Η αγωνιστική της κρίσης

Το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού αλλά και η μάχη της Λειβαδιάς μεταξύ του Λεβαδειακού και του Παναθηναϊκού θεωρούνται, όχι άδικα, παιχνίδια που θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην κούρσα του τίτλου.

Η αγωνιστική της κρίσης
torosidispao.jpg INTIME SPORTS

Το σταυροδρόμι του τίτλου...

Το πρωτάθλημα της Superleague συμπληρώνει αυτό το σαββατοκύριακο τα 2/3 της διαδρομής του και άπαντες ισχυρίζονται ότι η 20ή αγωνιστική θα κρίνει πολλά στο μέτωπο της κατάκτησης του τίτλου.

Οι αριθμοί δικαιώνουν αυτό το χαρακτηρισμό. Ο Παναθηναϊκός, έχοντας το σημαντικό πλεονέκτημα των 5 βαθμών, φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό στη Λειβαδιά και γνωρίζει καλά ότι σε περίπτωση νίκης θα γίνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο.

Η αγωνιστική της κρίσης

Τα βλέμματα στην Τούμπα

Οχι τόσο επειδή θα διατηρήσει το +5 αλλά διότι θα ακυρώσει ακόμη και μία ενδεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα στο κλασικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι αλήθεια ότι οι ερυθρόλευκοι είναι στριμωγμένοι στη γωνία. Με το μειονέκτημα των πέντε πόντων αναζητούν τη νίκη και μόνο αυτή σε μία έδρα που μόνο φιλόξενη δεν θεωρείται για τους ίδιους.

Φυσικά, σε περίπτωση βαθμολογικής απώλειας του Ολυμπιακού και νίκης του Παναθηναϊκού, ο τίτλος θα αρχίσει να παίρνει πράσινο χρώμα αφού στην Ελλάδα σπανίως καλύπτονται σε 10 αγωνιστικές βαθμολογικές διαφορές των 7 ή των 8 πόντων.

Η αγωνιστική της κρίσης

Και στη μέση τα διοικητικά

Ενδιαφέρον βεβαίως υπάρχει και στα άλλα μέτωπα του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ, εν μέσω των νέων διοικητικών ζημώσεων,υποδέχεται τον Πανιώνιο και επιθυμεί σφόδρα να επανέλθει στις νίκες. Βαθμολογικό ντέρμπι διεξάγεται στην Ξάνθη μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του ανεβασμένου Αρη και τοπικό στο Ηράκλειο όπου ο Εργοτέλης περιμένει τον ΟΦΗ.

Τη δική τους σημασία τέλος, αναφορικά με τη μάχη της Ευρώπης αλλά και τον υποβιβασμό, έχουν οι αναμετρήσεις του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο του Αστέρα Τρίπολης με τη Δόξα και της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αγωνιστική της κρίσης

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

17:15 Εργοτέλης-ΟΦΗ (Νοvasports 2)

17:15 Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 3)

19:30 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (Novasports 1)

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

15:00 Παναιτωλικός-Ατρόμητος (Νοvasports 2)

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Δόξα Δράμας (Novasports 3)

17:15 ΑΕΚ-Πανιώνιος (Novasports 2)

19:30 Ξάνθη-Αρης (ΝΕΤ)

19:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Νοvasports 1)

Θυμηθείτε όλα τα γκολ της 19ης αγωνιστικής:

News 24/7

24MEDIA NETWORK