Skoda Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0

O ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες στα Πηγάδια, αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό. Το 0-0 ικανοποιεί την Ξάνθη που έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη. Δείτε video.

Skoda Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0

Εικόνα αγώνα:

Ο… νέος ΠΑΟΚ δίχως τους Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, έκανε πρεμιέρα στην Ξάνθη σε μια αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε από τις κλειστές άμυνες και τις ανύπαρκτες επιθετικές ενέργειες.

Η τέταρτη στο βαθμολογικό πίνακα Ξάνθη έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει τον πέμπτο ΠΑΟΚ, καθώς σε μια εντός έδρας αναμέτρηση δεν πήρε τα ρίσκα που θα μπορούσε και αρκέστηκε στη διατήρηση του μηδέν. Ο Δικέφαλος του Βορρά, με τον Φωτάκη σε έναν ρόλο αντι-Βιεϊρίνια και τον Ίβιτς δεκάρι πίσω από τον Σαλπιγγίδη, πάτησε ελάχιστες φορές στην περιοχή του Βιβιανί.

Η πρώτη ευκαιρία –λέμε τώρα- του αγώνα δημιουργήθηκε από τον Σαλπιγγίδη. Ο φορ του ΠΑΟΚ με σουτ έξω από την περιοχή είδε την μπάλα να κοντράρει, να αλλάζει πορεία και τον Βιβιανί να μην αιφνιδιάζεται και να μπλοκάρει.

Για το πρώτο ημίχρονο αυτό. Στο δεύτερο, ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε και το μόνο αξιόλογο που είδαμε ήταν μια ευκαιρία της Ξάνθης, όπου μετά κίνηση του Βλαχοδήμου από δεξιά ο Μαρσελίνιο σούταρε και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γλύκου, και μια κεφαλιά του Αθανασιάδη στις καθυστερήσεις από σέντρα του Ρομπέρ η οποία πέρασε άουτ.

Κλειδί αγώνα:

Οι δύο ομάδες είχαν ως προτεραιότητα να μην ηττηθούν. Αυτό τους βγήκε και είχε ως συνέπεια να δούμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της φετινής Super League.

MVP:

Πραγματικά θέλει μεγάλη προσπάθεια για να βγάλεις τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης. Πάντως, ο Μαλεζάς έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, καθάρισε όλες τις φάσεις που πήγαν να δημιουργηθούν στην άμυνα του ΠΑΟΚ και έδωσε συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Μαρσελίνιο στη μία και μοναδική καλή ευκαιρία που δημιούργησε η Ξάνθη, δεν έκανε καλή επιλογή και δεν μπόρεσε να σκοράρει αν και ο Βλαχοδήμος τον έβγαλε μόνο στη μικρή περιοχή.

Skoda Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK