Bέροια-Πλατανιάς 2-2

Χορταστικό ματς στη Βέροια, αλλά χωρίς νικητή (2-2). Ο Πλατανιάς απάντησε στο γκολ του Μπεν, αλλά οι γηπεδούχοι -που τελείωσαν με 10 παίκτες- πήραν τον βαθμό με τον Μπάρμπα.

Bέροια-Πλατανιάς 2-2

TO LIVE TOY AΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Kόντρα στη ροή του αγώνα η Βέροια ήταν αυτή που στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ κόντρα στον Πλατανιά, ο οποίος είχε τις ευκαιρίες και την κατοχή της μπάλας, απειλώντας μόλις στο 5ο λεπτό σε εξ επαφής, άστοχο, πλασέ του Τόρες.

Παρά το σοκ του 1-0, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ευκαιρίες για την ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο διάστημα 30'-31' ο Καντιμοίρης έδιωξε ενστικτωδώς το εξ επαφής πλασέ του Μπέλιτς, ενώ δευτερόλεπτα μετά είδε τη μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι της εστίας του στο θαυμάσιο πλασέ σε πρώτο χρόνο του Τετέ.

Τελικά, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δικαιώθηκε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους όταν μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια και θαυμάσιο σουτ, ο Κάταϊ "έγραψε" το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια απείλησε ξανά μετά από ώρα σε σουτ του Καλτσά, αλλά ο Πλατανιάς ήταν αυτός που βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, στο 66ο λεπτό, με τον Τόρες να ρεφάρει για τη χαμένη ευκαιρία στην αρχή του ματς και με κεφαλιά να πετυχαίνει την ανατροπή.

Οι πανηγυρισμοί, όμως, δεν κράτησαν πολύ. Ο Πλατανιάς πλήρωσε τα κενά της άμυνάς του και σε μια φάση του 76ου λεπτού είδε τον Μπάρμπα να παίρνει την προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπεν και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Βέροια έμεινε με 10 παίκτες μετά από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αμαραντίδη, αλλά αυτό μικρό ρόλο έπαιξε στη ροή του ματς. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την τελευταία καλή ευκαιρία της αναμέτρησης με φάουλ του Μπεν στις καθυστερήσεις που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γεωργαλλίδη.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Αμαραντίδης λίγο έλειψε να κρεμάσει την ομάδα του με την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε σε ένα από τα κρισιμότερα σημεία της αναμέτρησης.

MVP:

Ο Κάταϊ θύμισε... Μέσι σε πολλές περιπτώσεις, κάνοντας ό,τι ήθελε τους αντιπάλους. Εκπληκτικές προσωπικές ενέργειες και ένα υπέροχο γκολ από τον Σέρβο.

Σχόλιο:

Βαθμολογικά, είναι χαμένοι και οι δύο. Αγωνιστικά, όμως, παρακολουθήσαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος με ωραία γκολ, εξαιρετικούς συνδυασμούς και θαυμάσιες προσωπικές προσπάθειες.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας, Όστοιτς, Αμαραντίδης, Τραπ, Σιόντης (Παυλίδης 85'), Ζεζίνιο (Βεργώνης 92'), Καλτσάς (Μάνος 71'), Μπαργκάν, Μπεν.

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γεωργαλλίδης, Φαΐσκα, Φερνάντες, Ιντζίδης, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (Μπέριαν 93'), Γουνδουλάκης (Μενδρινός 46'), Κατάι, Τόρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK