Preview: Δόξα Δράμας-Παναθηναϊκός

Το τρένο του φετινού τίτλου περνάει από το Καυτανζόγλειο για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Δόξας Δράμας και να διατηρήσουν το +5 από τον Ολυμπιακό.

Preview: Δόξα Δράμας-Παναθηναϊκός

Οι Δραμινοί πάντως έχουν αποδείξει σχεδόν σ' όλα τους τα παιχνίδια ότι είναι σκληρά καρύδια και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

Η αποστολή τους αποτελείται από τους: Ρόκα, Σέρεμετ, Βέρτζο, Τριποτσέρη, Σικαλιά, Σοϊλεδη, Λεάντρο, Βάντερσον, Κάπελ, Ψυχογιό, Αραβίδη, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Παπαδόπουλο, Γελαδάρη, Ρούτση, Κατσικογιάννη, Κυβελίδη και Ουέλινγκτον.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με μία απώλεια της τελευταίας στιγμής καθώς ο Σεμπάστιαν Λέτο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός πλάνων όπως και τιμωρημένος Νίκος Σπυρόπουλος. Αντιθέτως, επέστρεψε μετά από απουσία έξι μηνών ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Η αποστολή: Καρνέζης, Καπίνο, Βύντρα, Μαρίνος, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Κατσουράνης, Σιμάο, Βιτόλο, Καραγκούνης, Κουίνσι, Κλέιτον, Ζέκα, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK