Παναιτωλικός-Πανθρακικός 3-1

Με δύο γκολ του Θεοδωρίδη, το δεύτερο εκ των οποίων ήταν καταπληκτικό, και ένα του Νταλμά ο Παναιτωλικός ανέτρεψε το προβάδισμα του Πανθρακικού και νίκησε 3-1 υπερασπιζόμενος με τον καλύτερο τρόπο την έδρα του. Η ομάδα του Μάντζιου είχε προηγηθεί με τον Εμπό.

Παναιτωλικός-Πανθρακικός 3-1

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Ο Πανθρακικός άρχισε τον αγώνα με γκολ από τα αποδυτήρια (στο 4' ο Εμπό σκόραρε μετά από κόρνερ του Τζάνη) και το γεγονός αυτό βοήθησε την ομάδα του Ακη Μάντζιου να οπλιστεί με αυτοπεποίθηση. Το 3-5-2, χωρίς τον άρρωστο την ύστατη ώρα Κάσες, που εφάρμοσε ο Ελληνας τεχνικός έκλεισε τους χώρους για τον αντίπαλο ο οποίος φάνηκε σοκαρισμένος από την εξέλιξη.

Ο Παναιτωλικός έπαιξε απείθαρχα στα πρώτα λεπτά. Η συνήθως καλή άμυνά του έδινε χώρους στους ακρίτες οι οποίοι έβγαιναν με άνεση στην κόντρα και απείλησαν και με δεύτερο γκολ. Μόνο μετά το 20' και ύστερα από διαδοχικές εσωτερικές αλλαγές κατάφερε η ομάδα του Μάκη Χάβου να ισορροπήσει και να πάρει τα ηνία του αγώνα στα χέρια της. Η καλή μέρα του Θεοδωρίδη φάνηκε προς το τέλος του ημίχρονο όταν με δύο ωραία σουτ απείλησε τον Σέρεμετ ενώ όσο περνούσε η ώρα ο Παναιτωλικός γινόταν ολοένα και πιο πιεστικός.

Για να καρποφορήσει όμως η υπεροχή των Αγρινιωτών χρειάστηκε να φτάσουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Χάβου ήταν πια καταιγιστικοί, ισοφάρισαν γρήγορα με τον Θεοδωρίδη στο 53' και ζήτησαν επιτακτικά και το δεύτερο γκολ. Ο Πανθρακικός οπισθοχώρησε άτακτα και η άμυνά του δέχθηκε μεγάλη πίεση, γεγονός που εν τέλει της στοίχισε αφού ο Παναιτωλικός, συνεχίζοντας να παίζει με ορμή έφτασε και στο 2-1 με το εκπληκτικό σουτ του Θεοδωρίδη στο 83'.

Η αντίδραση του Μάντζιου τότε να βάλει στο παιχνίδι το νεοαποκτηθέντα Μολίνα δεν πρόσφερε κάτι. Οι γηπεδούχοι, συνεπείς ως προς την απόδοσή τους στο προηγούμενο διάστημα, δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και πέτυχαν και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με την ωραία προσπάθεια του Νταλμά.

MVP

Δύο γκολ που συνοδεύτηκαν με εξαιρετική απόδοση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον Γιώργο Θεοδωρίδη. Ο πολύπειρος Ελληνας μέσος έκανε τη διαφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέροντας και θέαμα στο κοινό του Αγρινίου.

Aδύναμος Κρίκος

O Μάριο Μπούντιμιρ είναι ακόμα φανερά έτοιμος. Σχεδόν πάντα έβγαινε δεύτερος πάνω στην μπάλα ενώ νικήθηκε σε όλες σχεδόν τις προσωπικές μονομαχίες.

Σχόλιο

Στο κλουβί του ο Παναιτωλικός δεν έχει πρόβλημα ακόμα και όταν ένας σκληροτράχηλος αντίπαλος όπως ο Πανθρακικός καταφέρνει να προηγηθεί. Το τρίπτυχο προπονητής- παίκτες- κόσμος λειτουργεί στην εντέλεια κάτι που φάνηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο κατά το οποίο οι Αγρινιώτες απέδειξαν ότι ξέρουν να παίζουν και σε παιχνίδι κυριαρχίας. Ο Πανθρακικός άρχισε πολύ καλά αλλά χωρίς τον Κάσες δεν είχε σημείο αναφοράς στη μεσαία γραμμή για να κρατήσει μπάλα.

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Γκάλο, Μπικέ, Κούσας, Γκόλιας (65' Νταλμά) Τζούνιορ (74' Γοδόι), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης, Μπακάκης, Καμαρά, Μπούντιμιρ (79' Μπόγιοβιτς)

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (86' Μολίνα), Εμπό, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Ντιόγκο, Ρομέου, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Ιγκόρ (57' Χασομέρης)

Εικόνες από το Αγρίνιο

Παναιτωλικός-Πανθρακικός 3-1
Παναιτωλικός-Πανθρακικός 3-1
Παναιτωλικός-Πανθρακικός 3-1
Παναιτωλικός-Πανθρακικός 3-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK