Preview: Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ του Λεβαδειακού και του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λειβαδιάς.

Preview: Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο θέλουν να διατηρήσουν το +5 από τον Ολυμπιακό στην κούρσα προς τον τίτλο αλλά επιθυμούν να φορτώσουν και με έξτρα άγχος τους αιώνιους αντιπάλους τους με μία ακόμη νίκη που θα τους φέρει προσωρινά στο +8 ένα 24ώρο πριν από τη μεγάλη μάχη της Τούμπας.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Λέτο αλλά υπολογίζειτον Κουίνσι ο οποίος όμως θα έρθει από τον πάγκο και ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα.

Η αποστολή: Καπίνο, Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπάρισμιρ, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Βιτόλο, Σιμάο, Κατσουράνης, Μαυρίας, Κουίνσι, Ζέκα, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Λεβαδειακός θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Παπαδόπουλο, Μαχαίρα και Κοτίτσα.

Οι εκλεκτοί του Γιώργου Παράσχου: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Νικολακάκης, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου και Πόποβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK