ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-0

Ο ΠΑΟΚ πίεσε σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου τον παθητικά στημένο Ατρόμητο αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του. Το 0-0 στην Τούμπα προέκυψε μάλλον φυσιολογικά.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-0

Η εικόνα του αγώνα

Πρόκειται για αναμέτρηση που θα ξεχαστεί...χθες. Καμία συγκίνηση δεν προέκυψε κατά τη διάρκεια του 90λεπτου το οποίο ήταν ένα από τα πιο βαρετά της φετινής σεζόν.

Το σκηνικό, μονότονο από το 1' μέχρι το 90'. Ο ΠΑΟΚ είχε την μπάλα στα πόδια του και προσπαθούσε είτε με τον άξονα είτε από τις πτέρυγες να διασπάσει την καλά στημένη άμυνα του Ατρομήτου.

Δεν τα κατάφερε ποτέ διότι έλειψε πρώτον η ταχύτητα και δεύτερον η καλή επιθετική ενέργεια έξω από την περιοχή. Το σχήμα του πρώτου ημιχρόνου με τον Λόρενς στο αριστερό άκρο της επίθεσης αποδείχθηκε πολύ βαρύ αλλά και με τον Γεωργιάδη στην επανάληψη λίγα πράγματα βελτιώθηκαν.

Ο Ατρόμητος και ο προπονητής του Νίκος Αναστόπουλος αντιμετώπισαν το παιχνίδι με ωμό ποδοσφαιρικό κυνισμό. Η απόλυτη προτεραιότητα δόθηκε στην αμυντική λειτουργία αφού πέρα από δύο σουτ του Σουμπίνιο και δύο κούρσες του Κούτσι οι Περιστεριώτες δεν έκαναν κάτι άλλο δημιουργικά.

Ο ΠΑΟΚ είχε μόνο υποψίες ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο τις οποίες όμως σπατάλησε με άσχημο τρόπο. Ο Αθανασιάδης τελείωσε κάκιστα τη φάση του 70' ενώ ο Σταφυλίδης δεν έκανε ποτέ κοντρόλ μέσα στην περιοχή στο 78' όταν βρέθηκε φάτσα με τον Ιτάνζ.

Μ' αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι κόλλησε στο 0-0 και ο Ατρόμητος έφυγε από την Τούμπα μ' έναν πολύτιμο βαθμό.

MVP

Ο άψογος Σωκράτης Φυτανίδης.Σε συνεργασία με τον επίσης αποτελεσματικό Στάθη Ταυλαρίδη έθεσαν εκτός αγώνα τον Κλάους Αθανασιάδη.

Kλειδί αγώνα

H έλλειψη ταχύτητας και καλών προσωπικών ενεργειών στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ άλειψε με βούτυρο το ψωμί του Ατρομήτου.

Aδύναμος Κρίκος

O εξαφανισμένος Λόρενς. Δικαίως αντικαταστάθηκε στο 67' και προφανώς θα έπρεπε να βγει νωρίτερα.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-0

To live του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK