Πανθρακικός - Πλατανιάς 1-1

Τα εκατέρωθεν αμυντικά λάθη σημάδεψαν την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Πλατανιά που έληξε ισόπαλη 1-1. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό με τον Θωμά Ναζλίδη, ενώ εκείνη του Παύλου Δερμιτζάκη απάντησε ένα τέταρτο αργότερα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Πανθρακικός - Πλατανιάς 1-1

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 17η αγωνιστική της Superleague.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μία μπόρα που ξέσπασε λίγο πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης είχε ως αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να βαρύνει και το θέαμα του πρώτου ημιχρόνου να είναι μέτριο. Ο Πανθρακικός είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά με εξαίρεση τη φάση του 35ου λεπτού, δεν δημιούργησε ευκαιρίες.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Χρήστος Μίνγκας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Σοφιάν Σερφά δεν βρήκε την μπάλα προ κενής εστίας και στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σούταρε άουτ από πλεονεκτικότατη θέση.

Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και σε αυτό συνέβαλαν τα αμυντικά λάθη των δύο ομάδων. Στο 51ο λεπτό οι παίκτες του Πανθρακικού ολιγώρησαν στο αριστερό άκρο, ο Ηλίας Αναστασάκος το εκμεταλλεύθηκε για να κάνει το γύρισμα και ο επερχόμενος Ναζλίδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κοντινό σουτ.

Αυτό το γκολ πείσμωσε τους παίκτες του Δερμιτζάκη, οι οποίοι ανέβασαν ρυθμούς και έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση. Αρχικά, ο Σερφά έστειλε την προειδοποιητική βολή (κεφαλιά στο δεξί δοκάρι) και τέσσερα λεπτά αργότερα (66'), ο Μηνάς Τζανής έκανε μία κεφαλιά προς τα πίσω, ο Φώτης Κηπουρός αποσόβησε το αυτογκόλ, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα πόδια του Δημήτρη Παπαδόπουλου που από κοντά ισοφάρισε.

Ο Παπαδόπουλος λίγο έλειψε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα της Κομοτηνής, αλλά το σουτ που επιχείρησε στο 86ο λεπτό, πέρασε δίπλα από την εστία του Κηπουρού. Ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση της αναμέτρησης.

Το κλειδί

Το -από το πουθενά- γκολ του Θωμά Ναζλίδη. Άλλαξε την εικόνα του αγώνα προς το καλύτερο, αφού ο ρυθμός ανέβηκε αισθητά.

MVP

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Σε 14 αγώνες έχει βάλει 8 γκολ και οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Πανθρακικό.

Αδύναμος κρίκος

Ο Σοφιάν Σερφά. Φέρει μεγάλη ευθύνη στη φάση του γκολ που δέχεται ο Πανθρακικός, ενώ δεν μπόρεσε να σκοράρει προ κενής εστίας στο 35ο λεπτό.

Το live του αγώνα

Πανθρακικός - Πλατανιάς 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK