ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-1

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ του Δώνη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-1 του αξιόμαχου ΟΦΗ στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική. Αθανασιάδης, Κατσικάς και Λόρενς απάντησαν στο γρήγορο γκολ του Περογαμβράκη.

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-1

Τo live του αγώνα

Εικόνα αγώνα:

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να μείνει πίσω στο σκορ για να ξυπνήσει και να διεκδικήσει αυτά που ήθελε από τον αξιόμαχο ΟΦΗ, ο οποίος μπήκε με σκοπό να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και το κατάφερε στο 9' με τον Περογαμβράκη.

Το 0-1 ανάγκασε τον Δικέφαλο να παίξει μπάλα και να κλείσει τον ΟΦΗ στα καρέ του (71%-29% η κατοχή). Το έκανε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους όπου δημιούγησε φάσεις και κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα. Αφού πρώτα ο ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Ιτάνζ στον Περογαμβράκη, ο Αθανασιάδης στο 38' με κοντινή προβολή -μετά από δοκάρι του Λόρενς- έφερε το ματς στα ίσια και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κατσικάς με κεφαλιά -μετά από φάουλ του Λόρενς- έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος η αποστολή των Κρητικών έγινε ακόμα πιο δύσκολη, αφού στο 49ο λεπτό ο δημιουργός των δύο προηγούμενων γκολ, έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ ανεβάζοντας -με σουτ- το δείκτη του σκορ (3-1).

Κάπου εκεί το ματς φάνηκε να παίρνει το δρόμο του. Ο Γιάννης Πετράκης πέρασε στο ματς τον Μακρή θέλοντας να κάνει πιο επιθετικό τον ΟΦΗ, αλλά οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν την αναμέτρηση και συνάμα να δημιουργούν ευκαιρίες για τέταρτο γκολ.

Κλειδί αγώνα:

Ο Δικέφαλος έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο και έβγαλε φάσεις μετά το 0-1. Δεν βραχυκυκλώθηκε, ούτε πανικοβλήθηκε και έφτασε στην εύκολη ανατροπή.

MVP:

Ο Λίαμ Λόρενς σκόραρε μετά από αρκετό καιρό, αλλά -ίσως το βασικότερο- δημιούργησε τα υπόλοιπα δύο τέρματα.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Κουρδάκης είχε το εύκολο λάθος και έπαιξε ρόλο στην κακή εικόνα της άμυνας του ΟΦΗ.

ΥΓ: Πριν τη σέντρα του ματς, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατέθεσαν λουλούδια στην προτομή του Παναγιώτη Κατσούρη, ο οποίος σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Σίλντενφελντ, Λίνο, Λάζαρ, Ρομπέρ (52' Ολίσε), Καμαρά (83' Β. Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης (65' Πόποβιτς), Λόρενς, Αθανασιάδης

ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Μονιάκης, Κουρδάκης, Σαρ, Ιωαννίδης (80' Κανούλας), Μπούρμπος, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (46' Μακρής), Περογαμβράκης (76' Νύκταρης), Παπάζογλου

Η SUPER BALL αυτή την Κυριακή... “παίζει” με δύο μπάλες! Η εκπομπή αρχίζει αμέσως μετά τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ (21:00) και σας μεταφέρει τον παλμό του σπουδαίου αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ΖΩΝΤΑΝΑ από το γήπεδο του Ελληνικού. Στο επίκεντρο της εκπομπής και η 21η αγωνιστική της Super League με σχόλια, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Κερδίστε τα παπούτσια του Kobe! Η SUPER BALL και η Nike σας προσφέρουν το νέο Kobe 8... Το νέο υπόδημα για μπάσκετ είναι σχεδιασμένο για να εφαρμόζει σαν προέκταση του πέλματος του Kobe, για ένα πρώτο γρήγορο βήμα. Μπείτε στον διαγωνισμό της εκπομπής (10/02, 21:00) και κερδίστε το!

News 24/7

24MEDIA NETWORK