Ατρόμητος - Πλατανιάς 0-0

Ο Ατρόμητος με τον Πλατανιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο Περιστέρι σε μία αναμέτρηση μ' αρκετές καλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια και εξαιρετικό ρυθμό. Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Λε Ταλέκ.

Ατρόμητος - Πλατανιάς 0-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Ο Ατρόμητος, με το... καλησπέρα στην αναμέτρηση, έχασε μία τεράστια ευκαιρία να πάρει προβάδισμα, αλλά η κεφαλιά του Εμάνουελ Μπρίτο από το ύψος του πέναλτι "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Δημήτρη Σωτηρίου. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε τον έλεγχο στα πρώτα 25 λεπτά, αλλά ο Αντονί Λε Ταλέκ σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του Πλατανιά, όντας "φλύαρος" στην τελική προσπάθεια. Μετά το 25', οι Χανιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους, ισορρόπησαν το ματς κι είχαν δύο καλές στιγμές με τους Λεονάρντο Ράμος (30') και τον Χουάν Μουνάφο (40').

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, αλλά, παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έχασαν τη σημαντικότερη ευκαιρία στο 53', όταν το σουτ του Χαβιέρ Ούμπιδες πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σωτηρίου. Οχτώ λεπτά αργότερα, ο Λε Ταλέκ έχασε ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του. Ο Γάλλος επιθετικός απέφυγε τον Σωτηρίου, αλλά κατάφερε να στείλει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων από πλεονεκτική θέση. Ο Πλατανιάς "απάντησε" άμεσα και... ισοφάρισε τα δοκάρια. Ο Ανγκούλο δοκίμασε το μονοκόμματο σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, καθώς κατέληξε το οριζόντιο δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Ο αγώνας απέκτησε φρενήρη ρυθμό, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το πολυπόθητο γκολ. Στο 78' ο Πλατανιάς έφθασε κοντά στο 0-1, αλλά ο Νίκος Λαζαρίδης απομάκρυνε -για δεύτερη φορά στο παιχνίδι- πάνω στη γραμμή το διαγώνιο σουτ του Στανισιάβλιεβιτς. Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες έκαστος να πάρουν τη νίκη, αλλά το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς κι εντυπώσεις.

MVP

Ο Γιαγιά Μπανανά είχε εξαιρετική παρουσία στα μετόπισθεν, αποσοβώντας σ' αρκετές περιπτώσεις τον κίνδυνο για την ομάδα του. Ο Καμερουνέζος αμυντικός, με μία ηγετική εμφάνιση βοήθησε ώστε ο Πλατανιάς να κρατήσει το "μηδέν" και να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Περιστέρι.

Αδύναμος κρίκος

Ο Αντονί Λε Ταλέκ ήταν μοιραίος, αφού σπατάλησε τρεις σημαντικές ευκαιρίες να χαρίσει τη νίκη στον Ατρόμητο. Ο έμπειρος επιθετικός, παρότι ήταν ιδιαίτερα κινητικός κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν είχε "καθαρό μυαλό" στην τελική προσπάθεια.

Σχόλιο

Το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο, αφού κι οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν το "τρίποντο". Ο Ατρόμητος είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα την υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε να τη μετουσιώσει σε γκολ, με την επιθετική λειτουργία να αποτελεί την "αχίλλειο πτέρνα" για ακόμη ένα ματς. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παράσχος είχε διαβάσει εξαιρετικά το παιχνίδι, έκλεισε τους χώρους και προσπάθησε μέσω αντεπιθέσεων να κλέψει τους τρεις βαθμούς. Παρότι το πλάνο δεν δούλεψε στο έπακρο, η ισοπαλία κρίνεται άκρως θετική ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία (75' Λημνιός), Ουμπίδες, Μπρίτο (63΄Μαρσελίνιο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ (85' Μπαστακός).

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν (73' Δημήτρης), Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς (69' Στανισιάβλιεβιτς), Μενδρινός, Ανγκούλο (87' Αποστολόπουλος), Λεονάρντο Ράμος.

Το live της αναμετρήσης

14:43
Καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ του Ατρόμητου και του Πλατανιά στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.
14:47
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία, Ουμπίδες, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.
Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς, Μενδρινός, Ανγκούλο, Λεονάρντο Ράμος.
14:49
Στον πάγκο για την ομάδα του Περιστερίου: Μπάρκας, Θεολόγου, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Μπαστακός, Λημνιός, Μαρσελίνιο.
14:50
Για τους Χανιώτες: Κοκκαλάς, Δημήτρης, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Γουνδουλάκης, Στανισάβλιεβιτς, Ντίνας.
14:51
Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 13η θέση με 16 βαθμούς ύστερα από 16 αγωνιστικές, ενώ ο Πλατανιάς είναι 10ος με 18.
14:52
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μεσοβδόμαδα για το θεσμό του Κυπέλλου στα Περιβόλια, μένοντας στη "λευκή" ισοπαλία.
14:54
Την προηγούμενη αγωνιστική ο Πλατανιάς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ, ενώ ο Ατρόμητος δεν αγωνίστηκε με το Λεβαδειακό λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.
14:58
Οι δύο ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.
15:00
Οι καθιερωμένες χειραψίες λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
15:02
Μικρή καθυστέρηση στην έναρξη το αγώνα λόγω προβλήματος στα δίχτυα της μίας εστίας.
15:03
1' Έναρξη του αγώνα.
15:04
2' ΔΟΚΑΡΙ για τον Ατρόμητο! Με το... καλησπέρα στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι φθανουν μία "ανάσα" από το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Μπρίτο "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου!
15:08
Δυνατό ξεκίνημα από τον Ατρόμητο που έχει την υπεροχή στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.
15:09
7' Καλή στιγμή για τον Ατρόμητο! Ο Λε Ταλέκ απέφυγε τον Σωτηρίου, αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει, με αποτέλεσμα ο Μπανανά να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
15:10
8' Κίτρινη κάρτα στον Ράμος.
15:15
Ο Ατρόμητος συνεχίζει να πιέζει για το γκολ.
15:16
14' Ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Μπίτολο σέντραρε από αριστερά, ο Λε Ταλέκ πρόλαβε την έξοδο του Σωτηρίου, έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Έλληνα γκολκίπερ!
15:22
Κατοχή: 62% - 38%
15:23
Μικρή διακοπή λόγω τραυματισμού του Φυτανίδη.
15:24
O Πλατανιάς προσπαθεί να ισορροπήσει το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά.
15:26
Πίεση ψηλά από τους Χανιώτες.
15:30
28' Κίτρινη κάρτα στον Ουσέρο.
15:32
30' Μακρινό σουτ του Ράμος, η μπάλα άουτ.
15:37
34' Πλασέ του Ούμπιδες, ύστερα από άτσαλο διώξιμο του Σελίν, αλλά ο Μπανανά απομάκρυνε την μπάλα.
15:42
40' Πρώτη καλή στιγμή για τον Πλατανιά! Ο Ανγκουολο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, Μουνάφο σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Λαζαρίδης έδιωξε με το κεφάλι σε κόρνερ!
15:44
42' Γυριστό του Λαζαρίδη, ψηλά άουτ.
15:48
Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις.
15:49
45 +1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες πάνε ισόπαλες με 0-0 στα αποδυτήρια.
16:04
Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο.
16:06
46' Έναρξη του δευτέρου μέρους.
16:09
Ο Πλατανιάς έχει μπει πιο δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο.
16:11
Φάση διαρκείας στα καρέ του Ατρόμητου, αλλά τα δύο σουτ του Μένδρινού κόντραραν στα σώματα.
16:14
53' Καλή στιγμή για τον Ατρόμητο! Ο Ναπολεόνι γύρισε στον Ούμπιδες, αλλά το σουτ του Αργεντινού πέρασε λίγο έξω από δεξί δοκάρι του Σωτηρίου!
16:19
58' Κίτρινη κάρτα στον Φυτανίδη.
16:21
61' Ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Λε Ταλέκ απέφυγε τον Σωτηρίου, αλλά κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.
16:23
62' ΔΟΚΑΡΙ για τον Πλατανιά! Ο Ανγκούλο δοκίμασε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Γκορμπούνοφ!
16:24
63' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Μαρσελίνιο στη θέση του Μπρίτο.
16:27
Μικρή διακοπή λόγω τραυματισμού του Σελίν.
16:29
Έχει αποκτήσει καλό ρυθμό η αναμέτρηση. Πάνω-κάτω η μπάλα.
16:30
69' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Μιλούνοβιτς εκτός, ο Στανισιάβλιεβιτς εντός.
16:32
Ο Σελίν δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο Άλκης Δημήτρης προθερμαίνεται προκειμένου να μπει στη θέση του.
16:33
73' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Δημήτρης στη θέση του Σελίν.
16:35
75' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Λημνιός εντός, ο Πίτου Γκαρσία εκτός.
16:36
76' Κεφαλιά του Λαζαρίδη, άουτ.
16:38
78' Ευκαιρία για τον Πλατανιά! Ο Στανισιάβλιεβιτς έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Λαζαρίδης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή!
16:44
84' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Λημνιός έκανε το σουτ, ο Σωτηρίου απέκρουσε, ο Ναπολεόνι πήρε το ριμπάουντ, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς ο Δημήτρης έβαλε την κόντρα και την έστειλε κόρνερ.
16:46
85' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Μπαστακός στη θέση του Λε Ταλέκ.
16:47
86' Σουτ του Γκνιάτιτς, η μπάλα άουτ.
16:48
87' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Αποστολόπουλος στη θεση του Ανγκούλο.
16:51
91' Τρομερή επέμβαση του Σωτηρίου σε σουτ του Ναπολεόνι!
16:53
92' Σέντρα του Στανισιάβλιεβιτς, κεφαλιά του Ράμος, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γκορμπούνοφ.
16:55
94' Τέλος του αγώνα. Ο Ατρόμητος με τον Πλατανιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο Περιστέρι σε μία αναμέτρηση μ' αρκετές καλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια και εξαιρετικό ρυθμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK