μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το 0-0 ωστόσο ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη. Στο 56' όμως οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να πετύχουν το 1-0 μετά από ωραία κίνηση του Φορτούνη και μπαλιά πάρε-βάλε στον Ντομίνγκες, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ.

Η ομάδα του Ουζουνίδη δεν το έβαλε κάτω και έφτασε στην ισοφάριση στο 63ο λεπτό με κεφαλιά του Ρισβάνη, μετά από γέμισμα του Μπακασέτα. Τα χαμόγελα των γηπεδούχων όμως κράτησαν μόλις 10 λεπτά, αφού στο 73' ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι το προβάδισμα. Ο Φορτούνης έκανε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και ο Πάρντο από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-2. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 80' ο Ιντέγε εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Πάρντο κι έκανε με προβολή το 3-1, βάζοντας ουσιαστικά "ταφόπλακα" στα όποια όνειρα του Πανιωνίου για κάτι καλό από την αναμέτρηση.

MVP

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις προσπάθειες του Ολυμπιακού. Πιστώνεται την ασίστ του πρώτου τέρματος, ενώ και το δεύτερο προήλθε μετά από δικό του σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι.

Αδύναμος κρίκος

Αρνητικός πρωταγωνιστής και στα τρία γκολ που δέχθηκε ο Πανιώνιος ήταν ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός, στο δεύτερο τα έκανε... σαλάτα.

Δείτε το 1-0 από τον Ντομίνγκες:

Σχόλιο

Σθεναρή ήταν η αντίσταση του Πανιωνίου στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι "κυανέρυθροι" παίζοντας πολύ καλή άμυνα κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια για 73' λεπτά τον πρωταθλητή Ελλάδας, όμως το γκολ του Πάρντο ουσιαστικά τους "σκότωσε". Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έδειξε ότι ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και συνεχίζει μόνο με νίκες μετά από 16 αγωνιστικές στη Super League. Πολύ καλή εμφάνιση (ακόμη μία) από τον Κώστα Φορτούνη που είχε συμμετοχή σχεδόν σε όλες τις φάσεις, ενώ καταλυτικός ήταν και ο Μπράουν Ιντέγε που έδωσε πολλές μάχες με τα αντίπαλα στόπερ.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος:Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος (80' Μητρόπουλος), Μπακασέτας, Βιγιάλμπα, Μασούρας (68' Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ (81' Ντουρμισάι).

Ολυμπιακός:Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Σιόβας, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (67' Πάρντο), Ντομίνγκες (77' Καμπιάσο), Φορτούνης, Ντουρμάζ (88' Σεμπά), Ιντέγε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2015-2016

TO LIVE

18:43
Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Σε περίπου 45 λεπτά έχουμε σέντρα στο παιχνίδι μας. 
18:43
Πρέπει να αναφέρουμε πως τα παιχνίδια Ξάνθη - ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός - Ατρόμητος αναβλήθηκαν εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών. 
18:46
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Σιόβας, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Ιντέγε. 
19:08
Τσουχτερό το κρύο στην Νέα Σμύρνη. Ο αγωνιστικός χώρος πάντως είναι σε καλή κατάσταση. 
19:11
Η ενδεκάδα του Πανιώνιου: Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Βιγιάλμπα, Μασούρας, Ανσαριφάρντ. 
19:13
Ουσιαστικά το ρόλο του αντι-Μπουμάλ, που πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, έχει αναλάβει ο Γιώργος Μασούρας. Από εκεί και πέρα ο Τάσος Καραμάνος έμεινε εκτός αποστολής για άγνωστο λόγο, ενώ εκτός είναι και ο Χρήστος Τασουλής. 
19:16
Απουσίες έχει και ο Ολυμπιακός. Εκτός έμεινε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Αλμπέρτο Μποτία και ο Ερνάνι που όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα. 
19:18
Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, το γήπεδο των Πηγαδιών ντύθηκε στα... λευκά και γι αυτό δεν έγινε το ματς Ξάνθη - ΠΑΟΚ.
19:21
Σε κακή κατάσταση το γήπεδο της Λιβαδειάς με αποτέλεσμα να αναβληθεί και το ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο. 
19:26
Ο Πανιώνιος δεν έχει κερδίσει τα τελευταία τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα μετρώντας 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά έχει το απόλυτο με 15 νίκες σε 15 ματς! 
19:28
Έτσι θα παραταχθούν οι δυο ομάδες
19:32

1':

Σέντρα στο παιχνίδι μας!
19:32
Στα δεξιά ο Μασούρας, στα αριστερά ο Βιγιάλμπα για τον Πανιώνιο. Όπως είπαμε και πριν ο Έλληνας άσος θα δοκιμάσει να αναλάβει το ρόλο του Μπουμάλ. 
19:33

2':

Καλή κεφαλιά του Χατζηισαΐα, η μπάλα στην αγκαλιά του Ρομπέρτο. 
19:34
Ο Χατζηισαΐας δεν έχει χάσει ούτε λεπτό φέτος στα παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Μαζί με τον Ρισβάνη έχουν φτιάξει ένα εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Για τον πρώτο μάλιστα ακούγεται πως είναι κοντά σε μεταγραφή ομάδας του εξωτερικού. 
19:35
Μπορεί Φορτούνης και Ντομίνγκες να αγωνίζονται βασικοί, όμως ο Τζίμι Ντουρμάζ είναι πιο εύστοχος από τους δυο πρώτους στις στημένες μπάλες. Το κρατάμε αυτό για την εξέλιξη του αγώνα. 
19:36
Ο Μπακασέτας για τον Πανιώνιο σε ένα νέο ρόλο φέτος. Αυτόν του δεκαριού-κρυφού επιθετικού. Μέχρι στιγμής έχει βγει στον Μαρίνο Ουζουνίδη. 
19:36
Δεν έχει απειλήσει ακόμα ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν φτάσει καν στην περιοχή του Πανιώνιου. 
19:37
Ο Μιλιβόγεβιτς πριν βρήκε από πίσω τον Μπακασέτα, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι. Είναι σκληρός παίκτης ο Σέρβος. 
19:38
Πολλά τα λάθη στα πρώτα λεπτά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν κυκλοφορήσει τη μπάλα ακόμα. 
19:39

8':

Πρώτο σουτ στο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Κακό από τον Κασάμι με τη μπάλα να περνά αρκετά μέτρα άουτ. 
19:40
Ο Τσόρι Ντομίνγκες έπεσε στην περιοχή για να πάρει πέναλτι, αλλά ο διαιτητής δεν τσίμπησε. Πάντως ο διαιτητής δεν έδωσε κάρτα στον Αργεντινό παρότι του έκανε παρατηρήσεις. 
19:41

9':

Κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου γιατί διαμαρτυρήθηκε στη φάση του Τσόρι. 
19:42
Κερδίζει μέτρα σιγά σιγά ο Ολυμπιακός στο γήπεδο, με τον Πανιώνιο να γυρίζει πιο πίσω. 
19:44

12':

Κεφαλιά του Φορτούνη, η μπάλα στην αγκαλιά του Διούδη. 
19:44
Σιγά σιγά ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και πιέζει την άμυνα του Πανιώνιου. Όλα γίνονται όμως από την δεξιά πλευρά που είναι ο Οικονόμου (ο οποίος είδε νωρίτερα κίτρινη κάρτα). 
19:46

14':

Ωραία σέντρα του Ντουρμάζ από τα αριστερά, ο Ιντέγε αν και ολομόναχος δεν έκανε καλή προβολή με αποτέλεσμα να χαθεί τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. 
19:47
Καταπληκτικό κοντρόλ από τον Βιγιάλμπα πριν από λίγο δίπλα από τη γραμμή του πλαγίου. 
19:48
Δημήτρης Κολοβός και Μαρίνος Ουζουνίδης βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν πριν τη σέντρα του αγώνα. Συνεργάστηκαν πέρσι μαζί στον Πανιώνιο. 
19:49

18':

Σουτ από τον Ιντέγε, η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ. Τέταρτη τελική προσπάθεια για τον Ολυμπιακό. 
19:51
Φάουλ σε καλό σημείο για τον Ολυμπιακό, καθαρίζει η άμυνα του Πανιώνιου. 
19:51

20':

Στην κόντρα ο Βιγιάλμπα μπήκε στην περιοχή του Ρομπέρτο, όμως το πλασέ του ήταν τραγικό με τη μπάλα να παίρνει ύψος και να βγαίνει αρκετά μέτρα άουτ. 
19:52
Ο Φορτούνης ήρθε στα αριστερά τώρα με τον Ντουρμάζ να πηγαίνει στα δεξιά. 
19:53

22':

Λάθος από την άμυνα του Ολυμπιακού! Ο Μασούρας έδωσε στον Ανσαριφάρντ, όμως ο Ιρανός έχασε το κοντρόλ! Μεγάλη στιγμή για τον Πανιώνιο. 
19:54
Και νέο λάθος από την άμυνα του Ολυμπιακού. Η μπάλα για τον Πανιώνιο. Περίεργο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Οι ερυθρόλευκοι έχουν την ποιότητα, όμως μέχρι στιγμής δεν το δείχνουν στο γρασίδι. Από την άλλη πλευρά ο Ιστορικός είναι "φωτιά" στην κόντρα με τους γρήγορους Μασούρα - Βιγιάλμπα. 
19:55
Φωνές από τον Μάρκο Σίλβα στους παίκτες του για να ξυπνήσουν. 
19:57
Και νέα επικίνδυνη προβολή από τον Μιλιβόγεβιτς, όμως ο διαιτητής και πάλι δεν θα τον κιτρινίσει. Σκληρός παίκτης ο Σέρβος. 
19:58

27':

Πρώτο κόρνερ στο ματς για τον Ολυμπιακό. Τελευταία στιγμή έκοψαν τη μπάλα οι γηπεδούχοι. Ο Διούδης μάζεψε όμορφα. 
19:59
Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος (που έχει τεθεί σε αργία), βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη απόψε
20:00

28':

Καλό σουτ από τον Κασάμι έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διούδη. 
20:01
Σε κακή βραδιά ο Κώστας Φορτούνης. Δεν έχει πάρει πρωτοβουλίες μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα όλα να γίνονται από τους Ντουρμάζ, Τσόρι. 
20:02
Σκληρό μαρκάρισμα από πίσω του Ιντέγε στον Σιώπη. Την γλίτωσε και ο Αφρικανός. 
20:04
Εντυπωσιακή μονομαχία από το παιχνίδι 
20:05
Κακό παιχνίδι. Ο Πανιώνιος παίζει έξυπνα στην άμυνα, ενώ πάντα υπάρχουν δυο παίκτες έτοιμοι να φύγουν στην κόντρα. 
20:06
Και νέο λάθος από την άμυνα του Ολυμπιακού! Ο Μασούρας έχασε την ισορροπία του! 
20:07

36':

Κίτρινη κάρτα στον Σαλίνο για τράβηγμα της φανέλας του Οικονόμου. 
20:08
Αργός ρυθμός στο παιχνίδι. Λες και το παιχνίδι γίνεται μετά το τραπέζι της πρωτοχρονιάς. 
20:09

38':

Καλό σουτ του Φορτούνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Διούδη. Ωραία ενέργεια από τον Ντουρμάζ που είναι αρκετά ορεξάτος. 
20:10

39':

Κόρνερ για τον Ολυμπιακό. Το δεύτερο στο παιχνίδι. 
20:11

39':

Δοκάρι για τον Ολυμπιακό! Το κόρνερ εκτελέστηκε από τα αριστερά, ο Κασάμι πετάχτηκε στο δεύτερο όμως η κεφαλιά του βρήκε στο κάθετο δοκάρι! 
20:12
Πήρε μπρος ο Ολυμπιακός και πιέζει εδώ και 2-3 λεπτά. Για να δούμε αν θα έχουμε γκολ στο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος συνήθως κρατά το μηδέν πίσω στα πρώτα 45 λεπτά. 
20:13
Ο Μασούρας όσες φορές κλήθηκε να κάνει κάτι με τη μπάλα στα πόδια, δεν κατάφερε κάτι θετικό. Πάλι μόνος από τα δεξιά, δεν μπόρεσε ούτε σέντρα να βγάλει. 
20:15
Μονομαχία μεταξύ Τσόρι και Σιώπη
20:15
Φάουλ σε καλό σημείο για τον Ολυμπιακό. Κεντρικά και έξω από τη μεγάλη περιοχή. Τσόρι, Φορτούνης και Ντουρμάζ πάνω από τη μπάλα. 
20:17
Ημίχρονο στο παιχνίδι μας! Λίγες, αλλά καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να έχει δοκάρι στο 39' με τον Κασάμι. 
20:19
Τα στατιστικά του πρώτου μέρους
20:20
Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:
Σάββατο 2/1
Αστέρας - Πανθρακικός 4-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 2-0
Ηρακλής - ΑΕΛ Καλλονής 3-0
Κυριακή 3/1
Πλατανιάς - ΑΕΚ 0-3
Ξάνθη - ΠΑΟΚ (αναβλήθηκε)
Λεβαδειακός - Ατρόμητος (αναβλήθηκε)
Πανιώνιος - Ολυμπιακός (σε εξέλιξη)
Δευτέρα 4/1
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 19:30
20:33
Ο Σεμπά "χτυπιέται" στον πάγκο του Ολυμπιακού υπό τους ήχους των Metallica. Τρομερές στιγμές.
20:35
Όλα έτοιμα για την έναρξη του δευτέρου μέρους. 
20:37

46':

Σέντρα στο δεύτερο μέρος. 
20:37
Ο Τζίμι Ντουρμάζ έκανε την προσευχή του πριν τη σέντρα 
20:37
Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες στο δεύτερο μέρος. 
20:39
Έχασε το κοντρόλ στη μεσαία γραμμή ο Μπακασέτας. Έφευγε στην κόντρα ο Βιγιάλμπα. 
20:40
Ο Ανσαριφάρντ έκανε ένα σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε, βρήκε πάνω του και έφυγε άουτ. 
20:41
Και πάλι ο ρυθμός στο ξεκίνημα είναι κακός. Ακριβώς όπως και στο πρώτο μέρος. 
20:43
Γύρω-γύρω η μπάλα για τον Ολυμπιακό, όμως η μπάλα δύσκολα μπαίνει στην περιοχή του Πανιώνιου. 
20:45
Ο Βιγιάλμπα έκανε μία κάθετη στον Ανσαριφάρντ, όμως ο Ιρανός δεν πρόλαβε. Αυτοί είναι και οι δυο μοναδικοί ξένοι παίκτες στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Μπουμάλ. 
20:45
Φάουλ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιώνιου, 
20:46

54':

Ωραία κομπίνα από τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Κασάμι μόνο από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, όμως ο Διούδης δεν ανησύχησε. 
20:46
Πιέζει τώρα ο Ολυμπιακός την άμυνα του Πανιώνιου. 
20:48

56':

Γκοοοολ. 1-0 ο Ολυμπιακός με τον Τσόρι Ντομίνγκες. 
20:48
Ο Ιντέγε πέρασε ωραία στον Φορτούνη, αυτός έδωσε στο άλλο δοκάρι στον Τσόρι που με πλασέ μπροστά σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. 
20:49

58':

Κίτρινη κάρτα στον Βιγιάλμπα για μαρκάρισμα στον Σαλίνο.
20:51
Ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες
20:52
Πιο χαλαρός τώρα ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες του Σίλβα έχουν πάρει το προβάδισμα και αλλάζουν άνετα τη μπάλα στη μεσαία γραμμή. 
20:53
Ο Χατζηισαΐας κάλυψε ωραία τη μπάλα με το σώμα μπροστά από τον Ιντέγε. Τα έχει πάει καλά απέναντι στον έμπειρο Αφρικανό. 
20:56

63':

Γκοοοοοολ! 1-1 ο Πανιώνιος με τον Ρισβάνη. 
20:56
Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά με τον Μπακασέτα, ο νεαρός αμυντικός πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο. Ολομόναχος ο Ρισβάνης στη φάση με τον Κασάμι να φωνάζει στους συμπαίκτες του. 
20:58
Ο Σπύρος Ρισβάνης σκόραρε τη μέρα των γενεθλίων του! Σήμερα (3/1) έγινε 22 ετών. 
20:58

67':

Κασάμι έξω, μέσα ο Πάρντο για τον Ολυμπιακό. 
20:59

68':

Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Έξω ο Μασούρας, μέσα ο Χαλκιαδάκης. 
21:00

69':

Κόρνερ για τον Ολυμπιακό που πιέζει για το 2-1. 
21:01
Ο Ρισβάνης έδιωξε με το πόδι ένα σουτ του Πάρντο νωρίτερα. Μεγάλο ματς από τον νεαρό αμυντικό. 
21:02

70':

Σουτ του Χαλκιαδάκη, η μπάλα θα περάσει άουτ. 
21:02

71':

Καλό σουτ του Σαλίνο από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα άουτ! Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. 
21:04

71':

Νέο κόρνερ για τον Ολυμπιακό. 
21:04

73':

Γκοοοολ 2-1 ο Ολυμπιακός με τον Φελίπε Πάρντο. 
21:06
Ο Φορτούνης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Χατζηισαϊα και στη συνέχεια ο Πάρντο από κοντά σκόραρε με περίεργο τρόπο. Μπερδεύτηκαν δυο φορές οι παίκτες των γηπεδούχων. 
21:08

77': 

Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Έξω ο Τσόρι, μέσα ο Καμπιάσο.
21:09

78':

Ο Ανσαριφάρντ δεν θα προλάβει τον Ρομπέρτο! Τελευταία στιγμή θα βγει ο Ισπανός και θα διώξει. 
21:09
Η άμυνα του Ολυμπιακού έχει κάνει πολλά λάθη απόψε. Λάθη συγκέντρωσης καθαρά. 
21:11

80':

Γκοοοολ! 3-1 ο Ολυμπιακός με τον Ιντέγε Μπράουν. 
21:11
Ο Πάρντο γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά στην περιοχή, ο Χατζηισαϊας έχασε τον Ιντέγε που με πλασέ έγραψε το 3-1. 
21:12

81':

Μητρόπουλος μέσα, Κόρμπος έξω. 
21:13

81':

Ανσαριφάρντ έξω, Ντουρμισάι μέσα. 
21:13
Ο Χατζηισαϊας τα έκανε σαλάτα στα τελευταία λεπτά, ακυρώνοντας την καλή του εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Μέσα και στα δυο γκολ του Ολυμπιακού. 
21:14
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τα γκολ τους
21:16
Πέντε λεπτά ακόμα μέχρι το 90ο λεπτό και ο Ολυμπιακός φαίνεται να ελέγχει άνετα το παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν το 16 στα 16 αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος. 
21:17
Φάουλ για τον Ολυμπιακό λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και κάρτα στον Σιώπη. Ζήτησε συγγνώμη ο Έλληνας μέσος. 
21:18

87':

Κόρνερ για τον Ολυμπιακό μετά την εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγεβιτς. 
21:18
Διαδικαστικά τα τελευταία λεπτά. 
21:19

87':

Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Έξω ο Ντουρμάζ, μέσα ο Σεμπά. 
21:20
Καλός παίκτης ο Βιγιάλμπα, αλλά τον φυσάς και πέφτει. Δεν μπαίνει δυνατά στις μονομαχίες με αποτέλεσμα να χάνεται όταν το ματς παίρνει φωτιά. 
21:21

90':

Κίτρινη κάρτα στον Μητρόπουλο. 
21:22
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων στο δεύτερο μέρος. 
21:23

92':

Καλό σουτ του Μητρόπουλου, ο Ρομπέρτο με διπλή προσπάθεια θα μαζέψει. 
21:25
Τέλος! Ο Ολυμπιακός κάνει το 16 στα 16 και φεύγει με διπλό από την Νέα Σμύρνη. 
21:25
Καλό βράδυ σε όλους και όλες και καλή χρονιά. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK