Ατρόμητος-Βέροια 0-0

H Bέροια ήταν έξυπνα στημένη στο Περιστέρι και πήρε την ισοπαλία (0-0) από τον Ατρόμητο που άργησε να μπει στο πνεύμα του ματς. Ντεμπούτο για τους Περιστεριώτες ο Ναπολεόνι.

Ατρόμητος-Βέροια 0-0

Η εικόνα του αγώνα

Δεν αμφισβητήθηκε, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, η πρόθεση του Ατρομήτου να παίξει ποδόσφαιρο και να έχει την μπάλα στα πόδια του. Αυτό που αμφισβητείται είναι το επιθετικό πλάνο του.

Η Βέροια παρατάχθηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και με σωστή αλληλοκάλυψη μπλόκαρε τους γηπεδούχους οι οποίοι, κατά το πρώτο ημίχρονο, δεν είχαν ούτε καλό ρυθμό ούτε φάσεις.

Οι Μακεδόνες έφτασαν περισσότερο απειλητικά μπροστά από την εστία του Ράντμαν και αν ο Μοκάκε ήταν πιο προσεκτικός στη φάση του 36' θα είχαν κάνει τη ζημιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος, ως όφειλε, ανέβασε τους ρυθμούς και επιχείρησε να βάλει ταχύτητα στο παιχνίδι του. Το κατάφερε εν μέρει ενώ μετά τις αλλαγές του Αναστόπουλου στο 63' (μπήκε ο Ναπολεόνι που έκανε ντεμπούτο και ο Σουμπίνιο) τα πράγματα λειτούργησαν πιο ορθολογικά.

Οι κλασικές ευκαιρίες όμως έλειψαν και πάλι. Μία καλή κεφαλιά του Καραμάνου στο 57', ένα πολύ ωραίο σουτ του Ναπολεόνι στο 81' και το πλασέ του Μπρίτο στο 86' ήταν οι καλύτερες στιγμές των Περιστεριωτών στον αγώνα. Στο τέλος, η Βέροια προσπάθησε να κλέψει ολόκληρη την παρτίδα αλλά ο Ιωάννου δεν έβαλε καλά το κεφάλι του στη φάση του 89' και η ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους πέταξε. Εστω και έτσι όμως η Βέροια έφυγε ικανοποιημένη από το γήπεδο.

MVP

Οσο αγωνίστηκε, ο Νίκος Γεωργέας τα έδωσε όλα για τη Βέροια. Ανασταλτικά λειτούργησε άψογα ενώ κάποιες από τις προωθήσεις του δημιούργησαν πρόβλημα στον αντίπαλο.

Kλειδί αγώνα

H προσήλωση των παικτών της Βέροιας στο αμυντικό πλάνο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έκανε τη διαφορά. Οι χώροι έκλεισαν και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους Μακεδόνες.

Aδύναμος Κρίκος

Για μία ακόμη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι αδυναμία παραγωγής φάσεων από τους μέσους του Ατρομήτου. Προφανώς το γεγονός δεν είναι τυχαίο.

To live του αγώνα

Ατρόμητος-Βέροια 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK