Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-0

Οι αλλαγές του Μίτσελ βελτίωσαν την εικόνα του Ολυμπιακού και με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο οι "ερυθρόλευκοι" πήραν ακόμη ένα τρίποντο στο εφετινό πρωτάθλημα (2-0). Σκόραραν Ολαϊτάν και Χολέμπας, αποβλήθηκαν στο τέλος Μάντζιος και Καραγεωργίου.

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-0

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Με Σαβιόλα, Βάις και Μήτρογλου στην ενδεκάδα, πολλοί θα περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός θα έχει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Ολυμπιακό. Κι όμως, το πρώτο μέρος έφερε τις αποδοκιμασίες από αυτούς που θέλουν τους Πειραιώτες να νικούν με 4 και 5 γκολ διαφορά σε κάθε ματς και δεν τους δίνουν το δικαίωμα για ένα κακό ημίχρονο.

Ένα κακό ημίχρονο που είχε τις φάσεις για να δώσει το προβάδισμα στους πρωταθλητές Ελλάδας, όπως και στον Λεβαδειακό που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Μάρτινς στο 38ο λεπτό. Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ την εστία των φιλοξενούμενων με σημαντικότερη την ευκαιρία του Βάις στο 7ο λεπτό.

Ο Μίτσελ είδε ότι ο Ολυμπιακός δεν "τραβάει" και δεν έχει την επιθετική ορμή για να διασπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού και προχώρησε σε δύο αλλαγές με την έναρξη του β' μέρους. Εξω ο Μήτρογλου, μέσα ο Ολαϊτάν, έξω ο Βάις, μέσα ο Φουστέρ και αίφνης ένας άλλος, ορεξάτος, Ολυμπιακός έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Δεν είναι μόνο τα γκολ που πέτυχαν ο Ολαϊτάν -μακράν ο καλύτερος του γηπέδου στο δεύτερο μέρος- και ο Χολέμπας, αλλά η εικόνα με διάθεση για ποδόσφαιρο, δημιουργία φάσεων, αλλά και λιγότερα λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα να μη κάνει ούτε μία φάση ο Λεβαδειακός στο β' μέρος.

Στα τελευταία λεπτά και με το 2-0 να έχει διαμορφώσει τον τελικό νικητή αποβλήθηκαν ο Μάντζιος (με δεύτερη κίτρινη) για χέρι και ο Καραγεωργίου μετά τα έντονα παράπονά του στο διαιτητή για την πρώτη απόφαση.

MVP:

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο Ολαϊτάν. Μπήκε και έδωσε την ορμή που έλειπε από τον Ολυμπιακό.

Αδύναμος κρίκος:

Ανόητη η ενέργεια του Βαγγέλη Μάντζιου στο τέλος, χαζή η αποβολή του, άδικες οι διαμαρτυρίες του Καραγεωργίου. Οταν δει το ριπλέι ας βάλει καλύτερα τις φωνές στον παίκτη του.

Σχόλιο:

Με δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός. Οταν διόρθωσε τα κακώς κείμενα, πέτυχε αυτό που ήθελε και πήρε μια εύκολη νίκη. Τα εύσημα στον Λεβαδειακό που με την εικόνα του πρώτου μέρους έδειξε ότι είναι μία δυνατή ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Στο δεύτερο ημίχρονο εγκλωβίστηκε, βραχυκυκλώθηκε και εξαφανίστηκε από το χορτάρι.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Αβραάμ, Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Βάις (46' Φουστέρ), Κάμπελ, Σαβιόλα (73' Ντομίνγκες), Μήτρογλου (46' Ολαϊτάν).

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Πέδρο Σας (85' Σκέμπης), Ροζέριο, Μάντζιος, Κώτσιος, Κονέ (66' Μάγκας), Γεωργίου, Καπό (66' Νικολακάκης), Χαραλάμπους, Ιντζίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK