Βέροια - Παναιτωλικός 0-1

Ο Παναιτωλικός "απέδρασε" με το διπλό από τη Βέροια, επικρατώντας με 1-0 της ομώνυμης ομάδας χάρη σε γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Βέροια - Παναιτωλικός 0-1
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Η Βέροια θέλησε να επιβάλλει από τα πρώτα λεπτά το δικό της ρυθμό, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Δημήτρη Κυριακίδη. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός έκλεισε τους χώρους και προσπάθησε μέσω αντεπιθέσεων να απειλήσει τα καρέ του Γιώργου Καντιμοίρη. Η τύχη ήταν με το... πλευρό των φιλοξενούμενων, αφού στο 12' ο Λούκας Βιγιαφάνιες εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Δημήτρη Γιαννούλη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι παίκτες του Νίκου Καραμπιμπερή ξεπέρασαν το αρχικό σοκ και πίεσαν για την άμεση ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με τους Αγρινιώτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Ο Παναιτωλικός κλείστηκε στα καρέ του και άφησε την μπάλα στη Βέροια, η οποία όμως αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στον τομέα της ανάπτυξης.

Αποτέλεσμα; Η μοναδική αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους να λάβει χώρα στο 76', όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Πέδρο Άρτσε. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη είχαν μία καλή στιγμή με τον Αμρ Ουαρντά, το σουτ του οποίου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καντιμοίρης.

MVP

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια και μαζί έχει... συνεπάρει και την ομάδα του. Ο Αργεντινός άσος θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό του και δίνει σημαντικούς βαθμούς στον Παναιτωλικό.

Αδύναμος κρίκος

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του, καθώς το λάθος διώξιμο στο 12ο λεπτό κόστισε την ήττα. Ο Έλληνας άσος, που είναι μία από τις αποκαλύψεις του εφετινού πρωταθλήματος, επηρεάστηκε από το λάθος και είχε μέτρια παρουσία καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Σχόλιο

Ο Παναιτωλικός στάθηκε τυχερός, αφού η κακή αντίδραση του Δημήτρη Γιαννούλη έδωσε την ευκαιρία στον Λούκας Βιγιαφάνιες να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού. Ο Γιάννης Μαντζουράκης εκμεταλλεύτηκε το γρήγορο γκολ, έκλεισε τους χώρους και με... αμυντική συνταγή κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό "τρίποντο". Η νίκη έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς ήρθε απέναντι σε μία ομάδα που έχει -μέχρι στιγμής- τους ίδιους στόχους με τους Αγρινιώτες. Όσον αφορά στη Βέροια, η αλλαγή προπονητή δεν έλυσε το πρόβλημα στον επιθετικό τομέα, αφού γι' ακόμη μία αναμέτρηση οι μεσοεπιθετικοί αποδείχθηκαν "φλύαροι" στην τελική προσπάθεια.

Οι συνθέσεις

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Όστοϊτς, Μαλόν, Γιαννούλης, Μπατιόν, Μαγέφσκι (69' Κόλα), Γεωργιάδης (61' Νέτο), Άρτσε, Καϊκούτ, Ναζλίδης.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούστας, Μάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Πάουλο (93' Βασιλούδης), Ρουσκουγιέδα (83' Αλεξίγιεβιτς), Βιγιαφάνες, Κάπελ (69' Ουαρντά), Μαρκόφσκι.

To live της αναμέτρησης

17:02
Καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ της Βέροιας και του Παναιτωλικού στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.
17:06
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Όστοϊτς, Μαλόν, Γιαννούλης, Μπατιόν, Μαγέφσκι, Γεωργιάδης, Άρτσε, Καϊκούτ, Ναζλίδης.
Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούστας, Μάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Πάουλο, Ρουσκουγιέδα, Βιγιαφάνες, Καπέλ, Μαρκόφσκι.
17:07
Αναπληρωματικοί για τους γηπεδούχους: Βασιλειάδης, Νέτο, Πούγγουρας, Σιόντης, Μεληκιώτης, Εντζεγκέλε, Κόλα.
17:08
Στον πάγκο για τους Αγρινιώτες: Κριστιάνο, Χαντάκιας, Ουαρντά, Ρουμπουλάκου, Βασιλείου, Αλεξίγιεβιτς, Βασιλούδης.
17:10
Σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η Βέροια ειναι 13η με 19 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός είναι 11ος με 20.
17:16
1' Έναρξη του αγώνα.
17:23
Χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.
17:26
12' ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό! Λάθος απομάκρυνση του Γιαννούλη, την οποία εκμεταλλεύτεται ο Βιγιαφάνιες και στέλνει με όμορφο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!
17:31
Η Βέροια προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά ο Παναιτωλικός έχει κλείσει τους χώρους και προσπαθεί να "χτυπήσει" στην κόντρα-επίθεση.
17:38
23' Καλή στιγμή για τη Βέροια! Ο Κυριακίδης έδιωξε με γροθιές την εκτέλεση φάουλ του Μαγέφσκι. Στη συνέχεια της φάσης ο Έλληνας γκολκίπερ απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια σε σουτ του Όστοϊτς.
17:47
Πιέζει η Βέροια, αλλά δεν έχει καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Κυριακίδη μετά το 23ο λεπτό.
17:49
34' Κίτρινη κάρτα στον Ρουσκουγιέδα.
17:56
41' Κεφαλιά του Μπατιόν, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα άουτ.
18:03
45' Τέλος πρωτου ημιχρόνου. Ο Παναιτωλικός πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-0.
18:17
46' Έναρξη του δευτέρου μέρους.
18:22
Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν έχει αλλάξει. Η Βέροια συνεχίζει να πιέζει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
18:30
Οι γηπεδούχοι έχουν "φλύαρη" κατοχή, αφού δεν μπορούν να απειλήσουν -μέχρι στιγμής- με αξιώσεις την εστία του Κυριακίδη στο δεύτερο μέρος.
18:36
64' Αδύναμο σουτ του Κάπελ, μπλόκαρε ο Καντιμοίρης.
18:37
65' Αλλαγή για τη Βέροια. Ο Νέτο στη θέση του Γεωργιαδη.
18:40
69' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Κάπελ εκτός, ο Ουαρντά εντός.
18:40
69' Αλλαγή και για τη Βέροια. Ο Κόλα στη θέση του Μαγέφσκι.
18:43
71' Μακρινό σουτ του Ουαρντά, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καντιμοίρης.
18:47
76' Ωραίο σουτ του Άρτσε, έδιωξε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης!
18:53
78' Ο Μύγας έβαλε σωτήρια το πόδι του και έδιωξε την μπάλα κόρνερ, ύστερα από κοντινό πλασέ του Άρτσε.
18:54
83' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Αλεξίαβιτς στη θέση του Ρουσκουγέδα.
19:01
90' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο, η μπάλα κόντραρε στο τείχος.
19:01
Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.
19:04
93' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Βασιλούδης στη θέση του Πάουλο.
19:05
94' Τέλος του αγώνα. Ο Παναιτωλικός παίρνει ένα σπουδαίο διπλό στη Βέροια κι απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη.
19:05
Σας ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε! Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK