ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-1

Το λάθος του Μιχάλη Αγριμάκη και το γκολ του συνονόματου Παυλή ανέτρεψαν την κατάσταση στο ΟΑΚΑ και η ΑΕΚ πήγε από την κόλαση του 0-1 στον παράδεισο του 2-1. Οι Κρητικοί είχαν προηγηθεί με τον Σόουζα, ενώ ο Αντώνης Πετρόπουλος είχε ισοφαρίσει με το τρίτο συνεχόμενο γκολ του.

ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-1

Το live του αγώνα

Εικόνα αγώνα:

Η ΑΕΚ είχε κίνηση, είχε διάθεση, είχε έναν εξαιρετικό Κορδέρο (θύμισε Σκόκο) είχε και πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά δεν είχε το γκολ. Ο ΟΦΗ δεν είχε τον τιμωρημένο Παπάζογλου, δεν είχε την κυκλοφορία της μπάλας προηγούμενων αγώνων, είχε όμως την τύχη με το μέρος του. Ετσι, κόντρα στη ροή του ματς, η Ενωση βρέθηκε να χάνει από τους Κρητικούς στην πρώτη του εντός έδρας τελική στο πρώτο ημίχρονο.

Πάνω-κάτω αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου μέρους όπου η Ενωση ήταν καλύτερη από τον ΟΦΗ, έβγαλε πολλά καλά πράγματα στο γήπεδο και έδειξε ότι βρίσκεται στη σωστή ρότα για να πάρει το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, βρήκαν το γκολ από την άμυνα -σε κεφαλιά του Σόουζα- και για δεύτερη φορά την εφετινή σεζόν προηγήθηκαν σε εκτός έδρας παιχνίδι (η πρώτη ήταν κόντρα στον Πλατανιά).

Με αυτά και με αυτά η ΑΕΚ μπήκε στο δεύτερο μέρος έχοντας να αντιμετωπίσει το 0-1 του ΟΦΗ, τη βροχή και το άγχος. Ακόμα κι έτσι, όμως, η ομάδα του Λίνεν έβγαλε αγωνιστική υγεία. Εψαξε με ορθολογικό τρόπο το γκολ και λυτρώθηκε στο 56' από τον άνθρωπο που έχει βαλθεί να τη σώσει μόνος του: τον Αντώνη Πετρόπουλο. Σέντρα Τσουμάνγκα και κεφαλιά του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού για το 1-1 που έδινε άλλο χρώμα στην αναμέτρηση.

Κάπου εκεί, όμως, χάλασε η... μανέστρα, αφού η ΑΕΚ έδειχνε αγχωμένη και ο ΟΦΗ ανεβασμένος. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη φάνηκε να ξυπνά, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να απειλήσει, αλλά το λάθος του Μιχάλη Αγριμάκη άλλαξε την κατάσταση και έριξε τους Κρητικούς στο καναβάτσο.

Μία εύκολη σέντρα από τα αριστερά, έγινε... χειροβομβίδα για τον 20χρονο γκολκίπερ που έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο συνονόματος Παυλής που καραδοκούσε δεν έχασε την ευκαιρία να "γράψει" το 2-1 στο 81ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ έκλεισε την ΑΕΚ στα καρέ της, θέλησε να διορθώσει το λάθος και να φύγει με το βαθμό, αλλά η Ενωση κράτησε έως τέλους, πήρε το πολύτιμο τρίποντο και κράτησε το αήττητο απέναντι στην κρητική ομάδα για 10ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη σερί αναμέτρηση που οι "κιτρινόμαυροι" δεν χάνουν.

Κλειδί αγώνα:

Το κλειδί λέγεται Αντώνης Πετρόπουλος. Η ΑΕΚ πήρε επιθετικό που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ναι, ο Αγριμάκης έκανε τραγικό λάθος, αλλά αν δεν υπήρχε η ισοφάριση του Πετρόπουλου, ο ΟΦΗ θα είχε το πάνω χέρι.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Μιχάλης Αγριμάκης ας πάρει το παράδειγμα με τον Καρνέζη. Εκανε ένα λάθος που στοίχισε μία νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήρθε το τέλος.

MVP:

Ο Κορδέρο έδειξε γιατί τον πήρε η ΑΕΚ. Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ισπανό που "κένταγε" στο γήπεδο.

ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-1

H εκπομπή SUPER BALL "ανοίγει τα φτερά" της στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μετά τη συνέντευξη του Γιώργου Σαμαρά, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται με επιτυχία εκτός Ελλάδας μιλά στους Παντελή Βλαχόπουλο και Θέμη Καίσαρη. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης live στο ποδοσφαιρικό ραντεβού (21:45) της Κυριακής μιλά για τη Ρόμα, την ΑΕΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο κ.α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK