Κέρκυρα-ΑΕΚ 0-1

Το γκολ-πέναλτι του Γκερέιρο (από το χέρι του Εντερ) χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ, η οποία έμεινε για πέμπτο ματς αήττητη. Το 1-0 στην Κέρκυρα φέρνει την Ενωση σε απόσταση ασφαλείας από τη διακεκαυμένη ζώνη. Με 10 από το 63' η Ενωση μετά την αποβολή του Κορδέρο.

Κέρκυρα-ΑΕΚ 0-1

Το live του αγώνα

Εικόνα αγώνα:

Το ματς μέχρι το 13ο λεπτό είχε να δείξει την ευκαιρία της Κέρκυρας με τον Κυβελίδη. Κακό θέαμα, παρά τη διάθεση των ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο. Το χέρι, όμως, του Εντερ άλλαξε τα δεδομένα.

Η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι, ο Γκερέιρο το εκτέλεσε εύστοχα και το ματς άλλαξε. Η Ενωση με την ορμή του 0-1 πήρε τον έλεγχο του αγώνα, πήρε την κατοχή και κράτησε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους το υπέρ της σκορ με μοναδική απειλή την... κεφαλιά του Φέτση, ο οποίος πήγε να βάλει αυτογκόλ στην προσπάθειά του να αποκρούσει το φάουλ του Λεόν.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ έδωσε χώρο στην Κέρκυρα και έπαιξε έξυπνα. Μάλιστα, αν ήταν πιο προσεκτική στην επίθεση θα μπορούσε να είχε "καθαρίσει" το ματς, ειδικά στην ευκαιρία του Φουρτάδο στο 54ο λεπτό.

Αυτό, βέβαια, που δεν είχαν υπολογίσει οι φιλοξενούμενοι ήταν η αποβολή του Κορδέρο. Ο Ισπανός αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα (για ισάριθμα φάουλ) και άφησε την ΑΕΚ με 10 παίκτες από το 64' δίνοντας ουσιαστικά το πλεονέκτημα στην Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι πήραν κατοχή (την οποία ούτως ή άλλως είχαν στο β' μέρος) και προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά οι "κιτρινόμαυροι" είχαν σωστή διαχείριση του ματς. Κυρίως γιατί ο Λίνεν άλλαξε ρόλους και κάλυψε το κενό βάζοντας τον σωστό παίκτη στη σωστή θέση.

Ο χρόνος πέρασε, η Κέρκυρα κράτησε μπάλα, αλλά δεν απείλησε και η ΑΕΚ πήρε με ευκολία το διπλό και για 5η συνεχόμενη αγωνιστική παραμένει αήττητη.

Κλειδί αγώνα:

Η ΑΕΚ προηγήθηκε από το πουθενά, αλλά με σωστή διαχείριση κράτησε το 0-1 έως τέλους, ακόμα και όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο.

MVP:

Ο Γκερέιρο ήταν για μία ακόμη φορά από τους καλύτερους του γηπέδου, πέραν του γκολ που σημείωσε και χάρισε τη νίκη στους "κιτρινόμαυρους".

Αδύναμος κρίκος:

Πέραν της φάσης στα πρώτα λεπτά, ο Κυβελίδης δεν βοήθησε επιθετικά την Κέρκυρα.

Κέρκυρα-ΑΕΚ 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK